Şimdi Ara

BMW X1 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
3
Favori
35.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uc031031

onlere dsl marka 3 yollu
    arkalara alpine 6 carpı 9 taktım muhtesem oldu
    bıde alpıne amfi of yanı
    tavsıye ederım

quote:

Orijinalden alıntı: topgear

X1 xdrive20d aracımdan son derece memnunum. Bir konu hariç: Hoparlörler.

Araçta BMW Professional Radio-CD var. Ancak anladığım kadarıyla Önde iki, arkada iki olmak üzere 4 hoparlör mevcut
    Yan aynaların bağlantı noktalarındaki tweeter yuvaları boş.
    Biraz daha iyi ses alabilmek için ne yapabilirim?

Daha kaliteli 4 adet co-axial hoparlör alıp orijinal yuvalarına taksam? İşe yarar mı?

Önerilerinizi bekliyorum.

Ne kadara maloldu? Direk elektrik tesisatını ilgilendiren bir olay olduğu için garanti de bir problem çıkarmasınlar? Bu konuda borusan ile görüştünüz mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

onlere dsl marka 3 yollu
    arkalara alpine 6 carpı 9 taktım muhtesem oldu
    bıde alpıne amfi of yanı
    tavsıye ederım

quote:

X1 xdrive20d aracımdan son derece memnunum. Bir konu hariç: Hoparlörler.

Araçta BMW Professional Radio-CD var. Ancak anladığım kadarıyla Önde iki, arkada iki olmak üzere 4 hoparlör mevcut
    Yan aynaların bağlantı noktalarındaki tweeter yuvaları boş.
    Biraz daha iyi ses alabilmek için ne yapabilirim?

Daha kaliteli 4 adet co-axial hoparlör alıp orijinal yuvalarına taksam? İşe yarar mı?

Önerilerinizi bekliyorum.

Ne kadara maloldu? Direk elektrik tesisatını ilgilendiren bir olay olduğu için garanti de bir problem çıkarmasınlar? Bu konuda borusan ile görüştünüz mü?

Alıntıları Göster
    ö

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uc031031 -- 15 Aralık 2011; 23:24:18 >

• quote:

ö

Alıntıları Göster
    Benim planım, hem öne, hem arkaya toplam 4 adet 2 yollu, öyle abartılı watt'larda olmayan kaliteli hoparlörler takmak.

X1'lerin hoparlör çapını bilen var mı? 10 cm. mi yoksa 13 cm. mi?
  • quote:

Benim planım, hem öne, hem arkaya toplam 4 adet 2 yollu, öyle abartılı watt'larda olmayan kaliteli hoparlörler takmak.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar çok gereksiz iş yapıyorsunuz bence.. madem müzik ile aranız iyi, baştan alsaydınız HI-FI sistemi..

sonradan müzik sistemi takmak akıl karı değil.. aracın sadece elektrik sistemi garanti dışı kalmıyor böyle bir durumda.. elektrik sistemi, radyo-teyp, varsa iDrive'a bağlı her şey garanti dışında kalır.. daha önce başımıza geldi, elektrik sistemi garanti dışı kaldı, bırakın radyoyu teybi far patladı elektrik sistemi garanti dışı diyerek paralı değiştirmek zorunda kalmıştık.. kafadan atmıyorum!!!

lütfen şurada birbirinize ben öyle yaptım ben böyle yaptım diyerek bunu çok iyi bir şeymiş gibi yazmayın, yani buraya yazmayın, ö.m ile bilgi alın birbirinizden.. sizin için garanti dışına çıkması önemli değilse bir başkası için önemli olabilir.. sonuçta burayı akşama kadar okuyan onlarca üye olmayan kişi var..

ben kesinlikle tavsiye etmiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

arkadaşlar çok gereksiz iş yapıyorsunuz bence.. madem müzik ile aranız iyi, baştan alsaydınız HI-FI sistemi..

sonradan müzik sistemi takmak akıl karı değil.. aracın sadece elektrik sistemi garanti dışı kalmıyor böyle bir durumda.. elektrik sistemi, radyo-teyp, varsa iDrive'a bağlı her şey garanti dışında kalır.. daha önce başımıza geldi, elektrik sistemi garanti dışı kaldı, bırakın radyoyu teybi far patladı elektrik sistemi garanti dışı diyerek paralı değiştirmek zorunda kalmıştık.. kafadan atmıyorum!!!

lütfen şurada birbirinize ben öyle yaptım ben böyle yaptım diyerek bunu çok iyi bir şeymiş gibi yazmayın, yani buraya yazmayın, ö.m ile bilgi alın birbirinizden.. sizin için garanti dışına çıkması önemli değilse bir başkası için önemli olabilir.. sonuçta burayı akşama kadar okuyan onlarca üye olmayan kişi var..

ben kesinlikle tavsiye etmiyorum...

Alıntıları Göster
    si

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uc031031 -- 15 Aralık 2011; 23:24:44 >

• quote:

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uc031031 -- 15 Aralık 2011; 23:23:45 >
  • quote:

Ben anlamadım neden bu sekılde yazdıgınızı ?

Eger araba da orıjınalınde yoksa ayrıca opsıyon olarakta sunulmadı ıse neden olmasın ?

Gereksız iş olduğuna nasıl karar verdiğinizi anlamak zor ..

hatta ilginç

sizene benım arabama ne taktırıp takdırmadığımdan ? yazdık iste garanti kapsamı dışı kalıyor diye . okuyanların her yazılandan etki altında kalacagını nasıl dusundugunuzude anlayamadım ?

ayrıca burası özel bir forum değilki HALKA açık .. beyenmesseniz yazılanı şikayet edersiniz ..

size akıl karı gelmeyen bana çok normal geliyor ...

yorumlarınızda başkalarına ne yapıp yapamayacaklarını söylemek size nasıl kalıyor onu anlamadım ?

bak canım kardeşim.. öncelikle uslubuna biraz dikkat et bence.. ben burada sadece seni hedef alarak konuşmadım..

opsiyon olarak sunulmuyor dediğin şey BMW 7Logic HIFI ses sistemi taktırdıklarından çok daha kaliteli ses veren özelliklere sahip sistemdir! araştır öğren.. bunun dışında Harman Kardon ve hatta bazı modellerde Harman Kardon 7Logic var.. X1'de de 7Logic HIFI sunuluyor gayet güzel bir şekilde.. sen arabanı hazır aldığın için 7Logic opsiyonu yok.. bu opsiyonel olarakta sunulmuyor anlamına gelmiyor...

gereksiz işten kastım arabana aldığın 3-5 parça hoperlör anfi alıp taktırman değil... yaptığın işin, üstelik garanti kapsamından çıktığını bile bile, sonuçlarını bile bile marifetmiş gibi yazman.. o zaman BMW alan herkes HIFI sistemlere, sirius HD radyolara, harman kardonlara para vermesin... gitsin standart BMW Business alsın ondan sonra takalım komponentleri, hoperlörleri, subları.. ne güzel dünya.. yapılmayacak bir şey değil elbet ama bunu bahsettiğim şekilde aksettirmek hoş değil..

zaten arabana taktırdığın şeyler umrumda değil.. ne olduklarını okumadım bile.. ama kalkıp mercedesimden de daha iyi ses alıyorum dersen, harcadığın 1.700TL ile yavaş diyesi geliyor insanın.. yazında beğenmediğim bir taraf yok sadece uslubuna dikkat et yeter..

artı ben sana kalkıpta niye bunu yaptın demedim!!!!! yani sana ne yapıp ne yapmaman gerektiğini söylemiyorum, bir tarafımda değil inan.. sadece bu şekildeki bir olayın araca zarar vereceğini üstüne basarak belirttim.. önce ne yazdığımı bir anla sonra delikanlılık yap..

• quote:

arkadaşlar ön kol dayama opsiyonunu eklettirmezseniz "ön kol dayamanız yok" diye bir şey yok...

ön kol dayaması opsiyonu ile kol dayama yeri raylı bir sistemle öne ve arkaya doğru gidip gelmekte.. yani sistemi değişik.. özellikle boyu 1.75'in altındaki kişilere öneriyorum ben bu opsiyonu çünkü koltuk ne kdr öne gelirse ön kol dayama opsiyonu almazsanız kol dayama arkada kalıyor..

bardaklıkla kol dayamanın arasındaki bağlantıyı da çözemedim

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uc031031 -- 15 Aralık 2011; 23:23:29 >

• quote:

bu yorumunuzu atlamışım bu forumu okuyan kişileri yanlış yönlerdirmeyin

opsıyon lıstesınde on kol dayama yok diye bir sey var bellıkı ıyı arastırmamıssınız

Buraya yazan Bmw danısmanına sorun ılk gelen bmw x1 lerde kı opsıyon lıstelerınden gelen bırcok X1 ın kol dayaması yoktur

on kol dayaması opsıyondur ancak ılk gelen cogu aracta kol dayaması gelmedı

sonrasında BMW turkıye Turkıyeye getırdıgı butun X1 lerde Kol dayaması ıle getırdıler .

bmw ile ilgili detayları garanti kosullarını opsıyonları bizde takip ediyoruz .

bardaklıkla on kol dayaması arasındaki alakayıda acıklayayım size

on kol dayaması ile gelen aracların kol dayamasının ıcınde bardak vardır buda konsoldakı bardaklık yerıne takılır

sadece ön kol dayaması alırsanız bu bardaklıgıda almanız gerekıyor baraber gelıyor bu parcalar

umarım aydınlanmışssınız dır ..

quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

arkadaşlar ön kol dayama opsiyonunu eklettirmezseniz "ön kol dayamanız yok" diye bir şey yok...

ön kol dayaması opsiyonu ile kol dayama yeri raylı bir sistemle öne ve arkaya doğru gidip gelmekte.. yani sistemi değişik.. özellikle boyu 1.75'in altındaki kişilere öneriyorum ben bu opsiyonu çünkü koltuk ne kdr öne gelirse ön kol dayama opsiyonu almazsanız kol dayama arkada kalıyor..

bardaklıkla kol dayamanın arasındaki bağlantıyı da çözemedim

benim kimseyi yanlış yönlendirdiğim falan yok.. şimdi gereksiz saldırılar yapmanın manası da yok... bence siz öğrenin ben anlatayım; tüm modellerde "ÖN KOL DAYAMA" OPSİYONU, VAROLAN ÖN KOL DAYAMANIN RAYLI BİR SİSTEMLE GELMESİNİ, ÖN KOL DAYAMA OPSİYONU ALMAZSANIZ, ÖN KOL DAYAMANIN SABİT OLMASI ANLAMINA GELMEKTEDİR... sizin bahsettiğiniz seride ön kol dayamanın komple olmaması başka bir şey..

anlattığınız için teşekkür ederim.. şimdi anladım ne demek istediğinizi.. ben bardaklığın kol dayamanın en altında olduğunu söylediğinizi sandım ondan anlamadım dedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 4 Şubat 2011; 0:20:32 >

• quote:

quote:

Ben anlamadım neden bu sekılde yazdıgınızı ?

Eger araba da orıjınalınde yoksa ayrıca opsıyon olarakta sunulmadı ıse neden olmasın ?

Gereksız iş olduğuna nasıl karar verdiğinizi anlamak zor ..

hatta ilginç

sizene benım arabama ne taktırıp takdırmadığımdan ? yazdık iste garanti kapsamı dışı kalıyor diye . okuyanların her yazılandan etki altında kalacagını nasıl dusundugunuzude anlayamadım ?

ayrıca burası özel bir forum değilki HALKA açık .. beyenmesseniz yazılanı şikayet edersiniz ..

size akıl karı gelmeyen bana çok normal geliyor ...

yorumlarınızda başkalarına ne yapıp yapamayacaklarını söylemek size nasıl kalıyor onu anlamadım ?

bak canım kardeşim.. öncelikle uslubuna biraz dikkat et bence.. ben burada sadece seni hedef alarak konuşmadım..

opsiyon olarak sunulmuyor dediğin şey BMW 7Logic HIFI ses sistemi taktırdıklarından çok daha kaliteli ses veren özelliklere sahip sistemdir! araştır öğren.. bunun dışında Harman Kardon ve hatta bazı modellerde Harman Kardon 7Logic var.. X1'de de 7Logic HIFI sunuluyor gayet güzel bir şekilde.. sen arabanı hazır aldığın için 7Logic opsiyonu yok.. bu opsiyonel olarakta sunulmuyor anlamına gelmiyor...

gereksiz işten kastım arabana aldığın 3-5 parça hoperlör anfi alıp taktırman değil... yaptığın işin, üstelik garanti kapsamından çıktığını bile bile, sonuçlarını bile bile marifetmiş gibi yazman.. o zaman BMW alan herkes HIFI sistemlere, sirius HD radyolara, harman kardonlara para vermesin... gitsin standart BMW Business alsın ondan sonra takalım komponentleri, hoperlörleri, subları.. ne güzel dünya.. yapılmayacak bir şey değil elbet ama bunu bahsettiğim şekilde aksettirmek hoş değil..

zaten arabana taktırdığın şeyler umrumda değil.. ne olduklarını okumadım bile.. ama kalkıp mercedesimden de daha iyi ses alıyorum dersen, harcadığın 1.700TL ile yavaş diyesi geliyor insanın.. yazında beğenmediğim bir taraf yok sadece uslubuna dikkat et yeter..

artı ben sana kalkıpta niye bunu yaptın demedim!!!!! yani sana ne yapıp ne yapmaman gerektiğini söylemiyorum, bir tarafımda değil inan.. sadece bu şekildeki bir olayın araca zarar vereceğini üstüne basarak belirttim.. önce ne yazdığımı bir anla sonra delikanlılık yap..

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uc031031 -- 15 Aralık 2011; 23:22:57 >

• quote:

Kardes ?? :-))

neyse bu kelıme bıle gereksız bır muhabbete yol acar ancak haklısınız tarz meselesı

mersedesın orıjınal sıstemı ıle bmwının orıjınal sıstemını karsılastırdım ancak ıyı okumamıssınız ..

mersedesın fabrıka cıkıs sıstemının bmwnın fabrıka cıkıs sıstemıne gore cok daha ıyı oldugunu yazmıstım .

uzatmaya gerek yok

ben bılgı amaclı olarak on kol dayama ıle ve hoporlerlerle ile ilgili tecrubelerımı yazdım ancak bu sizi rahatsız etmiş . herkes aynı düşüncede olmak

zorunda değil. Burada okuyunca içime sıkıntı giriyor konu dısına taşan tartısmalar bence cok gereksiz ve saçma sizinle demogoji yapmayacagım .

Ancak Araçla ilgili bana yarar bilgileri okumak isterim gerisi beni ilgilendirmez

ayrıca

daha öncede yazdıgım gibi

Sprint Booster dan çok memnunum aracı ilk kalkıştaki gücü farketti .

ayrıca www.racechip.de adresınede X1 ın gucunu arttırmak isteyenler bakabılır

Bunların hepsi bilgi amaçlıdır :-)

ayrıca bmw x1 in jant offsetını bılen varsa yazarsa sevınırım ayrıca orıjınalden hariç jant taktıran varsa resımlerı koyarsa ve detay verırse cok ıyı olur .

ben tekrar anlamanı sağlayacak şekilde ifade edeyim.. yaptığın şeyler beni zerre ilgilendirmiyor.. dolayısıyla rahatsızda etmiyor.. hem neden rahatsız olacağımı anlamadım?? neyse.. sadece söylediklerin, yaptıkların, aracı garanti kapsamından çıkartabilecek sonuçlar doğmasına sebep olan türde şeyler.. sıfır araç alan kaç kişi böyle bir şey yaptırır?? ne kadar mantıklı ve akıl karıdır tartışılır.. ama konumuz o değil.. amacım sadece, hem buradaki arkadaşlarımızı hem de forum halka açık olduğu için okuyanlara "garanti dışına çıkma"nın ne demek olduğunu öğretmek değil, garanti dışına çıkınca araçlarında neler yaptıramacaklarını anlatmaktı.. ewt elektrik sistemi garanti dışı kalırsa elektrik sistemi ile ilgili olan tüm arızalarda -ki verdiğim far ampülü örneği buna en güzel örnektir- cebinizden para vererek yaptırıyorsunuz.. atıyorum, katlanır ayna motoru bozuldu, silecek motoru bozuldu, hafızalı koltuklar bozuldu, (varsa) ekran çalışmıyor, iDrive düğmeleri basıyorum çalışmıyor vs vs vs vs vs vs.. arıza elektrik sistemininden kaynaklanıyorsa "elektrik sisteminiz garanti dışına çıkmış, ücretli değişim yapabiliriz sadece" diyorlar.. ağzınızı açık bakıyorsunuz, bir şeyde iddia edemiyorsunuz.. birebir başıma gelen şeyler bunlar..

dolayısıyla "bozulursa bozulsun bana ne?!" mantığı aracın birçok şeyininde otomatik olarak garanti dışı kalmasına sebep oluyor.. saçma ama gerçek bu...

umarım tam olarak anlaşılmışımdır şimdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 4 Şubat 2011; 0:44:29 >

• Techzone sanirim biz sipariste hoparlor aldigimiz ve sonradan taktirmadigimiz icin enayi durumuna dusuyoruz sanirim!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn06

Techzone sanirim biz sipariste hoparlor aldigimiz ve sonradan taktirmadigimiz icin enayi durumuna dusuyoruz sanirim!!!

bmw business ve professional ile gelen hoperlörler kaliteli fakat HIFI sistemler kadar kaliteli ve tatmin edici bir ses veremiyorlar orası doğru...

bu zamana kadar Bang Olufsen, Harman Kardon, BOSE ses sistemli araçlarım oldu.. özellikle Bang Olufsen'in ve Harman Kardon'un ses kalitesi inanılmaz.. yani 10 üstünden 10 BMW 7Logic HIFI ise 10 üstünden 9 alır benden...

BMW Business ve Prof ile gelen hoperlörle alınan seslerde 10 üstünden 5 hadi 6 vereyim.. ortalama ya da ortalamanın üstünde diyeyim ama kesinlikle tatmin etmiyor.. çözüm kaliteli hoperlörlerde tabiiki ama sonuçlarına katlanacaksanız..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chn06

Techzone sanirim biz sipariste hoparlor aldigimiz ve sonradan taktirmadigimiz icin enayi durumuna dusuyoruz sanirim!!!

bmw business ve professional ile gelen hoperlörler kaliteli fakat HIFI sistemler kadar kaliteli ve tatmin edici bir ses veremiyorlar orası doğru...

bu zamana kadar Bang Olufsen, Harman Kardon, BOSE ses sistemli araçlarım oldu.. özellikle Bang Olufsen'in ve Harman Kardon'un ses kalitesi inanılmaz.. yani 10 üstünden 10 BMW 7Logic HIFI ise 10 üstünden 9 alır benden...

BMW Business ve Prof ile gelen hoperlörle alınan seslerde 10 üstünden 5 hadi 6 vereyim.. ortalama ya da ortalamanın üstünde diyeyim ama kesinlikle tatmin etmiyor.. çözüm kaliteli hoperlörlerde tabiiki ama sonuçlarına katlanacaksanız..

Alıntıları Göster
    Muhterem Techzone,

Uzun zamandır foruma girmiyordum. Bu başlık altındaki son mesajlar beni biraz şaşırttı.

Bilginize, tecrübenize saygım sonsuz, ancak bazen üslubunuz nezaket sınırlarını zorluyor. Bunu kabul etmem mümkün değil. Umarım daha sakin olursunuz, biz de birikiminizden daha huzurlu biçimde istifade ederiz. Bu ifadelerimi dostça bir uyarı olarak dikkate almanızı dilerim.

Ben aracımı Türkiye'de almadım. Bulunduğum ülke koşulları çerçevesinde mevcut ne ise onu almak durumundaydım. Dolayısıyla kendi isteğim doğrultusunda bazı iyileştirmeler yapmayı planlıyorum. Garanti konusundaki sorumluluğu da eğer hoparlörleri değiştirirsem -ki henüz nihai kararımı vermedim- üstlenmeye hazırım. Uyarılarınız için teşekkürler.

Diğer taraftan, kime özel mesaj göndereceğime de kendim karar vermeyi tercih ederim. Birden çok forum üyesinin görüşünü alabilmek için mevcut konu başlıklarını kullanmamızın sakıncası yoktur sanırım.

Bu vesileyle "uc031031" arkadaşımıza da verdiği bilgiler için teşekkür ediyorum.
    ---------------------------------------------------------------------------------

Şimdi esas konuya dönelim. Aracım için ilk etapta almayı istediğim üç donanım vardı:
    1) Alüminyum tavan rayları
    2) Arka ve yan camlar için güneşlikler
    3) Ön kol dayama (ve kol dayamayla birlikte gelmesi icap eden bardaklık)

Önce Borusan Oto ile temas ettim. Sağolsunlar, hemen yardımcı oldular. 1 ve 2 numarada kayıtlı donanımları alabileceğimi, "bardaklık" diye geçen ön kol dayama ve ilgili aksamını ise temin edemeyeceğimi, şasi numarasıyla parça programını kontrol ettiklerini ve sistemin bu donanımı göstermediğini kaydettiler. Tabi Türkiye fiyatları daha yüksek, toplamda tavan rayları ve güneşlikler için KDV dahil 1500 Euro'ya yakın bir maliyet çıktı. Kargo maliyetini de buna eklemek gerekecekti. Bu vesileyle Borusan'dan bana süratle yanıt veren arkadaşlara da teşekkür ederim.

Ben de Münih'teki dostlarım vasıtasıyla oradaki BMW Ana Bayii ile temas ettim. Bu sefer her üç donanım için, KDV dahil toplam 1000 Euro'dan biraz fazla bir fiyat teklifi aldım. Buna bir de kargo masrafı eklenecek. Bulunduğum yerde vergi muafiyetini haiz olduğumdan herhangi bir gümrük harcı vb. ödeme yapmayacağım. Parçaları da buradaki BMW resmi distribütörünün servisinde monte ettireceğim. Böylece garantiyle ilgili de bir sıkıntı yaşamayacağım.

Bu işlemi bu şekilde yapmamın sebebi birkaç yüz Euro'nun hesabını yaptığımdan değil, buradaki BMW distribütörünün aksesuar ithalatı yapmaması. Ben de şaşırdım ama adamlar bana bu cevabı verdi. "Parçları siz ithal ederseniz, bir montajını yaparız" dediler. Ya işlerine gelmedi, ya da onlar ithal etseydi gümrük vs. (burası AB ülkesi değil) daha pahalı olacaktı. Bilemiyorum.

Parçaları edinebilirsem, montaj aşamasını görüntüleyip sizlerle paylaşmayı planlıyorum.

• simdi ben aracinizi hazir mi aldiginizi siparis verip mi aldiginizi bilemem, takipte edemem.. bana forumda sunlari sunlari yapabilirim dediginizde sanirim benimde fikir ve yorumlarimi ozgurce anlatabilme olanagimin oldugunun farkindasinizdir.. sonradan hoperlor takmak bana sacma sapan bir is yapmak olarak geliyor ne yazik ki.. bunuda aynen bu sekilde soyledim.. fakat anlamadiginiz nokta su.. ben arabayi hazir almadiginizi dusunerek siparis sirasinda kasitli olarak basit bir sistem aldiginizi, o opsiyona para vermeyim sonra kendi kafama gore ses sistemi yaparim zihniyetinin sacma sapan bir is oldugunu belirttim.. o yuzden sizin yaptiginiz bu islere sacma dedim ustelik garanti disina cikma riski oldugunu bile bile...

ha araci hazir almis ve garantiden cikma riskini kabullenerek bir sistem yapmak istiyorsaniz, diyecegim bir sey yok.. bunu elestiremem ama sonuc olarak bana yine de sacma gelen bir seydir.. sanirim dediklerim cok yanlis anlasilmis ve gereksiz olarak ustunuze alinmissiniz... bununda nezaket sinirlariyla bir alakasi yok.. tekrarliyorum, bence sacma sapan bir is ama bence! cunku siz en basta sistemin ne oldugunuzu bilerek (opsiyonel olarak sunulan ses sistemlerinin hepsi hakkinda bilgi sahibi oldugunuzu dusunerek konusuyorum) araci seciyorsunuz.. eminim 7 Logic ile gelen hazir X1lerde mevcuttur..

yoksa kendi arabaniz, ne yapmak istediginiz beni ilgilendirmez.. isterseniz kalkar ucurumdan asagi atarsiniz.. bilmem anlatabildim mi?

• quote:

simdi ben aracinizi hazir mi aldiginizi siparis verip mi aldiginizi bilemem, takipte edemem.. bana forumda sunlari sunlari yapabilirim dediginizde sanirim benimde fikir ve yorumlarimi ozgurce anlatabilme olanagimin oldugunun farkindasinizdir.. sonradan hoperlor takmak bana sacma sapan bir is yapmak olarak geliyor ne yazik ki.. bunuda aynen bu sekilde soyledim.. fakat anlamadiginiz nokta su.. ben arabayi hazir almadiginizi dusunerek siparis sirasinda kasitli olarak basit bir sistem aldiginizi, o opsiyona para vermeyim sonra kendi kafama gore ses sistemi yaparim zihniyetinin sacma sapan bir is oldugunu belirttim.. o yuzden sizin yaptiginiz bu islere sacma dedim ustelik garanti disina cikma riski oldugunu bile bile...

ha araci hazir almis ve garantiden cikma riskini kabullenerek bir sistem yapmak istiyorsaniz, diyecegim bir sey yok.. bunu elestiremem ama sonuc olarak bana yine de sacma gelen bir seydir.. sanirim dediklerim cok yanlis anlasilmis ve gereksiz olarak ustunuze alinmissiniz... bununda nezaket sinirlariyla bir alakasi yok.. tekrarliyorum, bence sacma sapan bir is ama bence! cunku siz en basta sistemin ne oldugunuzu bilerek (opsiyonel olarak sunulan ses sistemlerinin hepsi hakkinda bilgi sahibi oldugunuzu dusunerek konusuyorum) araci seciyorsunuz.. eminim 7 Logic ile gelen hazir X1lerde mevcuttur..

yoksa kendi arabaniz, ne yapmak istediginiz beni ilgilendirmez.. isterseniz kalkar ucurumdan asagi atarsiniz.. bilmem anlatabildim mi?
    Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Dediğim gibi, uyarılarınızı dikkate alacağım.

• anlamaniza sevindim dogrusu.. cunku gercekten yanlis anlasilmisim..
  • quote:

anlamaniza sevindim dogrusu.. cunku gercekten yanlis anlasilmisim..
    arkadaşlar yakın zamanda bende x1 almayı düşünüyorum hangi opsiyonları tercih etmeliyim mesela ben navigasyon ve hifi ses sistemli almayı düşünüyorum sizin önerileriniz varmı ilave donanım olarak birde s drive almamın artısı ne olur yakıt ekonomisi çok fark edermi araç genelde şehir içi kullanılacak 4*4 benim için çok önemli değil birde hifi ses sistemini almayıp başka bir yere mi yaptırsam hangisi daha performanslı ve mantıklı olur yardımcı olursanız çok sevinirim vericeğiniz bilgi ve fikirler doğrultusunda kararlarım netleşecek şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: babasulta

arkadaşlar yakın zamanda bende x1 almayı düşünüyorum hangi opsiyonları tercih etmeliyim mesela ben navigasyon ve hifi ses sistemli almayı düşünüyorum sizin önerileriniz varmı ilave donanım olarak birde s drive almamın artısı ne olur yakıt ekonomisi çok fark edermi araç genelde şehir içi kullanılacak 4*4 benim için çok önemli değil birde hifi ses sistemini almayıp başka bir yere mi yaptırsam hangisi daha performanslı ve mantıklı olur yardımcı olursanız çok sevinirim vericeğiniz bilgi ve fikirler doğrultusunda kararlarım netleşecek şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    Mümkünse baştan Hİ-Fİ sipariş edin, Techzone arkadaşımızı kızdırmayın :)
    Ben o hataya düştüm, burada lüzumsuz tartışmalar çıktı.

Şaka bir yana, orijinal ses sistemi uzun vadede daha dayanıklı bir montaj olacaktır. Sonradan arabanın sağı-solu sökülüp, delinip, kesilip vs. monte edilen donanım (profesyonelleri hariç tutuyorum) bir süre sonra tıkırtılara ve benzeri sorunlara neden olabiliyor.

• quote:

Mümkünse baştan Hİ-Fİ sipariş edin, Techzone arkadaşımızı kızdırmayın :)
    Ben o hataya düştüm, burada lüzumsuz tartışmalar çıktı.

Şaka bir yana, orijinal ses sistemi uzun vadede daha dayanıklı bir montaj olacaktır. Sonradan arabanın sağı-solu sökülüp, delinip, kesilip vs. monte edilen donanım (profesyonelleri hariç tutuyorum) bir süre sonra tıkırtılara ve benzeri sorunlara neden olabiliyor.

Alıntıları Göster
    Sdrive-Xdrive meselesine gelince,

Eğer kışı ağır geçmeyen bir bölgemizde yaşıyorsanız ve asfalt dışında kullanmayacaksanız sdrive da gayet iyidir.
    Size ilk kalkışta ve ara hızlanmalarda birkaç salise kazandıracağı gibi, yakıt tüketimi de bir miktar daha az olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.