Şimdi Ara

Bmw X1- Mercedes GLB - Audi Q3 ya da Jeep Compass (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
4
Favori
8.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun, 20i msport olanı mı aldınız.İndirim oranı neydi.

• wolf1907 W kullanıcısına yanıt

İndirim yüzde 10 20 x line aldık. M sport özellikle istemedik. Kromlarla daha çok yakıştığını düşündük. Bir de aracı bayan kullanacak🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun

• hayırlı olsun, şahsi fikrim en doğru tercih olmuş.

• tahas T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, araçtan memnun musunuz? Xline m sporttan bence de tip olarak daha güzel. Süspansiyonşardan memnun musunuz? Kullanmadım ama m sport süspansiyonlar çok konforlu değilmiş.
    Xdrive 25e ya da 30e plug-in versiyonunu düşünmediniz mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynı kararsızlığı yaşıyorum. x1 mild hybrid mi yoksa GLB AMG mi? X1'in fiyatı biraz daha yüksek ve borusandan aldığım satışa hazır aracın donanım özellikleri arasında head up display falan görünmüyor, rengi de istediğim renk değil o nedenle kararsız kaldım. Youtube'daki yabancı incelemelerde de BMW'nin sürüş kalitesinin daha iyi olduğu söyleniyor. Hafta içi son kez gidip bakacağım istediğim renk araç bulamassam GLB'ye yöneleceğim sanırım

• Valla hocam bunlarin hiç biri gerçek suv değil , biraz kibar olsun derseniz Volvo xc40 da bakabilirsiniz , içi baya geniş.
    Özellikli olsun derseniz şahsen hanima vw troc aldim 2023 Style baya dolu araç , 0 bakmaniza suan gerek yok ,boşuna 500-1m arasi fazla verirsiniz :)

• Bugün de Mercedes'e bakmaya gittim ama BMW'den sonra Mercedes'ten tatmin olmadım. Aracın deri döşeme ve plastik malzemesinden ucuz bir koku geliyordu. İçine oturduğum gibi alt sınıf markaların sıfır arabasına binmişim gibi bir hissiyat oluştu. Genel olarak zaten BMW/Mercedes'ler artık eskisi gibi premium da değil, o ahşap kaplamalar, halı döşemeler falan artık olmadığı için alt sınıf markalarla fark epey kapanmış ama Mercedes neredeyse Kendi aracım Golf 8'e binmişim gibi bir his uyandırdı. BMW daha lüks.

X1 X-Line benzinli 20i'ye 3.4 milyon çektiler borusanda peşine %3 indirimli. Epey yüksek bir fiyat bilemiyorum elektrikli ile arasında 700 bin TL oynuyor ama elektrikli ix1'ler de haftaya gelecekmiş. konu sahibi arkadaş kosiflerden %10 indirim almış bir oraya soracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 24 Mart 2024; 21:44:19 >
  • AlperInTheHouse A kullanıcısına yanıt

Troc ne ya çöp araç

• GLA ile GLB aynı segment mi ?

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Neden peki :) acc + ergo koltuk + koltuk isitma + iq led far+ sunroof + keyless go + otomatik park + geri görüş var opsiyon olarak araçta , bunlarda bu paketleri almaniz için 300-500k extra para ödersiniz(Mercedes’ten biliyorum premium paket diye geçer intelligent far = iq led, Distronic = acc , diğerleri ayni)

• Yıldıza rütbe sorulmaz düşünme al geç

• Son tercihim X1 oldu ve bugün kaporasını gönderdim. Mercedes'in bazı dezavantajları vardı 1.3 motor olması, yakıt tüketimi hatrı sayılır seviyede daha yüksek, biraz hantal bir araba. İçine oturunca da benim vw golf 8'im ile neredeyse yakın premium'luktaydı, deri ve plastik kalitesi BMW'nin epey gerisindeydi.

• ekostros kullanıcısına yanıt

Hayirli olsun. 1.5 sene ve 37 bin km'dir kullanıyoruz yeni x1'i. Suspansiyon sertligi haric oldukca memnunuz. Yeni passat icin kandiririm belki diye Vw'e götürdüm hanimi ama içine bile oturtamadim.Hanimlar markayi ve yuksekte oturmayı seviyorlar. Kisa zaman öncesine kadar güzel bir takas kampanyası vardi hala devam ediyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 27 Mart 2024; 23:19:30 >
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim benim de ilk SUV arabam olacak gerçi tam bir SUV değil ama yükseklik bakımından SUV hissiyatı baya var.

Valla herhangi bir kampanyadan faydalanmadım, bahsetmediler de. Bir %3 indirim oldu işte peşin fiyata. Önce avcılar borusandan almıştım fiyat sonra bir tanıdık çıktı başka bir şube ile görüştüm ekstra bir indirim olabilir mi vs.. diye ama o fiyatın altına inemediler. 3 milyon 417 bin TL’ye almış oldum X-Line modelini. İlave donanım harman ses sistemi connected+, eSim gibi bişeyler var. Head up display ve 360 kamerayı sormadım ama umarım vardır yoksa da sıkıntı değil artık ne yapalım. Benim mevcut aracı 1 milyon 275 bine sayacaklarını söylediler yarın da borusan da eksper kontrolü yapılacak aracıma tahminen önümüzdeki hafta içi de teslim alırım.

• hayırlı olsun, xc40 da düşünülebilirdi bence...

• levogrande kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Volvo’yu da düşündüm aslında ama özellikle iç tasarımda BMW bana daha çok hitap etti daha yenilikçi geldi öyle söylim. Gösterge,multimedya tek parça ekran olması, kol dayamanın üzerindeki vites/fonksiyon tuşlar ve direksiyon tasarımı vs.. Volvo tarafında sürüş kalitesi ve donanımlar hakkında pek bilgim yok belki de daha iyidir ama işte tasarımda X1 benim zevkime hitap edince çok fazla düşünüp kafamı karıştırmak istemedim.

• Benim aracın borusandaki takas eksperinde sıkıntı çıktı hiç farkında olmadığım 2 tane sorun söylediler yağ kaçağı varmış ve arka amortisörler patlakmış. 28k km’de bakımları düzenli yapılan araç nasıl patlamış anlamadım. Yağ uyarısı da almadım hiç garip. Yarın kendi ustama göstericem bakalım ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 28 Mart 2024; 17:36:2 >
  • ekostros kullanıcısına yanıt

Son gelişmeler nedir? Aracı takasta saydırabildiniz mi? Yeni aracınıza kavuştunuz mu? İlk izlenimleriniz nelerdir? Ben de X1 düşünüyorum araştırma aşamasındayım. Bu sebeple merak ettim 😀

• blanco B kullanıcısına yanıt

Evet takas sorunu çözüldü birkaç haftadır yeni aracımı kullanıyorum. Borusanda eksper'i araç etrafında dönerek gözle inceleyerek yapmışlar. Arka amortisör biraz yağ bırakmış, yağ görünce patlak olduğunu düşünmüşler, motorda da contadan dolayı yağ sızmış biraz etrafa onu söylemişlerdi yağ kaçağı var diye. Sadece motordaki conta masrafını takas fiyatından düştük aynı gün akşamında aracı verdim onlara.

X1 müthiş, mevcut aracım güzel bir arabaydı daha lüks bir segment araba almak gereksiz bir masraf mı diye biraz sorguluyordum kendimi ama sürmeye başlayınca iyiki almışım dedim. Araba sürmek yıllar sonra tekrar keyif vermeye başladı adeta. Ben Audi'ye hiç bakmadım beni cezbetmediği için onu kafada eledim. X1 ise neredeyse aynı fiyatlarda olan Mercedes'in GLB'sinden bariz daha üstün. İkisine de bindiğimde sürmeden anında BMW dedim ki zaten youtube'daki yabancı karşılaştırma videolarında sürüş kalitesi konusunda da BMW'nin daha iyi olduğunu söylüyorlardı. Premium hissiyat konusunda daha iyi olduğunu görünce hiç tereddüet etmeden BMW'ye gittim

Mercedes'e bindiğimde BMW'ye kıyasla daha ucuz bir hissiyat vardı. İç malzemede deri ve plastik kalitesi, bu malzemelerden gelen koku gibi faktörler araçta BMW'ye kıyasla ucuz bir hissiyat uyandırıyordu neredeyse benim Golf 8 aracımın sıfır hali gibiydi zaten şey de denir hep Mercedes minimum E serisi ile başlar, E'nin altı Mercedes kalitesi değil derler tam da öyle bir şey yaşadım. Bunun dışında BMW'den daha hantal, daha çok yakıt tüketiyor ve arka koltuğa bindiğimde saçım tavana sürtüyordu boyum 1.84. Bmw'de sürtmüyor. 1 haftada istanbul şehir içi dur kalk trafik 7 litre civarlarında yaktım bu arada.

Sormak istediğiniz başka şeyler varsa sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 23 Nisan 2024; 18:24:36 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.