ben artık x5'e çok klasik araba gözüyle bakmaya başladım nedendir bilmem ama artık o eski güzelliği çekiciliği yok ben Q7 taraftarıyım.
Güldürmeyin beni yaaa X5 ne ya ?? takoz resmen Q7 ile kıyaslamaya bile giremez eski kasa X5 olsa hadi bi derece neyse ama yeni kasası Kalas mıdır Kalos mudur onun gibi duruyor
bence x5 ama alabiliyorsan beyaz bir x6 al derim
Q7 tabikide. Hiçde klasikleşmiş bir araç değil. dikkat çeken bir araç ve gerçekten çok şık. X5 in yanında gördünüz mü hiç bilmem ama Q7 çok daha güzel
Bence de X5 alın. Hatta X6 alın ama seçenekleriniz arasında değil.
X5 M al
Cadillac Escalade'nin Platinum serisi ile 2-3 gün sürüş yapmadan SUV almayın bence...
Ama ille de ekonomik SUV bakıyorsanız, bilemem. İkisi de işi götürüyor bu gün itibarıyle...
Gerçekten iyi bir SUV için, bi miktar daha para harcamak gerekiyor bence...
beyaz range.az görülen bi araba.heryerde siyahı var.x5 kadar atak bi motor yok onu söyleyim.x5,q7 bunun yanında hikaye bana göre.mücevher gibi duruşu var.
Doblo al bence
İKİSİNİDE ALMA BEN SENİN YERİNDE OLSAM BMW X6 ALIRIM.ŞU AN SUVLARIN İÇİNDE EN SÜPERİ O.
Beyaz X5 m paketli
quote:
Orijinalden alıntı: tuning_vw
İKİSİNİDE ALMA BEN SENİN YERİNDE OLSAM BMW X6 ALIRIM.ŞU AN SUVLARIN İÇİNDE EN SÜPERİ O.
m paketli
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkr ederim.Cumartesi günü X5 i test etme imkanım oldu gayet güzel hızlı tepki veren bi araç yalnız benim bi önceki arabam eski X5 ti ona nazaran daha spor hatlar mevcut yenisinde bu hoşuma gitti yarında Q7 yi test edicem görüşlerimi yine yazarım arkdaşlar..
ikisinin yerine x6 derim fakat eğer illa ikisinden biri olacaksa q7 derim
Ben olsam Dizel Cayenne alırdım..
quote:
Orijinalden alıntı: Robe dé Chambre
Abimde porche cayenne var yoksa aklımda buda vardı ama benzeri olmasını istemiyorum farklı olsun diye onu eledim arkadaşım..
quote:
Orijinalden alıntı: bluerank
quote:
Orijinalden alıntı: Robe dé Chambre
Abimde porche cayenne var yoksa aklımda buda vardı ama benzeri olmasını istemiyorum farklı olsun diye onu eledim arkadaşım..
PORSCHE GİBİ BİR MARKAYA DİZEL YAKIŞMIYOR ÇOK SAÇMA.YANİ BEN Bİ PORSCHEDEN DİZEL SESİ DUYSAM GÜLERİM
quote:
Orijinalden alıntı: thispotkey
quote:
Orijinalden alıntı: tuning_vw
m paketli
KESİNLİKLE ZATEN ONU SÖYLEMEYE BİLE GEREK YOK .BMW ALIYOSAN M PAKETLİ OLACAK.
Audi Q7 mümkünse Beyaz olsun tadından yenmez valla