Abimde porche cayenne var yoksa aklımda buda vardı ama benzeri olmasını istemiyorum farklı olsun diye onu eledim arkadaşım..
PORSCHE GİBİ BİR MARKAYA DİZEL YAKIŞMIYOR ÇOK SAÇMA.YANİ BEN Bİ PORSCHEDEN DİZEL SESİ DUYSAM Bİ TARAFIMLA GÜLERİM
quote:
Orijinalden alıntı: LAST_DRIVER
Cadillac Escalade'nin Platinum serisi ile 2-3 gün sürüş yapmadan SUV almayın bence...
Ama ille de ekonomik SUV bakıyorsanız, bilemem. İkisi de işi götürüyor bu gün itibarıyle...
Gerçekten iyi bir SUV için, bi miktar daha para harcamak gerekiyor bence...
Evet yav...Bardaklıklar bile ısıtma/soğutmalı aşmış artık....
Land Rover'dada ön konsolda buz dolabı vardı sanırım.
Bu 2 araç donanım ve fiyat olarak zaten Q7 ve X5'ten fazla.
Fakat X5'in takoz olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.
Yol tutuş konusunda Q7'den iyi, daha otomobil hissi var.
Arazi konusunda Q7'nin bazı avantajları var mesela 4 tekerde havalı süspansiyon, 4Lo vs. gibi fakat o kadar uzun dingil mesafesi ile ne yapabilir muamma. X5'te mesela bildiğim kadarıyla HDC dışında hiç bir arazi donanımı yok. Bence koymamakla iyi etmişler, zaten bu tip araçlarla ancak hafif araziye girilebilir.
X6 önerip durmayın.X6 ile rakip değiller.X6 daha spor ve dar bir araç.Belki arkadaşa yetmeyecek...
q7 yada x6al derim x5 çok eskidi artık
ben boyle bir arac alabılcek olsam x6 ile porsche arasında kalırdım.bu ikisi olmadı range rover
quote:
Orijinalden alıntı: tuning_vw
İKİSİNİDE ALMA BEN SENİN YERİNDE OLSAM BMW X6 ALIRIM.ŞU AN SUVLARIN İÇİNDE EN SÜPERİ O.
arkadaş x6 ya suv demişsin ama x6 suv değil jeep değil anlıycağın artık nasıl baktıysan bu araç tamamen sport bi araçtır .
BİLİYORUM SÖYLEMENE GEREK YOK X6 SAV DİYE GEÇİYOR.ZATEN AŞIRI SPORTİFLİĞİNDEN DOLAYI DİĞER SUVLARA 5 ÇEKER.GEREK GÖRÜNTÜSÜ GEREK BMW KALİTESİYLE.TABİ BU BENİM FİKRİM.BEN GENCİM BANA X6 YAKIŞIR.AMA Q7 VEYA RANGE ROVER DAHA YAŞLILARA YAPILMIŞ SUV GİBİ GELİYO BANA
X6 fakat illada iki seçenekten biri ise beyaz Q7
kesinlikle x6 dehşet birşey
Q7 ve X5 i düşünüyorsan.Q7 bana göre daha kaslı ve görünümü itibariyle daha bi heybetli..hele de beyaz renk quattro olursa mükemmel olur..eğer başka alternatifler düşünürsen ve biraz küçük ama görüntüsü güzel olsun istersen kesinlikle x6 beyaz renk alınır derim.ayrıca porsche da çok güzel bi araç onun da beyaz rengi çok tatlı ve içlerinde bana göre motor sesi en tatlı araç da cayenne dir.(bnm gibi motor sesine hasta kşiler için)
quote:
Orijinalden alıntı: tuning_vw
BİLİYORUM SÖYLEMENE GEREK YOK X6 SAV DİYE GEÇİYOR.ZATEN AŞIRI SPORTİFLİĞİNDEN DOLAYI DİĞER SUVLARA 5 ÇEKER.GEREK GÖRÜNTÜSÜ GEREK BMW KALİTESİYLE.TABİ BU BENİM FİKRİM.BEN GENCİM BANA X6 YAKIŞIR.AMA Q7 VEYA RANGE ROVER DAHA YAŞLILARA YAPILMIŞ SUV GİBİ GELİYO BANA
yemişim yol tutuşunu, bu paraya alınacak normal binek araç, performansta x6 ya tozunu yutturur. arazi desen x6'nın arazisi otoban... lastikleri geniş daha çok yol sesi alacak. daha kocaman olduğu için yüksek süratlerde daha çok rüzgar sesi gelecek. bence bunu ikoncanlar için üretmişler, tepeden tepeden millete baksınlar diye... daha çirkin bir jip söyle deseler ssangyong actyon derim.
Range Rover Sport
x5 35d
Bmw daha sportif,Audi daha ağırbaşlı geliyor bana...
Ama ben olsam bu iki seçenekten çıkıp Cayenne alırdım
Range Rover alın ve bir ömür kullanın.
Q7 Ağır basıyor gibi
Q7 3.0 TDİ Kullanıyorum-Range Rover 3.0 TDİ Kulllandım. Q7 Eksileri: Frenleri ve Farları.İkiside çok zayıf.Bunu hep söylüyorum Bmw ve Mercedesteki ince ve detay işçilik asla Audide yok.120.000 Euroluk arabada yer yer Vw caddy parçası kullanmışlar. Artıları: Geniş ve ferah iç mekan 3. sıra koltuklar.240 hp motor çok atak ve sportif karekterli, 2,5 ton araç ne zaman hızlanmış anlamıyorsunuz.Yol tutuş ve süspansiyon çok iyi.
Range Rover (çok tavsiye olduğu için) Eksileri: Motor çok berbat ötesi kamyon gibi.O boyuta rağmen 3. sıra koltuk olması gerekirdi.Banamı denk geldi bilmiyorum ama 2 farklı araç kullandım ikisinde de virajlarda savrulma ve 140 km sonrası sağ arka kapıdan rüzgar sesi problemleri vardı.Yeni motor 3,6 kullanmadım ama verilere göre çok zayıf.272 hp 200 km son hız 0-100 km:9,2 sn vergi dezavantajını da unutmamak gerekir. Artılar: Mükemmel tasarım.Frenleri çok iyi.İnce işçilik kusursuz.
Bmw Suv kullanmadım ama uzun süre 730 D kullandım.Yakın zamanda yeniden 7 Serisine geçmeyi düşünüyorum.Çünkü binek otomobilin yol tutuş ve rahatlığı hiç bir suvda yok.
Not:Range roveri yazmaktaki amacım tartışma çıkarmak amaçlı değil sadece izlenimlerimi aktardım.
SEVİYORUM BE.
x6 2'sindende iyidir. Ben olsam x6 alırdım. Tabi sana kalmış.