Şimdi Ara

BMW X3 (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
4
Favori
34.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasim bende yeni baslik attim heralde yalnislikla benim arabanin altindan sesler geliyor ben sanzuman olabilir diyorum ama bilmiyorum sizin fikriniz nedir araba x3 130000 2.d tsk
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanvogue

arkadasim bende yeni baslik attim heralde yalnislikla benim arabanin altindan sesler geliyor ben sanzuman olabilir diyorum ama bilmiyorum sizin fikriniz nedir araba x3 130000 2.d tsk

merhaba, bende yeni x3 var. herhangi bir ses gelmiyor. İsterseniz serviste lifte kaldırıp bir baktırın. Şanzıman olmayabilir, belki şaft olabilir.
  • İYİ forumlar herkeze , Abim Borusandan aşağıya yazdığım liste için 174 bin TL fiyat almış ..! Fiyat uygunmudur vede sizin kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz bir opsiyon var mı ? Son olarak eğer M paket istenirse neler değişicek ciddi anlamda fiyat değişirmi __? Şimdiden Herkeze TEŞEKKÜRLER ..!
    SAYGILAR

23.02.2012 12:14:02
    BORUSAN OTO SERVİS VE TİCARET A.Ş. ÇANKAYA ŞUBESİ

BİLGİ FORMU - I
    Alımını düşündüğünüz araçla ilgili özellikler ve fiyat bilgisi aşağıda sunulmaktadır.

(EUR)

WY31 BMW X3 xDrive20d 32.500,00
    300 BEYAZ / ALP
    LUB4 BEJ/BEJ 'NEVADA' DERİ

TÜRKİYE PAKETİ
    205 OTOMATİK ŞANZIMAN / 8 İLERİ
    420 GÜNEŞ KORUMALI ARKA CAMLAR
    423 VELUR HALI PASPASLAR
    428 REFLEKTÖR/İLKYARDIM ÇANTASI
    431 ELEKTROKROM İÇ AYNA
    508 PARK MESAFE KONTROL/ÖN-ARKA
    521 YAĞMUR SEZİCİSİ
    534 OTOMATİK KLİMA
    563 İÇ AYDINLATMA PAKETİ
    845 AKUSTİK KEMER UYARISI
    8S3 OTOMATİK KAPI KİLİT FONK.
    PREMIUM 4.350,01
    002 216 SERVOTRONIC
    002 249 ÇOK FONKS. DİREKSİYON (544)
    002 255 SPOR DERİ DİREKSİYON
    002 2VG PERFORMANS KONTROL
    002 2VL DİNAMİK DİREKS. KONT.(216+2VG)
    002 3AG GERİ GÖRÜŞ KAMERASI
    002 430 ELEKTROKROM AYNA PAKETİ
    002 494 ISITMALI ÖN KOLTUKLAR
    002 502 FAR YIKAMA SİSTEMİ
    002 522 BI-XENON FARLAR (502 İLE)
    002 544 FREN FONKS. CRUISE CONT. (249)
    002 663 RADYO/BMW PROF. CD (EKRANLI)
    002 6S1 TÜRKÇE ÖN PANEL
    002 912 912
    EXTRA DONANIMLAR
    402 ELEKTRİKLİ PANORAMA CAM TAVAN 1.560,76

Ara Toplam 38.410,77

Müşteri No : 800000 2 / 2
    No: 0223548

23.02.2012 12:14:02
    BORUSAN OTO SERVİS VE TİCARET A.Ş. ÇANKAYA ŞUBESİ

BİLGİ FORMU - I
    Ara Toplam 38.410,77

Vergi Hariç Araç Bedeli 38.410,77 EUR
    Ö.T.V. ( % 80,00 ) 30.728,62 EUR
    Ö.T.V. li Toplam 69.139,39 EUR
    K.D.V. ( % 18,00 ) 12.445,09 EUR
    Genel Toplam 81.584,48 EUR
    Tescil masrafları 1.827,35 TL

İndirimli Anahtar Teslim Tutar(EUR) 75.900,00 EUR
    İndirimli Anahtar Teslim Tutar(TL) 176.437,14 TL

Günlük Döviz Satış Kuru 2,32460 TL / EUR

Teknik veriler: Yakıt tüketimi:
    Azami hız(km/s) 210 Şehir dışı(lt/100 km)5,3
    Ağırlık(kg) DIN 1.800 Ortalama(lt/100 km) 5,6
    0-100 km hızlanma(sn) 8,50 Şehir içi(lt/100 km)6,1
    Silindir hacmi(cm3)1.995
    Güç(bg) 184
    Güç devir(devir/dak)4000
    Silindir sayısı 4

Ozan Durak

Tel :312 459 80 85 Fax :312 437 40 10
    SAYGILARIMLA,

Bu form yalnızca bilgi amaçlı olarak hazırlanmış olup şirketimizi bağlayıcı değildir

• Merhaba, benim araçta bununn üzerine hoparlör sistemi, alarm, advanced bluetooth, üstgörüş kamera , adaptif xenon var. Hepsinden de memnunum tavsiyr ederim. Hoparlörü ise mutlaka alın üstünde gelenler sizi mutlu etmeyebilir. Fiyatta ise iyi indirim yapmışlar, euro da düşük olduğundan oldukça iyi fiyat vermişler. Ben sizin konfigürasyonun aynısını sipariş edip sonra pişman olup yukarda yazdımlarımı da ekleyip 3 ay fazladan beklemiştim. Bu opsiyonları baştan aldınınz aldınız sonra bir daha imkan yok.
  • Arkadaslar merhaba, maalesef x3 İcin yeterli bilgi bulmak Cok zor. Son güncel kasa bir f25 x3 alma niyetim var. 2.el olacak sanırım. İlk 2011 model olarak çıktı bu kasa değil mi?. İlk versiyonlar biraz sorunlu olur biliyorsunuz sonra bazı iyilestırmeler yapılır. F25 x3 te de durum böyle mı? baslarda yaşanan bazı sorunlar oldu mu? Sonra duzeltıldı mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • F25 X3 sorunsuz bir araçtır..

• Tamam Eyvallah .. Ama biliyorsun f20 de bir sürü iyileştirmeler yapıldı. Bunların çoğunuda senden öğrendim hatta. F25 te de bu tarz ıyıleştirmeler yapılmıştır diye düşündüm. 2011 ilk versiyonlardan bir araç buldum. Vitesin solundaki eco sport comfort secimi tuşu o araçta yok Ancak son serilerde var. Bu gözle kolayca fark edilebilecek birsey, birde senin f20 de belirttiğin bazı mekanik vb iyileştirmeler olabiliyor, ben öyle bırsey var mı onu öğrenmek ıstedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ycg61

Tamam Eyvallah .. Ama biliyorsun f20 de bir sürü iyileştirmeler yapıldı. Bunların çoğunuda senden öğrendim hatta. F25 te de bu tarz ıyıleştirmeler yapılmıştır diye düşündüm. 2011 ilk versiyonlardan bir araç buldum. Vitesin solundaki eco sport comfort secimi tuşu o araçta yok Ancak son serilerde var. Bu gözle kolayca fark edilebilecek birsey, birde senin f20 de belirttiğin bazı mekanik vb iyileştirmeler olabiliyor, ben öyle bırsey var mı onu öğrenmek ıstedim.

Merhaba bildiğim kadarıyla o dediğiniz özellik opsiyonel olup adıda galiba dinamik süspansiyon kontrol olacak.
  • O dediginiz donanimi biliyorum. extra bir donanim o. Benim dediğim de, suspansiyona müdahale etmeden sadece vites ve gaz pedalı etkileniyor. Su an standart donanımda. . Bmw nın diğer araçlarında da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glk x3 ve xc60 arasında Cok gittim geldim. En sonunda 2. El bi x3 ( f25)almaya karar verdim. Sahibinden de uygun bi şey bekliyorum ama x3 sahipleri araçlarını hiç kendileri satmak istemiyor anlaşılan. Güzelim araçlar direkt galerilere düşüyor. Onlarda sağlam fiyat çekiyor. Alırken avantajlı bisey alayım diyorum ama düşmedi henüz,
    beklemedeyim.

• quote:

Glk x3 ve xc60 arasında Cok gittim geldim. En sonunda 2. El bi x3 ( f25)almaya karar verdim. Sahibinden de uygun bi şey bekliyorum ama x3 sahipleri araçlarını hiç kendileri satmak istemiyor anlaşılan. Güzelim araçlar direkt galerilere düşüyor. Onlarda sağlam fiyat çekiyor. Alırken avantajlı bisey alayım diyorum ama düşmedi henüz,
    beklemedeyim.

2 çeker xc60'lara o kadar para vermeyin de gerisi keyfinize kalmış
  • quote:

Glk x3 ve xc60 arasında Cok gittim geldim. En sonunda 2. El bi x3 ( f25)almaya karar verdim. Sahibinden de uygun bi şey bekliyorum ama x3 sahipleri araçlarını hiç kendileri satmak istemiyor anlaşılan. Güzelim araçlar direkt galerilere düşüyor. Onlarda sağlam fiyat çekiyor. Alırken avantajlı bisey alayım diyorum ama düşmedi henüz,
    beklemedeyim.

Ne kadara almayı umuyorsun?
  • Epey arastırdım bu araçları . Xc60 konforlu bir araba, sessiz de. On taraf epey geniş ama arka taraf daha geniş olabilirmiş. Arabanın yol tutusu iyi ama bunu sağlayabilmek İcin suspansiyonları biraz sert tutmuşlar. Bu daozellikle arka koltukta rahatsız edici. Bmw nin farkı burda iste daha iyi yol tutusu konforu torpulemeden yapabiliyor. 4 çeker olması da cabası. Volvonun fiyat avantajı var sıfır en dolusu 150bın.
    TL 2. Eli 2011 model 115 bin. X3 ler 2. Elde 65bin € dan başlıyor. Ben söyle 130 bın civarı bırsey düşünüyorum. ama Evdeki hesap çarşıya uymayacak gıbı

• quote:

Epey arastırdım bu araçları . Xc60 konforlu bir araba, sessiz de. On taraf epey geniş ama arka taraf daha geniş olabilirmiş. Arabanın yol tutusu iyi ama bunu sağlayabilmek İcin suspansiyonları biraz sert tutmuşlar. Bu daozellikle arka koltukta rahatsız edici. Bmw nin farkı burda iste daha iyi yol tutusu konforu torpulemeden yapabiliyor. 4 çeker olması da cabası. Volvonun fiyat avantajı var sıfır en dolusu 150bın.
    TL 2. Eli 2011 model 115 bin. X3 ler 2. Elde 65bin € dan başlıyor. Ben söyle 130 bın civarı bırsey düşünüyorum. ama Evdeki hesap çarşıya uymayacak gıbı

Ben uzun süredir x3 ün ikinci el piyasasını takip ediyorum.En düşük 58 bine satıldığını gördüm ama bu tip araçlar bir iki günde satılıyor.Ben sıfırını (xenon,cam tavan dahil) 124 bine almadığıma şimdi pişmanım.Ama o zaman da işime,bütçeme,aile durumuma öyle uygundu.2.4 d5 awd olan xc60 a birşey diyemem ama önden çekerlere o kadar para hayatta vermem.
    Umarım kafana göre bir araç bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Epey arastırdım bu araçları . Xc60 konforlu bir araba, sessiz de. On taraf epey geniş ama arka taraf daha geniş olabilirmiş. Arabanın yol tutusu iyi ama bunu sağlayabilmek İcin suspansiyonları biraz ...................

Ben uzun süredir x3 ün ikinci el pi..................
    o zaman da işime,bütçeme,aile durumuma öyle uygundu.2.4 d5 awd olan xc60 a birşey diyemem ama önden çekerlere o kadar para hayatta vermem.
    Umarım kafana göre bir araç bulursun.

Haklısınız hocam da dediğiniz AWD modelin sıfırı da 200 milyar, 525xd fiyatına neredeyse
    İkinci eli de sıfırıyla orantılıdır heralde
    Ama iki çeker de olacak şey değil tabi o paralara, orda kesin katılıyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volvo-2011-model-sadece-11,300-km-de-turkiyedeki-en-donanimli-xc-60-d5-99564566/detay/

Bu aracın fatura bedeli ne kadardı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 23 Kasım 2012; 23:46:41 >

• 110 bin e 2009-2010 awd de bulursun volvo da. Ama sürdüm ben bu araçları ve volvo icime sinmeyecek bunu anladım. Glk nın da fiyatları x3 göre daha iyi ama x3 biraz daha fazlasını hakediyor.

• herkese merhabalar. bende 2008 model 2.0 otamatik m sporpaket bmw x3 var.bmw olmasinin tipik ozelliklerini yansitiyo bence.seri olmasi iscilik ve malzeme kalitesi.ben almanyada yasiyorum ve heralde almanyanin en cok kar yagan bolgesinde.arabanin yol tutusu mukemmel otesi.kar da kalma gibi bir durum olmaz.girip cikamayacagi yer yok izlenimi verdi bana.arabanin ici gayet ferahtir.tabi arabanin cam tavan olmasi buyuk bir avantaj sagliyo.ki gorumum olarak baska yapiyo araci.navigasyon benim aracimda var.onunda otamatik acilip kapanmasi arabaya luks hissini daha cok arttiriyo.arka koltuklarda diz mesafesi oldukca iyi.bagaj zaten x5 den daha buyuk.anlayin gerisini.yakiti beni oldukca sasirtti.daha once audi a3 kullandigimda 5-5.5 gibi ortalama degerler gorurken x3 de 5.5-7 gibi degerler goruyorum.ki aracin 4 ceker olmasi ve automatik olmasini dusunursek cok iyi bir deger bence.tiguanla karsilastirmalar goruyorum.kusurabakmasin kimse ama tiguan x3 la yan yana bile getirilemez.karsilastirmalar q5,evogue-mercedes glk yla yapilsa daha mantikli olur.ama fiyat ve kalite ve donanim dusunursek bide bunun ustune bmw kalitesini eklersek x3 ilk tercihtir.adac in 2009-2010-2011 yillarinda avrupanin en iyi arabasi secilmesi bosuna degil heralde

• Şimdi birkaç bayii aradım bmw x3 ıcın. Şu special edition araçlardan 2012 olarak ellerinde kalmış. Fiyat ve renk sorguladım. Çok tutarsız yanıtlar aldım. Borusan otonun farklı subelerınde bile farklı yanıtlar var. Bazı bayiler araç yok diyor diğer şubeyi arıyorsun 5 araç var şu şu renklerde diyor. Fiyatlarda uçuk. Aracın fiyatı special edition ise 83700 Euro. Bana Kosifler 83800 oztorun 85000 Borusan otonun farklı şubeleri ise 83700 86000 ve 90500 fiyatlar verdi. Bide ise renk konusunda tutarsızlık eklenince iş iyice trajikomik bir hal alıyor.
    Kesinlikle tüm bayileri tel. İle aramak gerek nerden neyin çıkacağı belli olmaz. Bilgisayarı açıp herkes farklı seyler görüyor.
    Ben de Kararsız kaldım. 2013 beklesem mi ( Şubat Mart kota yokmuş en erken Mayıs teslim olacak) donanım ve fiyat ne olur bilinmiyor. Yoksa yıl sonu ındirimli navili 19 jantlı metalik renkli special edition mı alsam. Navi hifi falan bayağı dolu araçlar. Bu Cok ıyı de jant olayı düşündürüyor. 19 jant Cok güzel görünüyor ama kullanıssız olabilir

• Patron ortalama 85000€ verecek maddi güç varsa Range Rover Evoque alin. Hemde prestige alırsınız premium tech alırsınız indirimle O fiyatlara alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 13 Ocak 2013; 19:28:37 >
  • Hocam senin önerilerin benim için önemli ama evoque benzinli ve içi geniş değil.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.