Şimdi Ara

BMW Yeni 2.0 Litre Twinturbo (1 ve 3 serisi için resmi olarak doğrulandı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
8.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: strify

320d ye 200 küsür hp bekliyoruz artık BMW'den.

Güncel motor 177ps zaten 200üde bulur , BMW işini bilir merak etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: shanke

quote:

184
  • quote:

quote:

184.

• 123D deki motoruda koyabilirler aslında 3 serisine. twinturbo 204 hp
  • Bu arabaysa benim ki ne?
    Şu 1.300 CC 1 serisi gelse de "bir ihtimal alabilirim" gibi düşüncelere gark olsam
  • ve tarih tekerrür eder.
    bmw iyidir sağlam gider diğer araçlar pek peşinden gelemez tabuları düşük hacimli turbolu araçlarla yıkılmaya başlamıştı.ortalama motorlu bmwler performansta geride kalmayaya başlamıştı.
    turbolu araç sahipleri (1.4jetta golf, 1.6t insignia vs. 1.4tjet bravo, 1.4 juliyet vs. ) 3.20 bmwleri kolay lokma görüp bmw geçtim tatmini yaşıyordu. hadi buyrun bakalım 2.0 litre veya altındaki hangi opel, vw veya diğer marka yeni tt 3.20 lere yaklaşabilecek merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Equal_17 -- 20 Ocak 2011; 10:01:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LagunaDci
    YA SU KADAR BEYGİR BEKLERDİM FELAN ÇOK COCUKCA.....

ADAMLAR BİŞİ BİLİYORKİ O KADAR BEYGİRİ TORKU FELAN AYARLAMISLAR ....''''' DİKKAT CEKERIM BMW PATENLİ DİYOR''''....... su VW vs su kdar beygir cıkartıyor felan ezikce

Bişi felan diyimki cocukca, alet Tabi ki Bmw pateniyle daha iyi kayar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr256 -- 20 Ocak 2011; 10:11:59 >
  • bu beygir gücü ve torkla düz yolda basamassın :D
    eniştemde 5.20d var ranpada gaz pedalına dokunuyorda :D

• quote:

quote:

quote:

184.

Pardon ben eskide kalmışım

• Şimdi buradaki küçük bir hatayı düzeltelim. Bu motor çift turbo değil TEK TURBO.
    Dikkat Edin, motorun üzerinde de, teknik verilerde de TWIN TURBO yazmıyor. TWIN POWER TURBO yazıyor.

Bu motora, Mini Cooper S'lerde de kullanılan, "Twin scroll" isimli turbodan takmışlar.

Özetle farkı şudur: Turboya egzost gazı girişi ikiye bölünmüştür. Biri büyük, biri küçük.
    Alt devirlerde daha küçük olan egzost gazı girişi açık olur. Böylece alt devirlerde turbonun basınç üretmesi sağlanır.
    Yüksek devirlerde her iki kanal da açılır, böylece üst devirlerde gereken besleme sağlanır.
    Böylece, iki ayrı turbo takmak yerine, tek turbonun daha geniş bir devir bandında kullanılması sağlanmış.

Akıllıca ve son derece verimli. Çok keyifli bir motor olacak. Bu motora sahip 3 serisini merakla bekliyorum.

• VE E46 KASA 3 HAYALLERİM YALAN OLUR...

Fiyatlar nasıl olur acaba?
  • Tüketimi düşürmek ve emisyonu azaltmak adına güç düşük kalmış olabilir.
    Muhtemelen 3.35i deki 3 lt twin turbo motor gibi bu da ECU ayarıyla ciddi bi şekilde güçlenebilir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

184.

Pardon ben eskide kalmışım

bu motor 3.20d de kullanılmaz diyorsun yani

• 3'e gelecek 1500cc motor 150 veya 163 beygir dizel olacak diye biliyorum ? Benzinli olmasa çok iyi olur.
  • Hakikaten muazzam bir motor olmuş, şuan piyasadaki turbo motorların en iyisi 1.500 devirden itibaren torkunu verirken BMW'nin yeni motoru 1.250 devirde torku vermeye başlıyor, tam anlamıyla muazzam bir rafine sürüş sağlayacaktır. Çift turboyla 245 hp alınmasını da tamamen dayanıklılık ve uzun ömürlülükle yapıldığı kanaatindeyim, yoksa çok rahat 300 hp alırlardı, ancak önemli olan kaç hp aldığı değil, en verimli kaç hp aldığı...
  • neredeyse rölantiden itibaren maks torkla yuruyecek bu aracın alıcıları

sanki elektrik motoru anasını satiyim
  • .28i ismi verilmiş sanırım. En azından X1e öyle vermişler.

http://www.netcarshow.com/bmw/2011-x1_xdrive28i/
  • 2.0 motor ve çift turboya rağmen 245 HP bana az geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bergspyder

2.0 motor ve çift turboya rağmen 245 HP bana az geldi.

twinturbonun esprisi neredeyse rolantiden itibaren maksimum tork vermesi. emisyon ve tüketim gibi çok önemli iki temel madde.
    245hp ile ortalama 8 litre altında tüketmekle söz konusu iken %10 hp artışı ile %15 fazladan tüketim geliyorsa bunu orantısız co2 artışı takip ediyorsa olmaz. vardır adamların bi bildiği
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.