arkadaslar slm ya benim arkadasımın bir via chipsetli boardu var bu board tek 256 ramı yemiyor yese bile 128 olarak goruyor burda benim biosu guncellemem mi gerekir yoksa setup dan extra bir ayarlama yapabilrimiyiz simdiden yardımlarınız iiçin teskur
mak mod: p3 600 via apollo pro133 128 mbr ram ( ama insallah 256 yaparız )
Malesef o bord tek 256 görmez, aynı bord bende de vardı geçmiş zamanda, ama onu orda bıraktım, tek çözümün 2 *128.
Boardun ekran kartı kaç mb eğer 128 ise o yüzden yiyordur biostan ayarlaya bilirsin kontrol et ve oyun fazla oynamıyorsan 8 e felan düşür o zaman ram'i 256-8=248 olması lazım
ya chaseer benim bu boardda onb vga yok ki kardesim ama agp size bir denerim baska bir onerisi olan yok mu ya
Mordun marka ve modelini int arattır bios unu bul ve yapmayı dene ama bios update i de yapsan o bord tek 256 çaliştirmaz gibi geliyo bannnaaa..
sevgili burak kardesim o kadar taratmayı bende dusunuorum yani ama bulamadım galiba artık bu board için destek veren bir site kalmadı herkes teskur benim artık bu boardan umudum kalmadı
yapacak bir şeyin yok ozaman. 2*128 olacak ramin.Kolay gelsin
sayın 145Jackal lkardeşim senin anakarta meha harz yani MHZ uyumsuz luğu var taktığın ram pc 100 mü yoksa 133 kensin bunla alakalı bir sorun emin ol
www.esupport.com da siparis uzerine bios yaziliyor ve board a da bir suru yeni ozellik kazandiriyor istiyorsan dene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme