Şimdi Ara

BMW'nin Türkçe yasağıyla ilgili yeni iddia: Şikayet eden kişiyi işten çıkarıyorlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: adminia

Aşağılık bir zihniyete sahip birinin zırvaları
    agla !!!

euro 10 lira olsun benim olsun yazmistim...

agla !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluedevil866

agla !!!

euro 10 lira olsun benim olsun yazmistim...

agla !!!

Alıntıları Göster
    Allah sizin gibileri ıslah etmekle uğraşmasın. Allaha şükür ağlayacak durumda değilim. Halim vaktim yerinde sağlığımda yerinde daha ne isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sml_akyz

adamlar sana konuşma dememiş ki herkesin anladığı dili konuş demiş. Bunun neresi yanlış. Ayrımcılık yapılıyorsa bizim Türkler yapıyordur.

Aynı durum bizim ülkemiz de de geçerli aynı işyerinde çalışan Suriyeliler kendi aralarında konuşsalar demediğiniz laf kalmazdı.
    quote:

Avrupa Insan Hakları Sözleşmesi
    Madde 14 – Ayrımcılık yasağı

Bu Sözleşmede düzenlenen haklardan ve özgürlüklerden yararlanma, cinsiyet, ırk, renk, dil, din, siyasal ya da başka görüş, ulusal ya da toplumsal köken, bir ulusal azınlığa mensup olma, mülkiyet, doğum ya da diğer statüler gibi herhangi bir temelde ayrımcılık yapılmaksızın, güvence altına alınacaktır.

Bu BMW fabrikasında yapılan bir ayrımcılık bir ötekileştirme. Hani Türkiyede bu sözleşme uygulanmıyor diye Almanya'da uygulanmayacak diye bir şey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanlık için Bunlar iyi günler, hele insansı robotlar piyasaya girsin hiçbir fabrika din dil ırka kaile almayacak, direk robot cyborg çalışacak, aslında hazırda sadece batarya kaldı,

eyt BMW senin heryanın bombiş olsa ne yazar,, deyip forum kullanıcılarından beğeni bekliyorum

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Yılın yorumu..Tam 90'a takılmış bir gol bence :))

• belki adam türkçe küfür etti. hemen birini suçlamak doğru değil.
    .
    metehan, babası teomanı askerlere emir vererek öldürttü. şimdi askerler metehanın emrini her zaman uyguladı bu iyi, ama öte yandan metehan babasını katletti bu kötü. olayları her yönlü düşünmek gerekir.

• Sizinle ayni dili konusmayan anlamayan biri yaninda yapilacak en buyuk ayip onunla ayni dili konusmamaktir.

Bu bir gorgu kuralidir.

Bu isciler Almanlarin yaninda onlari rahatsiz edecek sekilde ( birilerini isaret ederek bakip gulerek vs) Turkce konusuyorlarsa kesinlikle haksizlar.

Amma velakin Turk arkadaslar kendi aralarinda masumhane konusurken usta yakalamis ve elestirmisse bu kotu.

Ayrica ustabasilar sert olur bu heryerdr boyledir, ustabasi disiplin ici yasakladim da der. Goygoy yapiyorlardir ondan demistir.

Bunu Bmw ye maletmek ne derece dogru

• Batıya laf edilmesi bazılarını rahatsız etmiş belli ki. Orta doğuyu böyle pislik bir yer haline getiren aslında kimlerdi? Arkadaşlar ondan hiç bahsetmemiş. Konuya dönecek olursak adamların kendi fabrikası istediklerini yaparlar diyor bazı arkadaşlar. Eee doğal olarak almanlar diğer 119 dili yasaklamayıp sadece Türkçeyi yasaklarsa ve bunu şikayet eden işçiyi işten atmaya kalkarsa bizim de söyleyecek bir çift lafımız olur. Bu durum da kimsenin zoruna gitmesin. Bakın siz de ne güzel eleştiriyorsunuz. Mustafa kardeş yorumun için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker(1979) -- 24 Mart 2019; 15:39:6 >
  • Ooo foruma bak ne kadar Türk düşmanı varsa toplanmış :) Var ya siz şeytanın tarafına bile geçersiniz. Yeter ki düşmanınız aynı olsun.

• Israrla almanların yaptığı iki yüzlülüğü savunma derdinde olanlar var. O fabrikada sadece Türkçe konuşulmuyor. Diğer dilleri sıkıntı yapmayıp Türkçe sıkıntı yapılıyorsa orada art niyet ararım ben. Türk düşmanı olduğunuzu bu kadar belli etmeyin isterseniz?

• Orta doğuyu o hale getiren batı medeniyeti olmasın? İki taraf da birbirinden beter. O yüzden taraf tutmaya gerek yok. ss.rutality de şakşakçılık olsun diye sana katılan bir yorum yazmış. Konu ile alakalı bir şeyler yazsaydınız mesela? Örneğin almanların yaptığı şerefsizliği? Kendimizi bu kadar aşağılık görmeye devam edip birbirimizi yediğimiz müddetçe elin almanı, fransızı avusturyalısı bizi hor görmeye devam eder. Olaylara biraz batılı veya orta doğulu değil de Türkiyeli olarak baksanız daha rahat görürdünüz olayları.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.