Şimdi Ara

BMW X3 (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
280
Cevap
4
Favori
34.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turati

quote:

Orijinalden alıntı: agandon

Aman kur stabil olsun, biraz daha düşsün derken yeni ÖTV oranlarıyla X3 almak hayal oldu artık bizim için, nereden baksanız 20.000-25.000 TL zamlanacaktır. (Zaten BMW sitesi 2012 fiyatları güncellenmektedir diye bir başlık atmış...)

artık her şey hayal oldu x3 sevdası benim için bitti,ben vw1.4 tsı 160hp 4*4 yeni tiguan siparişi verdim bile tek kusuru düz vites...zaten hiç otamatik vites aracım olmadiki nasip değilmiş

BMW X3

Artık zaten VW iyicene satış patlaması yaşıcak bence

• bende aynen o şekilde düşündüm.vw araçları yok satar tiguan 1.4 kendini ispatlamış bir araç 4*4 suv tarzında vergi artışında %37'de kaldığından dolayı artı avantaj sağlamış durumda fiyatını artırırlar bundan böyle...fazla talep fiyata yansımadan siparişimi verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turati

quote:

Orijinalden alıntı: agandon

Aman kur stabil olsun, biraz daha düşsün derken yeni ÖTV oranlarıyla X3 almak hayal oldu artık bizim için, nereden baksanız 20.000-25.000 TL zamlanacaktır. (Zaten BMW sitesi 2012 fiyatları güncellenmektedir diye bir başlık atmış...)

artık her şey hayal oldu x3 sevdası benim için bitti,ben vw1.4 tsı 160hp 4*4 yeni tiguan siparişi verdim bile tek kusuru düz vites...zaten hiç otamatik vites aracım olmadiki nasip değilmiş

BMW X3

Hayırlı olsun,aynen benim için de başka bahara kaldı.

• Borusan fiyatları nihayet güncelledi. Aralık 2010 X3 o günkü kurla 150.000 civarıydı şimdi ise 222.000 oldu.%50 gibi ufak bir zam gördü. Devlet aynı devlet, hükümet aynı hükümet ileriyemi gidiyoruz geriyemi anlayamadım gitti. Sonuçta olan yine biz BMW sevdalılarına oldu...
  • selamlar
    2011 x3 te professıonel cd ses sistemı olan arkadaşların sese bıraz yüklendiğimizde çatırtı seklınde problemi olan varmı?çok merak ediyorum izmir servisi 1 yıldır bu problememime bir çözüm bulamadı.videolarını çekip almanya ya göndermeyı düşünüyorum.servis dinliyor evet bu problem diyor.çözüm---daha üst seviye ses sistemıne yükseltin diye yanıt veriyorlar.çözüm önerisi olan arkadaş ???????
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeberk

selamlar
    2011 x3 te professıonel cd ses sistemı olan arkadaşların sese bıraz yüklendiğimizde çatırtı seklınde problemi olan varmı?çok merak ediyorum izmir servisi 1 yıldır bu problememime bir çözüm bulamadı.videolarını çekip almanya ya göndermeyı düşünüyorum.servis dinliyor evet bu problem diyor.çözüm---daha üst seviye ses sistemıne yükseltin diye yanıt veriyorlar.çözüm önerisi olan arkadaş ???????

Konu hakkında bilgi sahibi değilim ama servis değiştirmeyi deneyebilirsin.
    Biraz x3 izlenimi rica edebilirmiyiz.Eskisini kullanmışmıydınız?Ses sistemi dışında başka şikayet var mı?
  • evoque-x3 yanlış bi kıyaslama olmuş
  • dogrusu ne olacaktı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

dogrusu ne olacaktı?

x3-tiguan olacaktı herhalde ;(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: raifkokten

quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

dogrusu ne olacaktı?

x3-tiguan olacaktı herhalde ;(((

x3 benim için rüya oldu sonunda tiguan'dan çok memnunum.
    evoque,x1 ve q3 karşılaştırmak gerekir bunlardan favorim x1 olurdu.
    evoque'de işçilik ve malzeme kalitesi iyi olmasına ve imajına rağmen
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 5 Aralık 2011; 2:34:35 >
  • Techzone, üstadım selam

Geçen hafta X3 aldık. OTV den once olduğu için 72,000 €uroya geldi. ( kapora vermiştim eylül ayında). Tipi çok güzel, hızı ve konforuda pek keyfili. Sana bir kaç soru sormak isterdim.

LCD ekranında geri vitese takıtığında gözüken kamera normalde hep gözüksün istersek böyle bir şey olurmu ? Benim hatun dikiz aynasından arka cam yüzeyini az buldu. Tam göremiyor-muş.

İkinci sorum ise bu anahtar start-stop hikayesi. anladığım kadarı ile araba içinde veya yakınında etikili. Mesela ben 150 km ile yolda gidiyorum. Sinirlendim ve anahtarı dışarı attım camdan ( olmaz ya ama merak işte) Araba bir süre sonra stop mu ediyor? Nasıl oluyor. bana pek pratik gelmedi bu.

Son sorum ise benzin sarfiyatı. Az dediler ama ortalama 9-11 LT gözüktü hep. hatta en başta 25 ten başlıyor. Dolayısı ile bu 5,6 LT / 100 Km olayı yalan mıdır ?

Teşekkürler şimdiden.

• aslında artık burada hiçbir soruya cevap vermiyorum ama yeni aldığınız için cevap vereyim..

hayırlı olsun öncelikle..

geri vitese taktığınızda zaten otomatik olarak arka kamera açılır.. yani geri vitese her takışınızda otomatik olarak gelir ekrana.. normalde hep gözükmesi lafını ne amaçla söylediniz anlamadım..

arabanın içinde etkilidir, 150km ile anahtarı dışarı atsanız araç stop etmez.. ama 500mt sonra durup stop ettikten sonra tekrar çalıştırmak istediğinizde çalışmaz.. paşa paşa yürürsünüz anahtarı almak için

ilk bayiden alıp çıktığınızda 25'li 30lu değerleri görmeniz mümkün.. araç ilerledikçe ortalamanın patır patır indiğini görürsünüz.. bundan sonraki ilk 2500km'lik süreçte araç rodaj aşamasında olduğu için fazla yakacaktır hep.. ortalama 4500 - 5000km sonra görmek istediğiniz ortalama değerlere iner..

• Selam Techzone,

Nacizane fikrim, kimseyi dinlemeyip forumda aktif kalman, senin bilginde insanlar lazım bu foruma.

Kamera ile ilgili kastım, geri vitese takılmadığı zaman diliminde de ( örneğin vites "D" de iken ) kameranın gösteriyor olması. Bu mümkünmü.

Anahtar konusunu anladım :) .... Sinirlenmemem lazım demek ki :)

Çok teşekkürler
  • sanırım dediğiniz mümkün değil.. Belki özel bir uygulama ile yapılabiliyordur.. ama hic rastlamadım.. Range Rover'da olabiliyor bu dediğiniz.. ama BMW için araştırmak gerek.. Teknik olarak mümkün ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeberk

selamlar

merhaba yaklaşık 6 ay önce sipariş ettiğim X3'ü , opsiyonlardaki sorun nedeniyle temmuzda sipariş yenileyerek kasım ayı başında teslim aldım. Arada kur atışı ve ötv farkı aleyhime çalıştı. Kur düşer mi derken %10 yükseldi. ÖTV yi zaten biliyorsunuz.

Herneyse pahalı da olsa aracı teslim aldım. Çünkü ben cayar gibi olunca, araca hemen bir sürü müşteri çıktı.

Sorunuza gelince, forumdaki Techzone dostumuzun tavsiyeleri ile 677 kodlu 16 hoparlörlü sitemi aldım ben. Çünkü sizin bahsettiğiniz çıtırtıların olduğunu hem türkçe hem yabancı forumlarda okumuştum. Hem x3 hemde diğer modellerde aynı durum var. Sorun değil durum bence çünkü standart sistemden bahsediyoruz ve çoğu kullanıcı içinde yeterli. Standart ses sistemini showroomda çeşitli modelllerde inceledim. Temiz ve doğal ses veriyor ancak beklentinizin fazla olmaması lazım. Anfi içermeyen yanlış hatırlamıyorsam 6 hoparlörlü bir sistem. Bunun üzerine 676 ve 677 kodlu iki ayrı opsiyon alınabiliyor.
    Bence aracı uzun süre kullanmayı planlıyorsanız, servisin önereceği kaliteli bir işçilikle hoparlörleri yenileyip amfi taktırabilirsiniz. Tabii müzik dinlemeyi seviyorsanız bu dediklerim geçerli. Sadece radyo dinlerseniz gerek olmayabilir. Maliyetli olacaktır ama opsiyon olarak alsaydınız da epey bir meblağ tutacaktı zaten.

Aracınızı güle güle kullanın keyfini sürün. "sheer driving pleasure"

Not: techzone dostum, bu forumların size ihtiyacı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celica_tr

Selam Techzone,

Nacizane fikrim, kimseyi dinlemeyip forumda aktif kalman, senin bilginde insanlar lazım bu foruma.

Kamera ile ilgili kastım, geri vitese takılmadığı zaman diliminde de ( örneğin vites "D" de iken ) kameranın gösteriyor olması. Bu mümkünmü.

Çok teşekkürler

Merhaba , aracınız hayırlı olsun. Eminim siz de farketmişisnizdir geçen sürede. Dediğinizi ancak kısa süre 1-2 dakikalığına yavaş giderken mümkün oluyor. PDC tuşuna basıyorsunuz, ama bir süre sonra kapanıyor.
  • Selam Mert,

Evet aynen, geçende 3 km giderken aaa oldu diye sevinmiştim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertb

quote:

Selam Techzone,

Çok teşekkürler

Merhaba , aracınız hayırlı olsun. Eminim siz de farketmişisnizdir geçen sürede. Dediğinizi ancak kısa süre 1-2 dakikalığına yavaş giderken mümkün oluyor. PDC tuşuna basıyorsunuz, ama bir süre sonra kapanıyor.

+1

• quote:

Selam Mert,

Evet aynen, geçende 3 km giderken aaa oldu diye sevinmiştim :(

Ben de topview da var. O daha da enteresan oluyor. Playstation gibi aracı yolda giderken görüyorsun. Görüntü kaybolmasa o şekilde kullanmayı deneyen kesin olur. Herhalde o yüzden kapanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.