Şimdi Ara

BMW X3 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
280
Cevap
4
Favori
34.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcmride

quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

XC 60 mı?? pehehehe....

hani iyi araba da, aç tavuk kendini buğday ambarında sanar misali..

Hocam onlar ödedikleri parayı haklı göstermeye çalışıyorlar heralde
    Nasıl üstünlükleri varmış xc60'ın merak ettim, Q5 ve X3'e göre.

Bende X3 in XC60 a karşı ne gibi bir üstünlüğü var çok merak ettim ...

xDrive?

• quote:

quote:

quote:

quote:

XC 60 mı?? pehehehe....

xDrive?

Xdrive ın off road kabiliyetinin XC60 de kullanılan haldex 4th genden daha iyi olduğunumu iddia ediyorsun ???

Evet başka üstün özelliklerini alalım ???

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

XC 60 mı?? pehehehe....

xDrive?

Xdrive ın off road kabiliyetinin XC60 de kullanılan haldex 4th genden daha iyi olduğunumu iddia ediyorsun ???

iddia etmiyorum, öyle.. E70 X5 sahibiydim 2 sene.. Bu süre zarfında XC90da kullandık baş mühendiste vardi ve direk şantiye şartlarında, arazide kullanma fırsatım oldu... Yani bir tarafimdan sallamıyorum bilmem anlatabildim mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 12 Ağustos 2011; 18:08:41 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

XC 60 mı?? pehehehe....

xDrive?

iddia etmiyorum, öyle..

Eminsen senden güzel bir kaynak bekliyorum...

Şimdi dersinki X3 ün off road özellikleri XC60 ile aynı platformu ve Haldex 4th gen kullanan Land Rover2 dende daha iyi ..

Evet özellikle ukalaca ödedikleri parayı haklı göstermeye çalışıyorlar diyen arkadaşada soruyorum ..

XC60 ın X3 baz fiyatına kalitesi ondan aşağı kalmayacak full donanımlı bir araç alanlar acaba senden dahamı az mantıklımıda kendilerini haklı göstermeye çalışıyorlar ??

Marka fanatizmini bırakında X3 ün XC60 dan daha başlıca üstün özelliklerini merak ediyorum..

• bir üst mesajımı editlerim okursan anlarsın.. Biraz da opsiyon listelerini kurcala.. O kadar marka fanatigi olsam her fırsatta BMW'nin, Borusan'in yaptıklarını eleştirmezdim.. Şu basma kalıp lafları gercek fanatiklere söylersiniz..
  • öncelikle XC60 ve X3 konuşuyoruz ... X5 ve XC90 farklı araçlar ve platformlar ...

bende Quattro ve XC60 kullanıyorum .. ikisininde birbirine üstün olduğu noktalar var .. Demekmi bu şimdi XC60 quattrodan daha iyi ???

Ben hala aç tavuk XC60 ın X3 den kalite ve diğer yönlerden eksik kalan noktalarını merak ediyorum ..
  • arkadasim almışin XC60'ini, hayırlı uğurlu olsun.. X3 kullandığınızda aradaki farkları anlarsınız..

bu arada konumuza xDrive'dan girdiğim icin karşılaştırma yaptım.. Araçların farklı olmaları önemli degil, kullanılan sistemleri aynı.. yani değişik karşılaştırmalara girmiyorum.. Sizin su söylemlerinize fanatiklik demiyorum ben.. Lütfen biraz daha sakın olun :)
  • Oncelikle tesekkurler...
    Xc almadan once x3 ve Q5 fazlaca kulanip test etme imkani buldum .. Acikcasi verdigim fiyatla dogru orantili olarak hem kalite hem paket olarak volvo bana cok daha cazip geldi..Audi ve Volvo kullanicisi olarak marka fanatikligim asla yoktur ama sadece Bmw oldugu icin kendisinden donanim kalite olarak asagi kalmayan herhangibir markaya boylesine gereksiz yazi yazilmasina tepki duyarim ...
  • Kalite olarak bariz farklar var döşemeler, trim, sanziman, motor konularında.. Ama yanlış anlaşılmasın bu bariz farkın arasına mesela ekstra olarak belirtilmedigi zaman gelen sentetik deri döşeme dahil degil. Ama parayı basıp nappa deri, konfor koltuk eklerseniz, navigation professional (iDrive), BMW Logic 7 HİFİ Professional gibi sistemler alırsanız Volvo'nun ne yazık ki esamesi okunmaz.. Ha ama kendi fiyat aralığı icinde xc60 iyidir.. Fakat bunu fiyat olarak değilde aynı doluluk oranı ile karşılaştırırsak yine XC60'in esamesi okunmaz.. Sonuçta elbette paraya bakıyor.. Ama dediğim gibi para degil aynı doluluk oranına bakıyorum ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 12 Ağustos 2011; 19:04:36 >
  • Benim için Türkiye de Xc60;başta motorundan kaybediyor.
    Ayrıca yeni x3 e göre bana içi de dar geldi.
    LRII demişsin de ;ondaki terrain response ne x3 de ne de xc60 da var..
  • ben her şekilde x3 derim volvo 2000c'de(dizel motor) 4*4 bile değil.

ayrıyeten yakıt tüketimi,CO2 atık tüketimi,0-100km hızlanma ve bence önemli olan aracın estetik görünüşü bana göre x3...
  • bmw ci üstadlar satılık olan bu araca 95000 tl isteniyor x3 meraklısı olarak çok beğendim sizce bu arac ne kadar eder en az beş yıl kullanmak istiyorum mtv sinide biliyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-2007-bmw-x3-3-0-sd-55000km-prestijcar-farkiyla-55166616/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: trend34

bmw ci üstadlar satılık olan bu araca 95000 tl isteniyor x3 meraklısı olarak çok beğendim sizce bu arac ne kadar eder en az beş yıl kullanmak istiyorum mtv sinide biliyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-2007-bmw-x3-3-0-sd-55000km-prestijcar-farkiyla-55166616/detay/

motor sd sanırım 286 beygir yazmışlar 3.0D... motoru bile kışkırtıcı vesselam.

ama ben bu x3lerin önünü nedense beğenmiyorum..

ne kadar eder sorusunun cevabı aslında motorunda yatıyor. piyasasını tam bilmesemde 4 yaşına rağmen iyi fiyat diyebilirim motorundan ötürü.

• quote:

öncelikle XC60 ve X3 konuşuyoruz ... X5 ve XC90 farklı araçlar ve platformlar ...

bende Quattro ve XC60 kullanıyorum .. ikisininde birbirine üstün olduğu noktalar var .. Demekmi bu şimdi XC60 quattrodan daha iyi ???

Ben hala aç tavuk XC60 ın X3 den kalite ve diğer yönlerden eksik kalan noktalarını merak ediyorum ..

Donanım olarak zaten detayları yazmış arkadaşımız.

İkisinin de 2 litre dizel olduğunu varsayarsak,

X3 4 çeker sistemine sahiptir, daha hızlıdır (0-100km), daha az yakar, daha iyi yol tutar.

8 ileri otomatik şanzımanı vardır.

Yok ben XC60 D5 (215hp) alacağım derseniz, yukarıda saydıklarımdan 4 çeker konusu eşitlenir, geri kalanlarda (hızlanma, tüketim ve yol tutuşta) X3 gene önde olur. Bir de MTV'de üst dilime geçmiş olursunuz.

90% asfaltta kullanılacak bir araç için bence önemli üstünlüklerdir bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: trend34

bmw ci üstadlar satılık olan bu araca 95000 tl isteniyor x3 meraklısı olarak çok beğendim sizce bu arac ne kadar eder en az beş yıl kullanmak istiyorum mtv sinide biliyorum

Türkiye'de bu kadar dolu ve 3.0sd X3 daha önce görmedim desem yeridir.. fiyatı konusunda 95.000TL etmez kanımca.. daha boş olan muadilleri (2007 - 50.000 - 75.000km aralığında) 85.000TL civarı gidiyor.. ama sıkı pazarlıkla 90.000TL'ye alınabilir..

• cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim araba çok güzel ufak lokal boyalar var sadece 85000 tl ye vermediler bekliyoruz
  • işte doluluk avantajını ve piyasada tek olmasının avantajını kullanıyor.. Dediğim gibi 90.000TL'ye biter..
  • Arkadaşlar öncelikler hepinize merhaba

Eşime araba bakıyoruz. Kendisi şu an Kia Sorento kullanıyor fakat Sorento gerçekten çok kullanışsız bir araba. Uzun süredir değiştirmeyi düşünüyordum.

Yine 4 çeker bir araba almayı düşünüyoruz. Baktığım modeller arasında Captiva ve X3'ü beğendim. Alıcağımız arabanın dizel olması şart.

Açıkçası bu konulardan çok fazla anlayan biri değilim.

2010 model bir captiva buldum 2010 model 40bin km 70bin TL.

2008-2009 X3'ler ise 95bin TL civarı gördüğüm kadarıyla. X3 kullananlar olarak bu model ve fiyattaki X3'leri tavsiye edermisiniz?
  • X3 için EURO NCAP sonuçları açıklanmış bir önceki kasaya göre ilerleme var.

http://www.euroncap.com/results/bmw/x3/2011/436.aspx

http://www.youtube.com/watch?v=qjErFobSMnw
  • sayın TechZone, bmw konusunda deneyim,bilgi ve tecrübelerine dayanarak ayrıca bu başlığı açıp söz sahibi olman dolayısı ile senden bana yardımcı olmanı isterim.
    yıllardır hep sedan arac sahibi oldum,nedense birazda yüksek pozisyonda oturmak ve 4*4 sav tipi araçlara merak sardım.ilk önce tiguan 1.4 tsı 4*4 aracı araştırdım araç aslında güzel ama bu hacimde otomatik vites olmaması beni 2.0 dsg tdı dizele yöneltti tam niyetlendim baktımki araç makyaj görecek biraz bekleyim dedim.sabırla beklerken x3 yeni kasa olarak çıkageldi hiç aklımda yokken aracın heybeti ve dizaynı muhteşemdi bana göre.bu arada tiguan makyaj görmüş dışta tanpon ve ızgara,far ve arka stoplar haricinde birkaç teknolejik yeniliklerle geldi siyah ve beyazı mükemmel duruyordu.2.0 dizel dsg'de benim aradığım özellikler şu an için opsiyon olarak bile alınmıyor 2012 ilk çeyreği deniliyor ve bana beklemek düşüyor ama artık sıkıldım....
    x3 exclusive paketi benim için fazlasıyla yeterli daha fazla opsiyona girmeye gerek yok.sıfır almak mantıklımı?burada tek sıkıntı aracın kurdan dolayı fiyatı,bu tür araçlarda ikinci el fiyatları ne zaman düşer alan ne kadar zarar eder? ilanlarda bakıyorum insanlar sıfır fiyatını istiyorlar ve garantisi dolmuş aracı almak mantıklımı?ayrıyeten bu aracın kronik bir sıkıntısı varmıdır,yıllık bakım maliyeti, kasko ve trafik sigortası ne kadar tutar? benim hasarsızlık indirimim var %60 kasko fiyatı düşer zannedersem.

düşünce ve yorumun beni iki araç arasında mantıklı karar vermemde faydalı olacak belkide bilemiyorum saygılar....

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.