Şimdi Ara

BMW mi AUDİ mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün babam aradı, E46 Bmw 318i '01model aracına 35bin tl. ye alıcı çıkmış. Adam numarasını falan almış babamın illede istiyormuş aracı, babam da 35 den kuruş inmem biniciyim 35e giderse model yükseltmek için satarım demiş.
    Sonuç olarak araç satılırsa yeni bir araç arayışına gireceğim. Fikrini sorduğumda Bmw veya Audi olur merso istemem dedi. Limit 60-70 bin arası olacaktır. Açıkçası yeni araç için hiçbir fikrim yok.E90kasa 3serilerine, e60 kasa 5 serilerine bakıyorum. Bir yandan da C6 kasa A6 lara bakıyorum. İkinci el dizellerden tırsıyorum açıkcası fikirlere ihtiyacım var deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim az çok Bmwlerden anlarım fakat Audi hakkında pek bir fikrim yok. Şimdiden yanıtlar için teşekkürler..

• e46 3.18i' ye 35 lirada veren varya makyajsız bide vallahi bu millet iyi alıcı buluyor yahu..
  • Çok yardımcı oldunuz eyvallah. Konu amacına ulaşmıştır kapatılabilir

@oguz38x
  • pentaone kullanıcısına yanıt
    Atar yapmanın lüzmü yok hocam konuda bir tek o kısım ilgimi çekti

e60 kasa bmw tercih edin... ağır oturaklı bir araba babanıza gidecektir
  • A6 audi denebilecek bir araç a4 ve altı benim için Audi değil.Ama yükdek kilometre üzer sizi bence.Bir BMW 3 serisi güncel kasadan bir önceki kasa temiz dolu bir araç alın bu fiyata.
  • bence e90 3 serilerine bakın, temiz 320i çok rahat bulunur makyajlı olarak lpg ile işi bitirirsiniz. Bu arada 35'e çok iyi satılmış o araba çok ilginç
  • Fiyatın iyi olduğunun ben de farkındayım araç masrafsız ve orta dolulukta bir araç sunroof,d99 onboard comp., fonksiyonel spor direksiyon, deri koltuk vb. ıvır zıvırlar var ekstra donanımı yok koltuk ısıtma vs. rakam iyi tamam. Konu dağılmasın

Konuya dönersek a6 2.0Tdi'lar biraz fazla yakıyor sanırım ve aracı çekme konusunda sıkıntılı olabilir diye düşünüyorum. Audiye ben biraz uzak olsam da c6 kasa çok şık ve oturaklı bir araç. Dizele de çekimserim aynı zamanda Bilmiyorum bakalım, araçta onboard comp. ve sunroof olmalı dolu bir araç arıyacağım fakat ne arıyacağım.
    E60-E90 ve C6 kasa audi var kafamda, fikir almak istediğim husus şudur ki hangisini ne nedenle tercih etmeliyim hangisinin ne gibi kronik veya yakıt ıvır zıvır gibi beni üzebilecek ne durumları vardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW mi DAHA ÜSTÜN AUDI mi?
    17 yıl önce açıldı
    Volkswagen mi? Renault mu?
    geçen yıl açıldı
    Bmw 1 mi Audi A3 mü?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Updullah da çok şaşırmıştı ilk duyduğunda
  • e60 ve e90 kasalar o kadar boş satılıyor ki şok olursunuz.
    Alırken donanımı iyice gözden geçirin. Eski e39, e46 lar ile alakası bomboş geliyor araçlar.

Ben artık son e90lardan birini aldım zaten navigasyon makyajdan sonra geldi adam gibi ki onda da hepsinde değil.
    sanırım denk getirip satın aldığım araç en dolu e90lardan bir tanesi türkiyede.
    sunroof , hız sabitleyici, bi-xenon, i-drive navigasyon , digital klima, fonksiyonel direksiyon. Ama koltuklar deri ve elektrikli değil.
    Saydığım özellikle sanki C sınıfı araç gibi ama o kadar boş geliyor ki araçlar maalesef en dolusu bunlar oluyor.

e60 lar nispeten daha iyi olsa da onlarda da çok büyük eksikler var yarısı manuel klima bir kere. Hız sabitleyici olmayan gırla araç var.

Eğer donanım olsun derseniz a6 daha dolu olabilir.
  • Kesinlikle donanım zengini bir araç olsun istiyorum. Satılan araç da dolu bir araç değildi açıkçası sıkı bir donanım olsun istiyorum ama dediğiniz gibi e90 kasada özellikle board comp bulmak deveye hendek atlatmak gibi A6 20TDI Avantlara bakıyorum en dolusu avant galiba fakat audileri tanımıyorum. Yani neresine bakılır ? Ne edilir? Dizel konusunda da bilgisim yetersiz zaten, A6 konusunda beni bilgilendirecek birilerine ihtiyacım var.Hangi motor neden tercih edilmeli bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentaone -- 17 Kasım 2013; 18:13:00 >
  • pentaone kullanıcısına yanıt
    Hocam e90 3 serisi olduğu için genlere daha çok hitap ediyor ama bmw nin 3 kasadaki en sevmeğim modellerinden biridir.Konfor istiyorsan 5 kasa al derim bmw hem parça ve tamir olarakta sıkıntı çekmeyeceğin bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pentaone

Evet arkadaşlar bugün babam aradı, E46 Bmw 318i '01model aracına 35bin tl. ye alıcı çıkmış. Adam numarasını falan almış babamın illede istiyormuş aracı, babam da 35 den kuruş inmem biniciyim 35e giderse model yükseltmek için satarım demiş.
    Sonuç olarak araç satılırsa yeni bir araç arayışına gireceğim. Fikrini sorduğumda Bmw veya Audi olur merso istemem dedi. Limit 60-70 bin arası olacaktır. Açıkçası yeni araç için hiçbir fikrim yok.E90kasa 3serilerine, e60 kasa 5 serilerine bakıyorum. Bir yandan da C6 kasa A6 lara bakıyorum. İkinci el dizellerden tırsıyorum açıkcası fikirlere ihtiyacım var deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim az çok Bmwlerden anlarım fakat Audi hakkında pek bir fikrim yok. Şimdiden yanıtlar için teşekkürler..

e46 320 d aracım vardı 2007 a4 ile değiştirdim 7 ileri diye heves ettim ama pişmanım özellikle dsg şanzumandan muzdaribim vites geçişleri hissedilmeyecek kadar iyi fakat yerinden kalkarken devir saati 2000 e gelmeden araç kıpırdamıyor sorun olabilir diye düşündüm fakat 2009 passat cc ve 2008 passat araçlarda aynı durum söz konusu sırf bu yüzden tekrar satıp e60 5 kasa yada e90 3 kasa alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

e60 ve e90 kasalar o kadar boş satılıyor ki şok olursunuz.
    Alırken donanımı iyice gözden geçirin. Eski e39, e46 lar ile alakası bomboş geliyor araçlar.

Ben artık son e90lardan birini aldım zaten navigasyon makyajdan sonra geldi adam gibi ki onda da hepsinde değil.
    sanırım denk getirip satın aldığım araç en dolu e90lardan bir tanesi türkiyede.
    sunroof , hız sabitleyici, bi-xenon, i-drive navigasyon , digital klima, fonksiyonel direksiyon. Ama koltuklar deri ve elektrikli değil.
    Saydığım özellikle sanki C sınıfı araç gibi ama o kadar boş geliyor ki araçlar maalesef en dolusu bunlar oluyor.

e60 lar nispeten daha iyi olsa da onlarda da çok büyük eksikler var yarısı manuel klima bir kere. Hız sabitleyici olmayan gırla araç var.

Eğer donanım olsun derseniz a6 daha dolu olabilir.

büyük oranda bunu demeye gelmiştim. şirket aracı olarak kullanılmamış bir A6 öneririm ben de.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.