Şimdi Ara

BMW X5 4.6 is

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
6.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bmw X5 almayi dusunuyorum.
    Alacagim arac 4.6 is yada 4.4 motor
    2003-2004 kasa

Simdi arkadaslar 4.6 ya binen kisiler 4.4 u onermiyorlar.Bazi BMW servisleri 2 sinide önermiyor.Ama okadar araç var trafikte.

4.6 ve 4.4 motorun arasinda ne tur farklar var?

X5 e binenler bununla ilgili bilgisi olan arkadaslar bilgilerini paylasirsa sevinirim.Teşekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim de çok hoşuma gidiyor ama herkes alınmaz diyecek şimdi
  • aynen o laflari çok duyuyoruz :)

• 4,6 is ler serinin en güçlü ve en özel motoru. Anlayan bir usta güvendiğiniz bir servisiniz varsa alın. Ustanız yoksa hiç bulaşmayın, her yerde bakım yaptırılacak bir araç değil. Ama bir o kadar keyifli arabadır. 4,4 olanlarla aynı vergi dilimine girdikten sonra neden daha güçlü versiyonu olmasın ikisi arasında 4,6is derim ben. Ha unutmadan körüklü olanlara hiç bulaşmayın.
  • Aynen körüklülere bulasmiyorum.Touareg lere baktim.Sonra bir tanidigimda 4.6 is var.Ona bindim.Arac kalkisi olsun gidisi olsun füze :)

Tanidik ustamda var ordan problemim yok.Zaten BMW yi iyi biliyorum.Çok aldım bindim. 5 kasa 7 kasa olsun F10 harici diger kasalara bindim.O yuzden BMW yi temiz alirsan problem yasamazsin diye dusunuyorum.

Alacagim aracin rengi Siyah ici Alev kirmizisi.Zor bulunan bir renk.

• is çıkarmıyosa tamam bu iş

hayırlı olsun şimdiden
  • Cok sevdigim bir jip umarim alip tadini cikarirsiniz :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.8 type-s ve ep2 civic
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sormak istedigimiz degilde gormek istedigimiz seyler var. fotograf video paypasirsaniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: oronuror3

Arkadaslar yazmayi unutmusum Arabayi aldim yaklasik 9 Ay oldu alalı.Memmunum arabamdan

Siyah ici kirmizi daha yeni 200 bin km oldu.Ozel egsoz sistemi yaptirdim.Sesi cok başarılı.Herkes donup bakiyor.Allaha sukur suan hic bir problemi yok nazar degmesin :))

Sormak istediginiz varsa aracla ilgili cevaplarim

Hocam fotoğrafları bekliyoruz

• Mobilden resim yukleyemiyormuyuz
    Edit: paylasmisim pardon :))
    Bu mesaja eklenen görseller:

BMW X5 4.6 is

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oronuror3 -- 12 Haziran 2016; 15:01:15 >
  • quote:

Arkadaslar yazmayi unutmusum Arabayi aldim yaklasik 9 Ay oldu alalı.Memmunum arabamdan

Siyah ici kirmizi daha yeni 200 bin km oldu.Ozel egsoz sistemi yaptirdim.Sesi cok başarılı.Herkes donup bakiyor.Allaha sukur suan hic bir problemi yok nazar degmesin :))

Sormak istediginiz varsa aracla ilgili cevaplarim

yakıt ?
  • Polat Alemdar kasa mı deniyodu bunlara

Süper araç. Yürütebildiginiz sürece sıkıntı yok Allah kazasız belasız sürmeyi nasip eylesin

• Benim aracim sehirici devirli kullanim 40 kurus basarsan 45-47 civari uzun yolda 35 kurus lpg de.tabiki kullanima bagli 350 HP arac.

• quote:

Benim aracim sehirici devirli kullanim 40 kurus basarsan 45-47 civari uzun yolda 35 kurus lpg de.tabiki kullanima bagli 350 HP arac.

bedava o araç için, kazasız belasız binin
  • Teşekkürler kardesim cümlemize

• aracimin ici
    Bu mesaja eklenen görseller:

BMW X5 4.6 is

• oronuror3 O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, kazasız belasız sürüşler.
    Kaça mal olmuştu?
    Yakıt değerleriniz o motora göre çok iyiymiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun boyle arabalari ikinci ele dusunce almak cok mantikli diyorlar siz kaca aldiniz?

• yani mantiklidir ama oyle ikinci el fluence almiyorsunuz.Porsche Cayenne vardi sattim simdi x5 var birde 2004 5.30 dizel aracim var.Bu tarz araclarin temizini almak şart cunku yas itibariyle 0 arac almiyorsunuz.Benim tanidik özel servisim var.Arabalarimin bakimlarini orada yaptiriyorum.Aracimdan son derecede memnunum.Bu fiyatlara binilecek prestijli gosterisli konforlu bir arac

70 bin e aldim araci.Yaklasik 5 bin tl masraf yaptim komple yuruyen sivilar fren lpg bakimi benzin pompasi ...
    75 bine satmayi dusunuyorum aracimi.Dosta gidicek bir araba

• LPG uyumu nasıl? Hangi kit var?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.