Memnun kalmanıza sevindim. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş 🙏 Ben de X1den her konuda eminim artık ancak connected drive düşündürüyor beni. Ben 2022-2023 model yeni kasa ikinci el almayı düşünüyorum da extra bir kit alarak connected drive hizmetlerinden yararlanabilecek miyim bilmiyorum. Eğer olur da yararlanamazsam Hem kendim kullanamayacağım hem de satarken connected drivesız araç olmuş olacak ve bu değer kaybı olarak yansıyacak. BMW Türkiye’den de net bir cevap yok bekliyorum bakalım. |
Bmw X1- Mercedes GLB - Audi Q3 ya da Jeep Compass (3. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bir şey soracağım aracı takas ile alıp da 2 ay sonra "sizden aldığımız araçta şöyle bir sorun varmış" vs.. diye aransanız borusandan ne yapardınız? Bugün borusandan aracımı aldığım müşteri temsilcim aramış geri dönüş yapmadım ama işkillendim takas sırasında benim aracım için ayak üstü kontrolde yağ görüp amortisör patlak demişlerdi, özel bir servise gösterdiğimde patlak değil sadece yağ bırakmış demişlerdi. Motorda da conta kaynaklı çok hafif bir yağ kaçağı vardı servise sordum tahmini masraf çıkarmışlardı o masrafın da ne olur ne olmaz diye 2 katı kadarını benim aracın değerinden düşürmüştüm. Şimdi içime bir kurt düştü bunlar yine benden para mı isteyecek acaba? Aradan 2 ay geçmiş kim bilir kaç kere binip sürmüşlerdir şu saatten sonra benden para talep edebilirler mi? Ne düşünüyorsunuz
-
Selamlar. Böyle birşey için st'yi aratmazlar ki. Koskoca ikinci el bölümleri var. Zaten fiyat da düşmüşsünüz aylar önce alış veriş bitmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 27 Mayıs 2024; 16:42:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sierre34Selamlar. Böyle birşey için st'yi aratmazlar ki. Koskoca ikinci el bölümleri var. Zaten fiyat da düşmüşsünüz aylar önce alış veriş bitmiş.
Müşteri temsilci puanlaması için mi aradı acaba memnuniyet vs.. Borusanda var mıydı böyle bişey. Valla elemana geri dönesim gelmedi takas aracıyla ilgili mi acaba diye ama zaten böyle bişey olsa zırt pırt ararlardı ya
-
Iyi yönden düşünün. Belki muhabbetinizi sevmiştir ve bu durgun dönemde hal hatır sormak için aramıştır
-
Konuştum elemanla, takasta verdiğim arabanın yedek anahtarı başka bir vw aracın anahtarı olabilir mi diye soruyor? Bu arabanın değil diyor. Başka vw arabam da yok yani ve birkaç sefer de kullanmıştım yedek anahtarı. Ya kendileri karıştırdı ya da pili bitik bilemiyorum ama böyle saçma sapan bişey söyleyeceği hiç aklıma gelmezdi. Huzursuz oldum akşam akşam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X