Şimdi Ara

BMW M6 ALSAM ALTINDAN KALKABİLİR MİYİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderoflife -- 23 Kasım 2014; 18:02:59 >

• Şahsen yarma gibi adama yarma gibi Esclade yakışır
  • 10 günde bir binmeyeyse ne gerek var diyor insan hocam ama şimdiden kazasız belasız diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardelis -- 23 Kasım 2014; 17:26:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bence bi insan m6 alsam altindan kalkabilirmiyim diyorsa altindan kalkamaz.

• LPG sart
  • Sorduğuna göre kalkamazsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corvette c5 mi ilgi geçer yoksa ?
    10 yıl önce açıldı
    BMW alsam kaskosu ne kadar olur?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Boy 1.78 Kilo 56 Kol 30 Cm o zaman bana da bir Subaru vivio yakışır

• Boy 1.80 kilo 75 kol 34 cm clio symbolle katılıyorum.

• Nickinden de anlasilacagi gibi bilgisayar muhendisligi hayali olan ilerde microsoftta calisip guzel paralar kazanacağını dusunen ama bunun için hicbi halt göstermeyen ergen bi liselisin.

• Bende binebilir miyim abii :D

M5 e60 da alternatif olabilir diye dusunuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşıldı dhde konu açmaya gelmiyor belki bi ihtimal demiştim ama her konuda böyle dalgaya alınıyor ne kadar boş insan dolu.Techturkeye üye olmaya çalışacam ben iyisi bu topicde son mesajımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coderoflife

Anlaşıldı dhde konu açmaya gelmiyor belki bi ihtimal demiştim ama her konuda böyle dalgaya alınıyor ne kadar boş insan dolu.Techturkeye üye olmaya çalışacam ben iyisi bu topicde son mesajımdır.

Ayranı yok içmeye atla gider çeşmeye. 9 lirayla bi hafta yaşamaya çalışcam diye konu açıp sonra forumdan ciddiyet bekliyorsun hadi sana bb

• quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

quote:

Anlaşıldı dhde konu açmaya gelmiyor belki bi ihtimal demiştim ama her konuda böyle dalgaya alınıyor ne kadar boş insan dolu.Techturkeye üye olmaya çalışacam ben iyisi bu topicde son mesajımdır.

Ayranı yok içmeye atla gider çeşmeye. 9 lirayla bi hafta yaşamaya çalışcam diye konu açıp sonra forumdan ciddiyet bekliyorsun hadi sana bb

Geyik olsun diye off topice açılan konulara bakacağına biraz ciddi olarak açtıgım konularla ilgilenseydin ve ilk mesajda belirttigim konuyu baştan sona okusaydın böyle post kasmak için mesajlar yazmazdın.O konuda da böyle senin gibi sazanca atlayanlar oldu ve hepsi toplu şekilde kapak oldular :).

Konu ile ilgili mesaj yazmak isteyenler yazsın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderoflife -- 23 Kasım 2014; 18:07:34 >

• M6 değilde 645 felan da düşünülebilir. hatta 6.30. hızlanmalar brera dan sonra tatmin eder zaten tipler aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanarch

M6 değilde 645 felan da düşünülebilir. hatta 6.30. hızlanmalar brera dan sonra tatmin eder zaten tipler aynı

Hızlanma 5.8 sn diye geçiyor eğer yanlış değilse.Gayet yeterli bir miktar olabilir.Ama m6 ile aynı vergileri var nerdeyse o kadar vergiverdikten sonra m6ya binmek daha mantıklı değil mi ki ?

cevabınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirio

Kalkamazsın.

http://forum.donanimhaber.com/m_77348110/f_/key_coderoflife//tm.htm#77349985

dh ifşa team

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

quote:

Geyik olsun diye off topice açılan konulara bakacağına biraz ciddi olarak açtıgım konularla ilgilenseydin ve ilk mesajda belirttigim konuyu baştan sona okusaydın böyle post kasmak için mesajlar yazmazdın.O konuda da böyle senin gibi sazanca atlayanlar oldu ve hepsi toplu şekilde g.t oldular :).

Konu ile ilgili mesaj yazmak isteyenler yazsın lütfen

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Havanı yesinler

• Bende senin gibi tipleri anlayamıyorum sanki ülkenin yolları çok elverişli gazlamaya da bu araçları alıyorsunuz. Gider o paraya sıfır premium alırım mis gibi binerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.