Bildirim
bmw spor sürüş modu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: x6x6x6
arkadaşlar bmw 3.20i 1996 e36 kasa araca sahibim . şanzuman otomatik . yanda spor ,ekonomik ve kar modu var . aracımla giderken spor moduna alıyorum ama bi farklılık göremiyorum sadece devir saati yükseliyor . ne işe yaradığını bilen varmı
Spor modun anlamı da odur zaten vites değişimlerini normal moda göre daha yüksek devirlerde yapmaktadır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Forumchu
quote:
arkadaşlar bmw 3.20i 1996 e36 kasa araca sahibim . şanzuman otomatik . yanda spor ,ekonomik ve kar modu var . aracımla giderken spor moduna alıyorum ama bi farklılık göremiyorum sadece devir saati yükseliyor . ne işe yaradığını bilen varmı
Spor modun anlamı da odur zaten vites değişimlerini normal moda göre daha yüksek devirlerde yapmaktadır.
kick downa basıncada araç 7binde vites değiştiriyor . kick down bu görevi yapıyosa neden spor moduna gerek duyuyumki çok saçma ozaman ? -
Vites daha yüksek devirlerde değişiyor spor modda. Buna bağlı olarak yakıt tüketimi artıyor. Gerekli görmüyorsanız kullanmayın, ayrıca kick downdan daha stabil ve pratik hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: KibarAyı
Vites daha yüksek devirlerde değişiyor spor modda. Buna bağlı olarak yakıt tüketimi artıyor. Gerekli görmüyorsanız kullanmayın, ayrıca kick downdan daha stabil ve pratik hocam
stabil ve pratik derken kardeşim ? -
Arabanın hiçbirşeyi değişmiyor herşey aynı sadece vites değiştirme deviri değişiyor
Düz giderken 3 binde atar vites mesela spor moda alırsın 6 binde atar ,normal modda 100 e 10 sn sportda 7 sn mesela devirden dolayı hp çok
Yeni arabalarda gaz tepkimesi , direksiyon hassasiyeti v.s. bir sürü şey var ama onda yok biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Narc0s3
Arabanın hiçbirşeyi değişmiyor herşey aynı sadece vites değiştirme deviri değişiyor
Düz giderken 3 binde atar vites mesela spor moda alırsın 6 binde atar ,normal modda 100 e 10 sn sportda 7 sn mesela devirden dolayı hp çok
Yeni arabalarda gaz tepkimesi , direksiyon hassasiyeti v.s. bir sürü şey var ama onda yok biliyorum
saolsn cevap için arkadaşım eyw. -
quote:
quote:
quote:
Spor modun anlamı da odur zaten vites değişimlerini normal moda göre daha yüksek devirlerde yapmaktadır.
kick downa basıncada araç 7binde vites değiştiriyor . kick down bu görevi yapıyosa neden spor moduna gerek duyuyumki çok saçma ozaman ?
Kick Down ile aradaki en önemli fark şudur, kick down yaptıktan sonra kompresyon ile yavaşlamanız ve tekrar hızlanmanız gerekirse gazdan ayağınızı çektiğiniz anda şanzıman vites büyütür. Ama spor modda bu olmaz. Vites değiştirme devrine kadar gaz pedalı ile istediğiniz gibi oynayabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: *President*
quote:
quote:
quote:
kick downa basıncada araç 7binde vites değiştiriyor . kick down bu görevi yapıyosa neden spor moduna gerek duyuyumki çok saçma ozaman ?
Kick Down ile aradaki en önemli fark şudur, kick down yaptıktan sonra kompresyon ile yavaşlamanız ve tekrar hızlanmanız gerekirse gazdan ayağınızı çektiğiniz anda şanzıman vites büyütür. Ama spor modda bu olmaz. Vites değiştirme devrine kadar gaz pedalı ile istediğiniz gibi oynayabilirsiniz.
işte beklediğim cevap beklediğim adam :) saolsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X