Şimdi Ara

BMW X3 (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
4
Favori
34.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aksesuvar mı bu ?
  • Topview gerigorus kameraya ilave alinabilen bir opsiyon. Sonradan takilamiyor.
  • X3 sahibi arkadaslar kis lastigi aldiniz mi? Almissaniz jant da aldinizmi?
  • Arkadaşlar,
    Forumu bir süredir takip ediyorum. Gerçekten çok faydalı ve değerli bilgiler var. Emeği geçen herkese teşekkürler.
    İkinci el E83 kasa 2008-2010 X3 almayı planlıyorum. Bu aracı kullanan siz değerli arkadaşlardan araç hakkında olumlu olumsuz izlenimlerini ve satın alma sürecinde dikkat etmem gereken hususları alabilir miyim. Şimdiden çok teşekkürler.
  • Mert Selam,

Ben almadım . Yılbaşında Kartalkaya yapacağım. Artık orada Xdrive neymiş göreceğim. Çocuk olmasa zincirsiz çıkmak niyetindeydim ama mecbur takacağız artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celica_tr

Mert Selam,

Ben almadım . Yılbaşında Kartalkaya yapacağım. Artık orada Xdrive neymiş göreceğim. Çocuk olmasa zincirsiz çıkmak niyetindeydim ama mecbur takacağız artık.

Valla arkadaş sizi anlamıyorum.Ben x3 ü alınca hemen kış lastiği almıştım.Düz lastikle xdrive ın birşeyini göremezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: raifkokten

quote:

Mert Selam,

Valla arkadaş sizi anlamıyorum.Ben x3 ü alınca hemen kış lastiği almıştım.Düz lastikle xdrive ın birşeyini göremezsin.

Raif Bey'e katılıyorum. önceki araçlarımda kış lastiği kulllandım. 4 çeker araçlar giderken avantajlıdır daha rahat hareket ederler ama fren sırasında tüm araçlar 4 tekerle fren yaparlar ve kış lastiği yoksa da 4 tekerin de kayması kaçınılmazdır.

• Çok teşekkür video için Raif Bey,

Bilmiyordum bu kadar fark olduğunu, Bu hafta alırım kış lastiği o vakit.

bu arada zincir takarsam fark etmez değilmi - yaz kış / yoksa yine de etkisi var mı?

Teşekkürler
  • quote:

Çok teşekkür video için Raif Bey,

Bilmiyordum bu kadar fark olduğunu, Bu hafta alırım kış lastiği o vakit.

bu arada zincir takarsam fark etmez değilmi - yaz kış / yoksa yine de etkisi var mı?

Teşekkürler

Zincirle uğraşılmaz, kış lastiği performansı çok yüksek.

Bu arada sizin araç premium paket miydi? ilave opsiyon var mı? Tahmin ediyorum ilave panoramik sunroof vardır,
  • Premium paket. Evet sunroofu panoramik.
  • Raif Bey,
    2 gün önceki soruma hiç kimse yorum yapmadı sizden yorum bekliyorum... Siz daha önce x3 2d 150HP versiyonu kullandınız. .
    Aslında ben 2008-2010 2d 177 HP otomatik olan için yorum bekliyorum. Lütfen yanıt verin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazaik

Arkadaşlar,
    Forumu bir süredir takip ediyorum. Gerçekten çok faydalı ve değerli bilgiler var. Emeği geçen herkese teşekkürler.
    İkinci el E83 kasa 2008-2010 X3 almayı planlıyorum. Bu aracı kullanan siz değerli arkadaşlardan araç hakkında olumlu olumsuz izlenimlerini ve satın alma sürecinde dikkat etmem gereken hususları alabilir miyim. Şimdiden çok teşekkürler.

Kesinlikle öneririm.
    Benim en büyük satma sebebim,yeni kasa gelirken fazla zarar etmemekti.Aracın eksileri olabilir ama satmamı gerektirecek bir sıkıntısı yoktu.Yeni kasa gelince tekrar x3 alacaktım fakat evdeki hesap çarşıya uymadı.
    İlk gelen x3 lerin plastik aksamı,göğüs malzemesi kaliteli değildi.Makyajla beraber bunlar ortadan kalktı.Makyajlı x3 lerin eksisi,sert süspansiyon,dar arka diz mesafesi ve zayıf multimedia özellikleri olarak sayılabilir.Bence başka negatif durumu yoktur.Bunlar bilinerek alınırsa memnun olmayacak bir durumu yoktur.
    Motor,şanzuman,yakıt tüketimi,yol tutuş en büyük artılardır.
    Alırken donanım olarak dolu bir araç alın.Manuel klimalı,cam tavansız,xenon farsız kesinlikle olmasın.Cruise control,spor direksiyon,yan basamak,park sensörleri olsun.Bulunabiliyorsa hafızalı koltuk,navigasyonlulardan alınmalı.Son olarak da ben kesinlikle servis kayıtsız araç almam.Yoksa kapısı,çamurluğu boyanmış sorun değil.
    Umarım istediğiniz gibi bir araç bulursunuz.

• Raif Bey, iyi günler..
    Zaman ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim. Verdiğiniz değerli bilgileri dikkate alcağım. Ancak bir ilave sorum olacak...
    Donanım olarak Navi'den bahsettiniz.
    Türkiye'ye gelen 2008-2010 X3 2d modellerde ön konsolda Navi için kapaklı bölüm var ancak içi boş diye biliyorum.
    Nette baktığım araçların hiçbirinde Navi göremedim. ?? Olsa çok iyi olur. Kapaklı bir bölüm içinde Navi terçih sebebim olurdu. Sonradan mı takılıyor ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazaik

Raif Bey, iyi günler..
    Zaman ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim. Verdiğiniz değerli bilgileri dikkate alcağım. Ancak bir ilave sorum olacak...
    Donanım olarak Navi'den bahsettiniz.
    Türkiye'ye gelen 2008-2010 X3 2d modellerde ön konsolda Navi için kapaklı bölüm var ancak içi boş diye biliyorum.
    Nette baktığım araçların hiçbirinde Navi göremedim. ?? Olsa çok iyi olur. Kapaklı bir bölüm içinde Navi terçih sebebim olurdu. Sonradan mı takılıyor ??

Rica ederim.
    Bu şekilde navi li gelen araçlar var ama tek tük.Geçen full bir araç vardı,çok durmadı 3-4 günde satıldı.
    Sonradan takılıyor ama masraflı oluyor.Bir ara sahibinden.com da vardı ama şimdi bulamadım.
    Yurtdışından bir link buldum,
    http://www.bimmernav.com/store/catalog/bmw-e83-x3-navigation-complete-retrofit-kit-item-244.html?osCsid=ef02f0012bcb9e1ad33963f6bc4ca585
    Türkiyeden de buldum,video da var ama biraz tuzlu
    http://www.otomediamarket.com/main/bmw_x3_multimedia_ve_navigasyon_birimi-pmu6985.html

• Raif Bey,
    Teşekkürler. Araştırmaya devam edeceğim.
  • X3 sahibi arkadaşlar, konuya pek ilgi göstermiyorlar. Gerçi çokta göremiyorum etrafta. Kış lastikleri taktım, Pirelli sottezero series II. Aracı sürüş karakteristiği değişmedi. Güzel lastikler.
  • Yeni kasa X3'te ciddi bir rüzgar sesi sorunu varmış sanırım büyük yan aynalardan kaynaklanıyor. Kaç KM'den sonra uğultu sesi geliyor acaba?
  • arkadaşlar bu x3'lerin xdrive olmayanları da var mı ? yani 2005-2006 model x3 2.0dizel alıp da 4 çeker olmama gibi bir ihtimali var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toksin

arkadaşlar bu x3'lerin xdrive olmayanları da var mı ? yani 2005-2006 model x3 2.0dizel alıp da 4 çeker olmama gibi bir ihtimali var mı?

hepsi 4 çekerdir ama xDrive olmayabilir. 2007 ya da 2008'den itibaren xDrive'a geçilmiş olması lazım.
  • Merhaba iki tane BMW x3 başlığı olmuş, mod arkadaşlar bu başlığı Yeni BMW X3 olarak değiştirebilirler mi? Ya da ikinici jenerasyon veya BMW X3 F25 olarak.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.