Şimdi Ara

BMW x1 almak üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 95 bin liraya yeterli donanımlı bmw x1 almak üzereyim bu fiyata daha büyük jipler var belki ama hiç biride bmw nin verdiği performansı ve konforu vermiyor yinede siz olsaydınız bu bütçeyle hangi aracı tercih ederdiniz x1 doğru karar mı yorumlarınızı bekliyorum..! (0 km olması şart)

• 0 olması sart demeseydın eger

Cayenne S alır bınerdım 2. el
  • hayırlı olsun
  • Aşağı yukarı aynı fiyata VW Tiguan vardı bende. Tamam araç görüntü olarak çok güzeldi , ama Bmw'ye göre kıyaslayacak olursak motoru bile kötü kalıyor yanında 2,0 T(raktör)D(izel)I 140 HP.

0 km olarak o segmentteki en iyi araç diyebilirim
  • X1 kullananlar genelde çok memnun
  • Hocam hiç düşünme git al ve gel.
  • x1 iyi araçtır ama dağa taşa gelmez onroad kullanıcaksan al yoksa git al bi tiguan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    qashqai almak istiyorum.
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence tiguan 4*4 de fena bi secenek degil.ayrıca en az 20000 tl cebinizde kalır.

ayrıca inceledigim kadarıyla x1 cok dar bir arac.
    tiguan daha ferah gelmişti bana...

ayrıca eger bütçeniz varsa freelander da iyi bir secenek...
  • X1 kaliteli bir araç gerçekten. Fiyattan anladığım kadarıyla 20d motoru tercih edeceksiniz. 184 beygirlik canavar bir motor gerçekten. Ama... Biraz daha çıkabiliyorsanız mutlaka 23d tercih edin. 204 beygirlik asıl canavar o çünkü.

Seçeneğiniz her ne olursa olsun çok memnun kalacağınızdan eminim. Şimdiden kazasız belasız sürüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

X1 kaliteli bir araç gerçekten. Fiyattan anladığım kadarıyla 20d motoru tercih edeceksiniz. 184 beygirlik canavar bir motor gerçekten. Ama... Biraz daha çıkabiliyorsanız mutlaka 23d tercih edin. 204 beygirlik asıl canavar o çünkü.

Seçeneğiniz her ne olursa olsun çok memnun kalacağınızdan eminim. Şimdiden kazasız belasız sürüşler.

çift turbolusu hala ithal ediliyor mu ben durdu diye biliyorum
  • Doğru bir karar sizi pişman edeceğini hiç sanmıyorum.
  • Arazi düşünüyorsanız bence kararınızı yeniden düşünün.... Ama yok çok nadir çok hafif bir arazide giderim derseniz x1 yeterli olucaktır...

Motor performansı sizin için yeterliyse dinamikleri de yeterli olucaktır... Bmw ler zaten yol tutuş olarak sınıf birinciliğine oynuyor her modelde hemde bu araç nispeten yere daha yakın... Fren v.s. hiç sorun olmaz...
  • Hayırlı olsun çok güzel bir araç güle güle kullan:D
  • Marka fanatizmi yapıyor olabilirim ancak abuk subuk kore-japon araçlarına bineceğime, "yeterli" bulduğunuz donanımlı, 2.0 dizel, otomatik BMW jip alırım daha iyi, keza Hyundai Santa-Fe bile 110.000 TL iken, X1'in fiyatını tartışmak anlamsız, iç hacmi şaşırtıcı derecede geniş bu arada, ama oturma pozisyonu da 911 Carrera'ları aratmıyor hani aşırı alçak, pek cip havası yok uyarmadı demeyin Aracı kullandıktan sonraki görüşlerim;

Artılar

-Performans (inanılmaz)
    -Tüketim
    -Şanzıman
    -Yol tutuş
    -Frenler
    -İç mekan genişliği
    -2. elde de tutulcağını düşünüyorum, fazla değer kaybı yaşanmaz

Eksiler

-Yalıtım
    -Bazı yerlerdeki malzeme kalitesi cidden yakışmamış, bu iki kriter de zaten üretim maliyetlerini azaltmak için
    -Bakım fiyatları

• Hayırlı olsun şimdiden.
  • Hayırlı olsun. Q5 te çok iyi bir seçim olabilirdi aslında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.