Şimdi Ara

BMW X5 mi? AUDI Q7 mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
33.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: feanorringeril

Range Rover alın ve bir ömür kullanın.

Arazide Range olan ömründe genç olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulgacan

SEVİYORUM BE.

BMW X5 mi? AUDI Q7 mi?

bu artık suv dan çıkmış bununla bi araziye girdinmi bırakırsın herşeyi orda :D:D:D
  • arkadaşlar geçtigimiz salı günü Q7 yi test ettim.X5 göre daha geniş ve ferah bi iç mekanı var.agresif ve agar görünüşünün altında gerçkten atak bir motoru bulunuyor X5 e göre iç malzeme biraz kalitesiz kalıyor fakat yinede iyi. S-lıne spor ve agresif görünümü hoşuma gitti acıkcası..bilmiyorum eski aracım X5 oldugu için yeniside belki ondan okdar fazla bişiy uyandırmadı ama Q7 baya bir degşik geldi..buarada ikinci araba olarak kullanıcam bu alıcagım araçı.. geçen sene kışın kocaelide turstk bir yere gitmek için cok kötü bir yola girmiştik..ozman abimin nedn bi suvu tercih ettigini anlamıştım...cayanneyi ilk defa kötü bir yolda ozman görüp canlı şahit olmuştum..benim öyle yollara girme olasılıgım yok pek fazla ama yinede belli olmaz bu yönden Q7 için yorum yapabilcek olan varmı arkdaşlar..önümüzdeki çarşambaya kadar almak istiyorum araçı fazla bekleyip zaman kaybetmek istemiyorm..

• Arkadaşlar X6 SUv diil öncelikle. O bir SAC, yani Sports Activity Car...

Spor kullanım için özellikle 5000 motorlusu çok uygun. Aynı zamanda biraz da hacim, hafiftende yay katmışlar. Olmuş AraziHatchback...

SUV başka şey, X6 başka şey. Ayrı dünyaların arabaları onlar...

Ben CADILLAC'a bakılsın derim. X5'te uyar, AUDI'de basar ama... Bunlarda ikinci el sağlam, konfor zayıf... Broadway, Toros, Megane, Clio hesabı SUV'ler...

BMW X5 mi? AUDI Q7 mi?

BMW X5 mi? AUDI Q7 mi?

BMW X5 mi? AUDI Q7 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bluerank

arkadaşlar geçtigimiz salı günü Q7 yi test ettim.X5 göre daha geniş ve ferah bi iç mekanı var.agresif ve agar görünüşünün altında gerçkten atak bir motoru bulunuyor X5 e göre iç malzeme biraz kalitesiz kalıyor fakat yinede iyi. S-lıne spor ve agresif görünümü hoşuma gitti acıkcası..bilmiyorum eski aracım X5 oldugu için yeniside belki ondan okdar fazla bişiy uyandırmadı ama Q7 baya bir degşik geldi..buarada ikinci araba olarak kullanıcam bu alıcagım araçı.. geçen sene kışın kocaelide turstk bir yere gitmek için cok kötü bir yola girmiştik..ozman abimin nedn bi suvu tercih ettigini anlamıştım...cayanneyi ilk defa kötü bir yolda ozman görüp canlı şahit olmuştum..benim öyle yollara girme olasılıgım yok pek fazla ama yinede belli olmaz bu yönden Q7 için yorum yapabilcek olan varmı arkdaşlar..önümüzdeki çarşambaya kadar almak istiyorum araçı fazla bekleyip zaman kaybetmek istemiyorm..

Daha önce yazmıştım ...
    Q7
    Eksileri: Frenleri ve Farları.İkiside çok zayıf.Bunu hep söylüyorum Bmw ve Mercedesteki ince ve detay işçilik asla Audide yok.120.000 Euroluk arabada yer yer Vw caddy parçası kullanmışlar.
    Artıları: Geniş ve ferah iç mekan 3. sıra koltuklar.240 hp motor çok atak ve sportif karekterli, 2,5 ton araç ne zaman hızlanmış anlamıyorsunuz.Yol tutuş ve süspansiyon çok iyi.

• aylar önce arda89 die bi arkadas buna benzer bişey acmıs herkes dalga gecmisti(ben dahil)

cok paran varsa benim gibi x5 tercih et herseyiyle harika bir araba
    ama tabi x6 da dehset bişeyy

x6
  • x 5'in sürüş dinamizmi çok iyi. performans olarak bütün testlerde x 5 bariz üstün. en iyisi ikisini de kullanıp öyle karar vermek.
  • bence hertürlü x5 :) neden diye sorarsanız öncelerden beri neredeyse hiç kasa değiştirmedi yani çok tutuldu :) birde Q7 yandan bakınca stationwagon gibi duruyor :) fiyat olarakta x5 her zaman önde :)
  • Q7 Derim Ben
  • Güzel hort ama ben Q7 derim
  • Bu konu nasıl hortladı ya hu. ;) alacak olan coktan almıstır zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun eski olduğunu sonradan farkettim.Ama içimde kalmasın söyleyim

Beyaz içi bordo X5 4.0d diyorum :)
  • Yeni vw tuareg doyorum

Kavgada ciksa bunu soyluycem ::))

• RangeRover

• RangeRover Sport varken ne X5 ne X6 ne Q7

X5
    çok eskidi artık yüzü

X6
    spor otomobil olmak üzere doğdum, sonra karar veremedim SUV olasım geldi, botox yaptırdım, spor salonuna gittim kas yaptım" der gibi.. Sevemedim şu aracı..

Q7
    Kullanıcı kitlesi değişti. Parayı görenin ilk işi hemen Q7 almak oluyor. Hele beyaz.. Her yerdeler..

RangeRover Sport
    Bende hiç bir zaman yüzü eskimez.. Heybetli, şık, güçlü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametsamet58

Q7 Derim Ben

Cevap yazmadan konu tarihine bakarsan iyi edersin
  • X5 derim ve çekilirim. :)
  • iyi hortlatmış arkadaş.
    beyaz içi bej x5 derim.
  • X5 Yada x6 ama q7'de olabilir gidip inceleyin ona göre karar verin

• Görünüş olarak q7
    Motor olarak x5

Her ikisi diyorsan x6

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.