|
Bildirim
Euro 8 tl olmuş yıl sonu 9 bile olabilir kimsenin umrunda değil bu haberler
|
Yiğenim geçen sene Almanya'ya gitmişti, bir tanıdığın yaşadığı kasabaya uğramışlar bana anlattı. Yaşayan Türk çift kasabada ki fabrikada işçiler. Bahçeli bir evleri varmış, hatta kendilerine göre her şeylerini yetiştiriyorlar. Resimlerini de gördüm çok güzel. Mersedes arabaları falan var. Sonra kasabayı dolaştırıyım diye gezmeye çıkarmışlar. En son burada zenginlerin olduğu yere götürüyüm demiş. İşte Zengin hayatı, villalar koca koca, porche lar süper arabalar falan filan. EEE demiş bir sürü ev var bu şekilde kim ki bunlar fabrikanın sahipleri mi? Yooo fabrikanda çalışan mühendisler diye cevap vermişler.
|
Şu başlıkları düzgün atın artık lütfen. Başlık ile içeriğin neredeyse alakası yok. Başlığa bakınca sanki elektrikli hariç hiçbir seçenek sunulmayacak gibi.
Doğru başlık: ''BMW onayladı: Yeni nesil 5 serisi tamamen elektrikli versiyonla da gelecek.'' |
Alamancıları ilgilendiren haber.
Akrabam İngiltere de yaşıyordu vatanım vatanım diye türkü bile söylüyordu. Adam 20 yıl yaşadı geldi yeter dedi artık burada yaşayacam. Adam iş yaptı komple iflas etti. Sonra tekrar ingiltereye gitti 7 sene önce. Memlekete geldim dün baktım oda gelmiş. Adamın altında g20 var ayrıca İstanbul da 3 ev almış. Şimdi memlekette ev yaptıracakmış. 5 sene sonra karı koca emekli olup dünya turu yaparlar artık. Düşünün kısa zaman önce batıyorsun. Sonra bizim burada 40 senede yapamayacağımızı 5 senede hemde kolayca yapıyor. Şimdi ben bu adamı gördükten sonra kimse bana vatan edebiyat muhabbeti yapmasın. Vatan sevgisinden türkü söğleyen akrabam bile pes etmişse... Şimdi bu araba hakkında birşey konuşmak için en az 800 900k cepte olmalı. Alamayacağım araba için boş yapmak istemiyorum. Egeayı elektrikli yapsınlar onu konuşalım. Hiç olmazsa 5 sene içerisinde alma ihtimalimiz olur o da şimdilik. |
Kardeşim alamancılar da uğruyor bu siteye biz fakiriz diye Alamancılar da fakir değil adamlar Euro kazanıyor :) şak diye alıyor. Tabi Dünya lideri bir şansölyeleri yok bu burukluk da onlara yeter.
|
|
|
|
Almanya bizim TOGG'u görsün hele zırıl zırıl ağlayacak |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
ben de komple elektrikli olacak artık 5 serisi benzin dizel üretilmeyecek sandım iyi olurdu |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
2015 kasayı verelim az bir şey istesinler 2021 kasa versinler bize :D |
siz birde bizim TOGG'u görün |
|
Valla yalan değil başlığa bakınca ben de sadece elektirikli versiyon olacak anladım. Bence "Yeni nesil 5 serisi tamamen elektirikli versiyon seçeneği ile gelecek" dense idi daha iyi olurdu. |
Şu forumu takip edenlerden kaç kişi bu arabayı alabilecek acaba 1 mi 2 mi? samimi olarak merak ediyorum? Ülke batmış gitmiş, asla satın alamayacağımız böyle otomobil haberlerini görmek moral bozmaktan başka bir şey değil kusura bakmayın da.. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |