Şimdi Ara

BMW X1/ Luks arac alirken nelere dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, universite icin bmw x1 e kesin karar kildik. (Boy 2 metre sigabildigim en ucuz araba malesef) Geliri cok yuksek bir aile degiliz ama tasarrufla alip surdurebiliriz diye dusunuyorum.

Size sorum dostlar sehir ici/disi yakit, servis ucretleri bakimi vb. meblalar ne kadar tutuyor yaklasik? Daha once 2. El/ 0km luks arac almadik alirken nelere dikkat etmeliyiz sifir ikinci el arasi cok fark eder mi, paketler linelar hangisi daha iyi olur bu gibi konularda yardim ederseniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum, üniversite için X1 tercih edilipte nasıl geliri çok yüksek bir aile olunmuyor ? :) Şükredin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Dostum, üniversite için X1 tercih edilipte nasıl geliri çok yüksek bir aile olunmuyor ? :) Şükredin derim.

Cok haklisiniz hocam ama babamin araci olacak ben her gun almayacagim, bir de dedigim gibi boyun ve bel agrisi cekmeden tek sigabildigim arac 2.el dusunuyoruz ama elektronik ariza vb cikarir mi cikarirsa servis ne kadar tutuyor bmw bilmiyoruz. Ondan actim konuyu

• arıza çıkarırsa servis de büyük rakamlar çıkarır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experimentation

arıza çıkarırsa servis de büyük rakamlar çıkarır

Luks arac sinifinda 2.el az km temiz araclarda cok sikinti oluyor mu? 0 ile arasinda 30bin lira var sifir mi 2.el mi daha mantikli sizce?

• Scenser kullanıcısına yanıt
    değer kaybından kurtulmak için 2. el daha mantıklı
  • Yerinizde olsam çok acele değilse Skoda Kodiaq 1.5 TSI beklerdim. Belki BMW kadar prestiji olmayabilir ama ondan daha ucuza, daha geniş, daha kullanışlı olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Yerinizde olsam çok acele değilse Skoda Kodiaq 1.5 TSI beklerdim. Belki BMW kadar prestiji olmayabilir ama ondan daha ucuza, daha geniş, daha kullanışlı olur diye düşünüyorum.

Cok tesekkurler bakayim ona da bir

• Hocam kodiaq yakında gelecek bekleyin derim
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 17 Nisan 2021; 18:22:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam X1 lüks bir araç değil fakat marka neticesinde bir arıza, bakım v.b. konularda premium hesabında rakamlar olacaktır. X1'in son kasasına bizim ailede bir Qashqai var onun yerine bakmıştık, dışı çok güzel,iç mekan hem kalite ve konfor anlamında BMW'den uzak bana kalırsa. Donanımlarda sizin kişisel zevkinize göre fark eder, bu line iyi şu line kötü denilemez. Premium markada üzerine opsiyon eklenir değilse araç her koşulda boş kalacaktır. Önceki nesil X1'den bahsediyorsanız o araç daha vahim.

Bence GLA ve X1 biraz daha niş araçlar, ailenin 2. veya 3. arabası olabilecek nitelikteler. Benzer fiyatlara premium olmayan daha büyük araçlara yönelin X-trail, CRV gibi.
  • 1- 2 m boy için X1 doğru seçim değil..Aracın boyutları ufak
    2- X1 lüks bir araç değil..Ayrıca neden illa luks araç??
    3- Madem geliri yüksek bir aile değilsiniz neden alırken de kullanırken de pahalı bir araç peşindesiniz .Daha uygun fiyatlı sıfır km bir araç alıp 4-5 yıl sorunsuz binin ,mezun olunca da para kazanıp değiştirirsiniz
  • benim boyum da 2m.. golf 6'ya gayet rahat sigiyordum bas ve boyun agrisi cekmeden. hatta su an essek niyetine bir clio gt kullaniyorum leasing ile, evet diger araclarimizla arasinda ucurum var ama bir yere gidecegim zaman en azindan goturuyor, sikayet de etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlocParty

Hocam X1 lüks bir araç değil fakat marka neticesinde bir arıza, bakım v.b. konularda premium hesabında rakamlar olacaktır. X1'in son kasasına bizim ailede bir Qashqai var onun yerine bakmıştık, dışı çok güzel,iç mekan hem kalite ve konfor anlamında BMW'den uzak bana kalırsa. Donanımlarda sizin kişisel zevkinize göre fark eder, bu line iyi şu line kötü denilemez. Premium markada üzerine opsiyon eklenir değilse araç her koşulda boş kalacaktır. Önceki nesil X1'den bahsediyorsanız o araç daha vahim.

Bence GLA ve X1 biraz daha niş araçlar, ailenin 2. veya 3. arabası olabilecek nitelikteler. Benzer fiyatlara premium olmayan daha büyük araçlara yönelin X-trail, CRV gibi.

Bilmek istediklerim bunlardi tesekkurler hocam. Bmw x1evet coguna gore luks degil ama 150bin ustu luks geliyor bana gore. Luks arac pesinde degilim sadece x1 en rahat olan geldi hem boyut hem surus keyfi acisindan

• quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

benim boyum da 2m.. golf 6'ya gayet rahat sigiyordum bas ve boyun agrisi cekmeden. hatta su an essek niyetine bir clio gt kullaniyorum leasing ile, evet diger araclarimizla arasinda ucurum var ama bir yere gidecegim zaman en azindan goturuyor, sikayet de etmiyorum.

Ben neden 5 senedir 2 metre ustu tek insan goremiyorum nerdesiniz siz kardesim bir bulamadim bulsam sarilicam beni anlayan birisi diyecem. Golf e de baktik kisa surede koltuk en alt vaziyette sorun cikarmiyor ama uzun sure kullaninca cok agri yapti bende herkese gore degisebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scenser -- 7 Mart 2017; 22:32:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

1- 2 m boy için X1 doğru seçim değil..Aracın boyutları ufak
    2- X1 lüks bir araç değil..Ayrıca neden illa luks araç??
    3- Madem geliri yüksek bir aile değilsiniz neden alırken de kullanırken de pahalı bir araç peşindesiniz .Daha uygun fiyatlı sıfır km bir araç alıp 4-5 yıl sorunsuz binin ,mezun olunca da para kazanıp değiştirirsiniz

Nereseyse trdeki tum araclari denedim boyut olarak x1 en iyisi ic hacimde x5 x6 daha buyuk daha iyi olrak dusundunuz galiba. Luks arac pesinde degilim hocam sadece artik kendimi arabanin icinde normal boylu birisi olarak hissetmek istiyorum o kadar

Yok hocam bütçe ile alakalı demedim zaten, 150 bin lira bu ülke şartlarında bir çok kişi için ciddi bir rakam. BMW'de 1 ve X1 aynı şekilde Audi ve Mercedes'de A3,Q3,A ve GLA serileri giriş modellerdir o yüzden lüks değil deniliyor. 2016 F30 40th Year sahibiyim hocam, X1 ve bu aracı yan yana koyunca X1 BMW'ye ait değil gibi duruyor. Yinede hayırlısı olsun tercihinizde.
  • quote:

Yok hocam bütçe ile alakalı demedim zaten, 150 bin lira bu ülke şartlarında bir çok kişi için ciddi bir rakam. BMW'de 1 ve X1 aynı şekilde Audi ve Mercedes'de A3,Q3,A ve GLA serileri giriş modellerdir o yüzden lüks değil deniliyor. 2016 F30 40th Year sahibiyim hocam, X1 ve bu aracı yan yana koyunca X1 BMW'ye ait değil gibi duruyor. Yinede hayırlısı olsun tercihinizde.

Sizin araci da cok inceledim super bir arac bence, dedigim gibi boy arabada cok buyuk engel oluyor bana kalirsa bir volvo v40 alir uni bitene kadar dusunmezdim bunlari ama x1 in ic boyutu cok raht geliyor, BMW sedanlari m paket olursa sigabiliyorum spor koltuktan dolayi. Yoksa X1 in yurtdisi versiyonlariyla turkiye paketi arasi daglar kadar fark var

Anladım hocam, benim fikrim yinede bir X-trail, CRV ve yeni 3008 gibi modellere de bakmanız. Bu araçlar daha büyük iç hacme sahipler X1'e göre ve bütçe durumunuzun kısıtlı olduğunu belirttiğiniz için yürütme maliyeti ve bakım olarak daha kolay olabilir.
  • quote:

Anladım hocam, benim fikrim yinede bir X-trail, CRV ve yeni 3008 gibi modellere de bakmanız. Bu araçlar daha büyük iç hacme sahipler X1'e göre ve bütçe durumunuzun kısıtlı olduğunu belirttiğiniz için yürütme maliyeti ve bakım olarak daha kolay olabilir.

Birdaha dusuneyim en iyisi tesekkurler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.