Şimdi Ara

BMW X3 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
4
Favori
34.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • medium SUV sınıfında araç almayı düşünüyorsanız X3 tabiiki yerinde bir karar olacaktır.. BMW'nin 7 senede bir kasa değiştirip 4 senede bir makyaj yaptığını düşünürsek sıfır alacağınız aracın fiyatı yarın birgün satmak istediğinizde kolay kolay düşmeyecektir..

ancak BMW'de bu paketlerin haricinde de opsiyonlar var.. illa onlar yetecek diye bir şey yok.. siz herhangi bir yetkili satıcıya uğradığınızda paketin haricinde gelen opsiyonlarında sorun.. illa işinize yarayacak olabi bir tane çıkar..

hatta benim tavsiyem Comfort ya da Premium donanımını seçip aradaki fiyat farkı ile kafanıza göre dolduracağınız ve tamamiyle size özel kişiselleştirilmiş bir araç sahibi olmanız daha mantıklı.. araçlar için opsiyon listesi ve açıklamalarını bir başlık altında toplamıştım, inceleyin..

http://forum.donanimhaber.com/m_44085931/tm.htm

sigorta kasko gibi durumlar için bir acenteye gidip bilgileriniz üzerinden çalışırlarsa kesin rakamları alırsınız.. biliyorsunuz, yaşınıza göre bile değişiyor fiyatlar.. yıllık bakımların haricinde periyodik bakımlarda değişenleri ve güncel fiyat bilgilerini servis danışmanları ile irtibata geçerek öğrenin..

• Herkese Slm

Arkadaşlar 2 Ekim Pazar günü 2012 Bmw X3 aracımı bayiden teslim aldım.
    Buradan sorularıma yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum kesinlikle cok iyi bi tercih yapmısım beklemeye deymiş.

Teşekkürler
    İyi günler.
  • Hayırlı olsun arkadaşım, dediğiniz gibi exclusive donanımlı mı aldınız? indirim yaptılarımı? ilerleyen günlerde sürüş izlenimlerinizi detaylı şekilde anlatırsınız inşallah. Bende düşünüyorum ama şu kurun daha stabil olmasını bekliyorum, gerçi ben 2.el düşünüyorum ama yine de beni biraz aşıyor 2.el fiyatları.
    Saygılarımla,
  • Teşekkür ederim

Evet 74000 euro ya aldım siyah içi siyah Exclusive ayrıca bluetooth donanımlı ıki bayidende fiyat almıstım en uygunu bu geldi eurodaki oynama da benı etkılemedı o acıdan karlı bıle sayılabılırım.

Şürüş izlenimi bence cok iyi baz donanımlı bı aracı test etmıstım ama exclusıve donanımı kesınlıkle bekledıgımden cok daha farklı ve ıyı su zamana kadar.

Ilk basta evoque resımden gorunce bı tereddut etmıstım ama sonra test etme ımkanım oldu zaten dısel versyonu olmadıgı ıcın bana uymuyo ayrıca benım kullanımıma uygun bı arac degıl cok kalıtelı ve motoru cok iyi bı arac ama tavan basık ayrıca acılmıyo, ıc hacmı dar ve bagajı cok ufak daha cok x1 boyutlarında bı arac iyiki beklememısım.

Kesinlikle tavsıye ederim.

Saygılarımla.
  • hayırlı olsun OnR85, kazasız sürüşler dilerim
    çok beğendiğim bir araç
  • bi kaç hafta önce ankara panorada xdrive şenliği gibi bir etkinlik yapıldı, katıldım.
    avrupadaki xdrive test platformlarına benzer ortamlar yapmışlar, sürücü eşliğinde test edebiliyorsunuz, çok keyifli oldu, normal x3-exclusive test sürüşü de yaptım, harika bir araç

nette "quadro vs xdrive" yazınca, quadronun rezil olduğu test videoları var, buradaki X şeklindeki rampa testi çok etkileyci. aracı oldukça dik rampaya vurduk, ön tekerlekler bir çeşit silindir sistemi üzerinde kalıyor ve sıfır sürtünme, frende bekliyoruz. sonra gaza dokunduğumuz anda zerre miktar pati yapmadan tüm tork arkaya aktarılıyor, tepkime süresi diye birşey hissedilmiyor, gerçekten çok başarılı. ayrıca aracın şasisini 8 omaya zorlayacak bir engelliden geçtik, sürekli çapraz iki teker havada kalıyor, boştaki tekerler hiç dönmüyor, araçtan tık ses gelmiyor, normalde çatır-çutur şasi eğilme zorlama sesleri gelmesini beklerdim

avrupadaki testin linki:http://www.youtube.com/watch?v=HvqQuC_8VrM

• quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

medium SUV sınıfında araç almayı düşünüyorsanız X3 tabiiki yerinde bir karar olacaktır.. BMW'nin 7 senede bir kasa değiştirip 4 senede bir makyaj yaptığını düşünürsek sıfır alacağınız aracın fiyatı yarın birgün satmak istediğinizde kolay kolay düşmeyecektir..

ancak BMW'de bu paketlerin haricinde de opsiyonlar var.. illa onlar yetecek diye bir şey yok.. siz herhangi bir yetkili satıcıya uğradığınızda paketin haricinde gelen opsiyonlarında sorun.. illa işinize yarayacak olabi bir tane çıkar..

hatta benim tavsiyem Comfort ya da Premium donanımını seçip aradaki fiyat farkı ile kafanıza göre dolduracağınız ve tamamiyle size özel kişiselleştirilmiş bir araç sahibi olmanız daha mantıklı.. araçlar için opsiyon listesi ve açıklamalarını bir başlık altında toplamıştım, inceleyin..

http://forum.donanimhaber.com/m_44085931/tm.htm

sigorta kasko gibi durumlar için bir acenteye gidip bilgileriniz üzerinden çalışırlarsa kesin rakamları alırsınız.. biliyorsunuz, yaşınıza göre bile değişiyor fiyatlar.. yıllık bakımların haricinde periyodik bakımlarda değişenleri ve güncel fiyat bilgilerini servis danışmanları ile irtibata geçerek öğrenin..

teşekkürler TechZone.şu kur biraz daha kırılsın nasip artık diyelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: OnR85

Herkese Slm

Arkadaşlar 2 Ekim Pazar günü 2012 Bmw X3 aracımı bayiden teslim aldım.
    Buradan sorularıma yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum kesinlikle cok iyi bi tercih yapmısım beklemeye deymiş.

Teşekkürler
    İyi günler.

hayırlı olsun iyi günlerde kullan.ankara dışındamısınız, bluetooth ekstra opsiyonlumu geldi fiyatı etkiledi, kapora veripmi beklediniz?
    ayrıca yakıt, çekiş,cam tavan açıkken ses izalasyon ve konfor konusunda biraz bilgilendirirseniz
  • Tesekkur ederim evet Ankara Dışındayım

Bluetooth extra opsıyon olarak ıstedım + usb baglantı ara yuzu

Kapora olarak 2000 euro vermiştim 3 aya yakın beklemmemız oldu.

Yakıt acısından yenı 2.0d motor oldugu ıcın gayet ekonomık bı arac yakıt tuketımı gayet ıyı , cekiş konusunda hıc bı sıkıntı yok ve hızlanması cok ıyı.
    Cam tavanla ilgili suana kadar hıc bı sıkıntı olmadı acıkken yada kapalıyken hıc bı ses veya tıkırtı gelmıyor ayrıca aracın ses ızolasyonu cok ıyı.
    Suspansıyon konforu ust sevıyede exclusıve donanımlı oldugu ıcın zaten hemen hemen herturlu konfor donanımı mevcut o acıdanda gayet basarılı. su da olsaydı daha ıyı olurdu dedıgım bısey olmadı.

Aslında bekledıgımden daha rahat ve konforlu dıyebılırım.

Saygılar.
  • aracınızı keyifle huzurla kullanmanızı dilerim. itiraf edeyim ben de 150.000-180000 tl aralığında prestijli, yerden yüksek 2000 motor bir araç almak için 3 aydır internet kurdu oldum.
    xc60- freelander 2- audi q5- evoque ve x3 arasında artık araştırma yapmaktan sinirlerim bozuldu. artık yavaş yavaş forumda okuduklarımdan da (bu arada detaylı bilgiler verdiğinz için tüm arkadaşlara teşekkür ederim) BMW X3 PRESTİGE modelini almaya yaklaştım.
    diğer markalardan uzaklaşma nedenlerim:

volvo xc60 : test sürüşü yaptım. arabanın dış görünüm çok güzel, iç konsol çok mekanik-- soğuk geldi.

freelander 2: heybetli görünüyor, özellikle beyazı başarılı ancak diğer markalarla kıyaslanınca artı bir avantajı yok (içerik ve donanım açısından), en önemlisi 2.2 motor, vergi dezavantajı

audi q5: dışı hakikaten hoş, arabanın içi de '' kalite burada '' dedirtiyor, ama bayide en ufak donanıma bile dıdının dıdısı şeklinde üsrekli para ekliyorlar. peki ödeme koşulları ne diye daha 4 gün önce sordum. banka kredi faiz oranı %1.07 (BMW'nin 0.96%) ve burunlarından kıl aldırmadılar. en küçük bir indirim de bile (yahu iyi niyet göstergesidir) bulunmuyorlar. bir satıcının potansiyel bir müşteriyi nasıl kaçıdığının çok güzel bir işareti.

evoque: yaklaşık mart ayından beri internette ilk fotografını gördüğümden resmen arabaya tutulmuştum, ve inatla eylül ayında türkiyede olunca ilk alacaklar arasında olacağım diye bekledim. ama türkiye'ye gelipte aracın boyutunun ve yüksekliğinin x1'den büyük olmadığını öğrenince hayal kırıklığı oldu. çünkü ben artık yerden yüksek araba keyfi yaşamak istiyorum.

x3: test sürüğü yaptım. allahım mükemmel... direksiyon ve süspansiyon çok yumuşak, arabada ses duymuyorsunuz. daha önce yazdıklarınızdan ses sisteminde cızırtı geliyor diye ses düzeninin sonuna kadar açtırdım çıt yoktu. ve yüksek araba sürmenin keyfi hakikaten bambaşka imiş ve en önemlisi ödeme kolaylıkları 5 ay ertelemeli, son taksidi 33000 tl ödeme şeklinde ötelemeler var. bayideki arkadaş çok ilgilendi. müşteri memnuniyetini biliyoralr. direk hiç indirim yapmıyorum diye burnu havadalık yapmadılar.

1 aya kadar inşallah siparişi vereceğim. tek merak ettiğim acaba evoque tam gelip piyasada rekabet rüzgarları artınca x3'de yıl sonu promosyonu yaparlamı?? ne dersiniz?? birde bugun internette gördüm. x3-x5 ara modeli x4 planlanıyormuş. bilgisi olan varmı??

arkadaşlar araba kıyaslama konsundaki fikirlerime ne diyorsunuz?? eksik yanlış varsa ne olur bildilendirin.
    şimdene teşekkürler

• Volvo: hem fikiriz, orta konsolu buzdolabı gibi bende sevmiyorum..

Freelander 2: alınacaksa Premium XS alınmalı.. oldukça dolu ve guzel bir araç.. vergi dezavantaji dediginiz 2.0 - 2.5lt arasinda pek etkilemiyor diyebiliriz.. Daha dogrusu o kadar parayı vermeyi düşünen birinin vergi dezavantaji düşünmesini anlayamıyorum..

Audi: ekran ekran degil, sistem sistem değil.. Quattro deseniz xDrive (BMW) ya da Terrain Response (Land Rover) yanında traş.. kısacası geçiniz..

RR Evoque: kesinlikle düşünülmesi gereken bir araç.. ancak henüz kullanmadım ama 2.0 benzinli motor konusunda şüphelerim var..

BMW: Eger arazi, şantiye vs kısaca offroad kullanma durumunuz var ise kesinlikle dezavantaj.. Cunku aracın indir kaldır sistemi yok.. Boyle bir durum yok ise karda, çamurda ama hafif engebeli arazi veya zorlu yol koşullarında xDrive acikcasi cok ciddi onde.. Ama Terrain Response'un kesinlikle gerisinde.. Fakat ciddi düşünülmesi gereken bir seçenek..

Benim tavsiyem Freelander ya da X3.. Evoque icin ise dizel seçeneğinin beklenmesi taraftarıyım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 8 Ekim 2011; 1:45:10 >

• quote:

Volvo: hem fikiriz, orta konsolu buzdolabı gibi bende sevmiyorum..

Freelander 2: alınacaksa Premium XS alınmalı.. oldukça dolu ve guzel bir araç.. vergi dezavantaji dediginiz 2.0 - 2.5lt arasinda pek etkilemiyor diyebiliriz.. Daha dogrusu o kadar parayı vermeyi düşünen birinin vergi dezavantaji düşünmesini anlayamıyorum..

Audi: ekran ekran degil, sistem sistem değil.. Quattro deseniz xDrive (BMW) ya da Terrain Response (Land Rover) yanında traş.. kısacası geçiniz..

RR Evoque: kesinlikle düşünülmesi gereken bir araç.. ancak henüz kullanmadım ama 2.0 benzinli motor konusunda şüphelerim var..

BMW: Eger arazi, şantiye vs kısaca offroad kullanma durumunuz var ise kesinlikle dezavantaj.. Cunku aracın indir kaldır sistemi yok.. Boyle bir durum yok ise karda, çamurda ama hafif engebeli arazi veya zorlu yol koşullarında xDrive acikcasi cok ciddi onde.. Ama Terrain Response'un kesinlikle gerisinde.. Fakat ciddi düşünülmesi gereken bir seçenek..

Benim tavsiyem Freelander ya da X3.. Evoque icin ise dizel seçeneğinin beklenmesi taraftarıyım..

Evoque icin dizel seceneginin gelmesi cok dusuk bir ihtimal. Adami arabasiz birakacan ;)

• walla fikirlerim ortada.. isteyen istediğini alsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctemel

volvo xc60 : test sürüşü yaptım. arabanın dış görünüm çok güzel, iç konsol çok mekanik-- soğuk geldi.

freelander 2: heybetli görünüyor, özellikle beyazı başarılı ancak diğer markalarla kıyaslanınca artı bir avantajı yok (içerik ve donanım açısından), en önemlisi 2.2 motor, vergi dezavantajı

audi q5: dışı hakikaten hoş, arabanın içi de '' kalite burada '' dedirtiyor, ama bayide en ufak donanıma bile dıdının dıdısı şeklinde üsrekli para ekliyorlar. peki ödeme koşulları ne diye daha 4 gün önce sordum. banka kredi faiz oranı %1.07 (BMW'nin 0.96%) ve burunlarından kıl aldırmadılar. en küçük bir indirim de bile (yahu iyi niyet göstergesidir) bulunmuyorlar. bir satıcının potansiyel bir müşteriyi nasıl kaçıdığının çok güzel bir işareti.

evoque: yaklaşık mart ayından beri internette ilk fotografını gördüğümden resmen arabaya tutulmuştum, ve inatla eylül ayında türkiyede olunca ilk alacaklar arasında olacağım diye bekledim. ama türkiye'ye gelipte aracın boyutunun ve yüksekliğinin x1'den büyük olmadığını öğrenince hayal kırıklığı oldu. çünkü ben artık yerden yüksek araba keyfi yaşamak istiyorum.

x3: test sürüğü yaptım. allahım mükemmel... direksiyon ve süspansiyon çok yumuşak, arabada ses duymuyorsunuz. daha önce yazdıklarınızdan ses sisteminde cızırtı geliyor diye ses düzeninin sonuna kadar açtırdım çıt yoktu. ve yüksek araba sürmenin keyfi hakikaten bambaşka imiş ve en önemlisi ödeme kolaylıkları 5 ay ertelemeli, son taksidi 33000 tl ödeme şeklinde ötelemeler var. bayideki arkadaş çok ilgilendi. müşteri memnuniyetini biliyoralr. direk hiç indirim yapmıyorum diye burnu havadalık yapmadılar.

1 aya kadar inşallah siparişi vereceğim. tek merak ettiğim acaba evoque tam gelip piyasada rekabet rüzgarları artınca x3'de yıl sonu promosyonu yaparlamı?? ne dersiniz?? birde bugun internette gördüm. x3-x5 ara modeli x4 planlanıyormuş. bilgisi olan varmı??

Amaciniz yol kullanimi ise, Freelander suspansiyon konforu, direksiyon sistemi ve yol tutusu acisindan saydiginiz diger modellerin bir miktar gerisindedir. Ciddi arazi sartlarinda da kullanacagim diyorsaniz ise, Evoque haric , bu modellerin icinde cekis sistemi ve karoseri acilari ile acik ara bir numaradir. Arazi sartlarinda bence tek eksigi low range gear, o da zaten iyice zorlu sartlarda lazim olan birsey, aracin torku da cogu zaman buna gerek birakmiyor.

Kullaniminiz asfalt agirlikli ise ama hafif arazide de kullaniminiz soz konusu oluyorsa , su anki premium kompakt SUV'ler arasinda F25 X3 en uygun secim bence de. Ben 2 aydir kullaniyorum. Su an itibariyle beklentilerimi karsiladigini soyleyebilirim.

Eger hic yoldan cikmam, asfalttan indirmem arabami diyenlerdenseniz de tavsiyem binek otomobil almaniz yonunde. 4x4 'un getirecegi yol tutusu ve kar, yagmur vs. sartlarindaki ekstra guvenlik icin de ornegin 5 serisinin yeni gelen 525d Xdrive'i cok iyi bir secim olabilir. Yuksek arac kullanma hissi bence de hos, ama X3'un oturma pozisyonuna dikkat edin, o kadar da yuksek degil. Zaten arac yukselip arazi araci olmaya yaklastikca, dunyada bir iki cok ozel model disinda bazi seylerden de fedakarlik etmeniz kacinilmaz, Freelander'da oldugu gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiryaki_

quote:

Orijinalden alıntı: doctemel

Amaciniz yol kullanimi ise, Freelander suspansiyon konforu, direksiyon sistemi ve yol tutusu acisindan saydiginiz diger modellerin bir miktar gerisindedir. Ciddi arazi sartlarinda da kullanacagim diyorsaniz ise, Evoque haric , bu modellerin icinde cekis sistemi ve karoseri acilari ile acik ara bir numaradir. Arazi sartlarinda bence tek eksigi low range gear, o da zaten iyice zorlu sartlarda lazim olan birsey, aracin torku da cogu zaman buna gerek birakmiyor.

Kullaniminiz asfalt agirlikli ise ama hafif arazide de kullaniminiz soz konusu oluyorsa , su anki premium kompakt SUV'ler arasinda F25 X3 en uygun secim bence de. Ben 2 aydir kullaniyorum. Su an itibariyle beklentilerimi karsiladigini soyleyebilirim.

Eger hic yoldan cikmam, asfalttan indirmem arabami diyenlerdenseniz de tavsiyem binek otomobil almaniz yonunde. 4x4 'un getirecegi yol tutusu ve kar, yagmur vs. sartlarindaki ekstra guvenlik icin de ornegin 5 serisinin yeni gelen 525d Xdrive'i cok iyi bir secim olabilir. Yuksek arac kullanma hissi bence de hos, ama X3'un oturma pozisyonuna dikkat edin, o kadar da yuksek degil. Zaten arac yukselip arazi araci olmaya yaklastikca, dunyada bir iki cok ozel model disinda bazi seylerden de fedakarlik etmeniz kacinilmaz, Freelander'da oldugu gibi.

Bence de fiyatı dışında x3 ün bir problemi yok.
    Fakat bu kur ve bu fiyatlarla ben bu arabayı almam-alamam.
    2010 Aralık ayında sipariş vermediğime şimdi pişmanım.
    Anahtar teslim 63,500 euroya aşağıdaki donanımdaki aracı Mart teslim alabiliyordum.

WY31 BMW X3 xDrive20d 32.000,00
    300 BEYAZ / ALP
    AYAT SİYAH 'RİBBON' KUMAŞ DÖŞEME

TÜRKİYE PAKETİ
    205 OTOMATİK VİTES/STEPTRONIC
    216 SERVOTRONIC
    249 ÇOK FONKS.DİREKSİYON
    255 SPOR DERİ DİREKSİYON 90,76
    423 VELUR HALI PASPASLAR
    428 REFLEKTÖR/İLKYARDIM ÇANTASI
    431 ELEKTROKROM İÇ AYNA
    508 PARK MESAFE KONTROL/ÖN-ARKA
    521 YAĞMUR SEZİCİSİ
    534 OTOMATİK KLİMA
    544 FREN FONKSİYONLU CRUISE CONT.
    563 İÇ AYDINLATMA PAKETİ
    663 RADYO/BMW PROFESSIONAL CD
    6S1 TÜRKÇE ÖN PANEL
    845 AKUSTİK KEMER UYARISI
    8S3 OTOMATİK KAPI KİLİT FONK.
    EXTRA DONANIMLAR
    2K0 HMJ/V-KOLLU, STİL 304,17"
    3AT ALUMİNYUM GÖRÜN. TAVAN RAYLARI 272,27
    402 ELEKTRİKLİ PANORAMA CAM TAVAN 1.370,42
    502 FAR YIKAMA SİSTEMİ 245,04
    522 BI-XENON FARLAR (502 İLE) 698,82
    6NH HANDS-FREE USB BAĞLANTISI 190,59

Heryerde bu aracın standart donanımı çok iyi diye övmüştüm meğerse hata etmişim.Burası Türkiye,iyiye iyi dememek lazım.
    Hemen araçtan ;servotronic,fren fonk. cruise control ve professional cd yi çıkarıvermişler.
    Şimdi ben bunu bile bile bu fiyata araç almam.
    Yeni teklifi de koyuyorum,farkı ve kazığı görün

WY31 BMW X3 xDrive20d 32.000,00
    475 METALÝK SÝYAH / SAFÝR 868,23
    FHAT ANTRASÝT/SÝYAH KUMS/DERÝ(481) 630,50
    TÜRKÝYE PAKETÝ
    205 OTOMATÝK VÝTES/STEPTRONIC
    420 GÜNES KORUMALI ARKA CAMLAR
    423 VELUR HALI PASPASLAR
    428 REFLEKTÖR/ÝLKYARDIM ÇANTASI
    431 ELEKTROKROM ÝÇ AYNA
    508 PARK MESAFE KONTROL/ÖN-ARKA
    521 YAGMUR SEZÝCÝSÝ
    534 OTOMATÝK KLÝMA
    563 ÝÇ AYDINLATMA PAKETÝ
    845 AKUSTÝK KEMER UYARISI
    8S3 OTOMATÝK KAPI KÝLÝT FONK.
    COMFORT
    001 6S1 TÜRKÇE ÖN PANEL
    001 7R3 7R3
    EXTRA DONANIMLAR
    216 SERVOTRONIC 258,40
    249 ÇOK FONKS.DÝREKSÝYON(544+240)
    255 SPOR DERÝ DÝREKSÝYON 299,75
    2EC HMJ/Y-KOLLU, STÝL 308,18" 1.292,02
    3XL X LINE 599,49
    481 SPOR ÖN KOLTUKLAR 651,17
    488 ELEKTRÝK.ORTOPEDÝK BEL AYARI 320,42
    493 ESYA SAKLAMA ALANLARI 372,10
    4AD ALUMÝNYUM ÝÇ KAPLAMA 351,42
    502 FAR YIKAMA SÝSTEMÝ 279,07
    522 BI-XENON FARLAR (502 ÝLE) 795,88
    544 FREN FONKS. CRUISE CONT. (249) 496,13
    663 RADYO/BMW PROFESSIONAL CD 661,52
    676 HI-FI HOPARLÖR SÝS. (606/9/63) 609,83

Baz donanımda gizli zam indirimsiz anahtar teslim tam 2663 euro,diyecek hiçbir şey yok.

• Aralık'ta bu konuyu konuşmuştuk diye hatırlıyorum Raif Abi
  • quote:

Aralık'ta bu konuyu konuşmuştuk diye hatırlıyorum Raif Abi

Valla 3 kasadan çok memnunum,ama işler değişti.O zaman tek çocuk vardı,şimdi kısmetse 2 değil üçlüyoruz
    Bu arada ben foruma deminki mesajı atarken Borusan'dan Emre aradı.Biraz lafladık,sizin hakkınızda kötü
    yazıyorum dedim.Yeri gelmişken geçen hafta da,sen 1 serisi testine gittikten sonra konuşmuştuk senin de kulaklarını çınlatmıştık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raifkokten

quote:

Aralık'ta bu konuyu konuşmuştuk diye hatırlıyorum Raif Abi

Valla 3 kasadan çok memnunum,ama işler değişti.O zaman tek çocuk vardı,şimdi kısmetse 2 değil üçlüyoruz
    Bu arada ben foruma deminki mesajı atarken Borusan'dan Emre aradı.Biraz lafladık,sizin hakkınızda kötü
    yazıyorum dedim.Yeri gelmişken geçen hafta da,sen 1 serisi testine gittikten sonra konuşmuştuk senin de kulaklarını çınlatmıştık.

evet, Emre'nin selamı vardı onu yazmayı unuttum

• Aman kur stabil olsun, biraz daha düşsün derken yeni ÖTV oranlarıyla X3 almak hayal oldu artık bizim için, nereden baksanız 20.000-25.000 TL zamlanacaktır. (Zaten BMW sitesi 2012 fiyatları güncellenmektedir diye bir başlık atmış...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: agandon

Aman kur stabil olsun, biraz daha düşsün derken yeni ÖTV oranlarıyla X3 almak hayal oldu artık bizim için, nereden baksanız 20.000-25.000 TL zamlanacaktır. (Zaten BMW sitesi 2012 fiyatları güncellenmektedir diye bir başlık atmış...)

artık her şey hayal oldu x3 sevdası benim için bitti,ben vw1.4 tsı 160hp 4*4 yeni tiguan siparişi verdim bile tek kusuru düz vites...zaten hiç otamatik vites aracım olmadiki nasip değilmiş

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.