Şimdi Ara

BOBO: 'HOLOSKO İLE DAHA İYİ OLACAĞIZ'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Deivson Rogerio Da Silva ''Bobo'', şampiyonluk şanslarının çok yüksek olduğunu söyledi. İtalyan spor giyim markası Lotto ile Yeşilköy Polat Champions Bar'da 2 yıllık bireysel sponsorluk anlaşması yapan Bobo, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Turkcell Süper Lig lideri Sivasspor ile aralarında 3 puanlık bir farkın olduğunu dile getiren Brezilyalı oyuncu, ''Şampiyonluk şansımız çok yüksek. Takım olarak şampiyonluğa inanmış durumdayız'' dedi.

-HOLOSKO İLE DAHA İYİ OLACAĞIZ''-

Bobo, yeni transferleri Holosko ile çok daha iyi olacaklarını söyledi.

Holosko'nun transferiyle Beşiktaş'taki forvet sayısının attığına yönelik bir soruyu şöyle cevaplandırdı:

''Daha çok forvet oyuncusuyla oynadığımız zaman, gol sansımız daha da çok oluyor. Daha çok futbolcunun olması her zaman takım için daha iyidir. Rekabet olacaktır ama bu rekabetin sonunda kazanan Beşiktaş olacaktır. Teknik direktörümüz de futbolcuların arasında en iyilerini seçecektir. Bir takımda ne kadar iyi oyuncu olursa, ne kadar iyi oyuncu bir arada olursa, takım o kadar iyiye gider. İnanıyorum biz Holosko ile çok daha iyi olacağız.''

Bir basın mensubunun ''Nobre'nin sezonun ikinci yarısındaki olumlu performansı hakkında ne düşünüyorsun?'' şeklindeki sorusuna Bobo, ''Nobre ve diğer oyuncuların iyi olması Beşiktaş'a galibiyeti getirecektir. Herkese ihtiyacımız var. Delgado iyiye gidiyor, Nobre iyiye gidiyor. Herkes'in iyiye gitmesi takımımız için iyi olacak'' karşılığını verdi.

-''TRANSFER KONUSUNDA HİÇ KONUŞMADIM''-

Brezilyalı futbolcu, basında kendisi hakkında bir çok transfer haberinin yer aldığını, ancak kendisinin bugüne kadar transfer konusunda hiç kimseyle bir konuşma yapmadığını dile getirdi.

Basında ''Brezilya Milli Takımı teknik direktörü Dunga ile konuştuğum. Dunga'nın Avrupa'da oynarsam milli takımda oynama şansımın daha çok olacağı'' şeklinde haberler çıktığını ifade eden Bobo, ''Ben ne Dunga ne de basından hiç kimseyle transfer hakkında konuştum. Ama sonuçta her futbolcu kendi milli takımında oynamak ister'' diye konuştu.

Bobo, Beşiktaş'ta forvet oyuncuların savunmaya pek yardım etmediği yönünde çıkan haberler için ''Ben bir forvet oyuncusu olarak takım savunmasına elimden geldiği kadar katkı yaptığıma inanıyorum. Önde oynayan oyuncular da ellerinden geldiği kadar savunmaya katkı yapıyorlar'' değerlendirmesini yaptı.

Genç futbolcu, sezon sonunu kadar kaç gol atacağına yönelik bir soruyu ''Şimdiye kadar 14 golüm var. Sezon sonuna kadar 20-23 gole ulaşırsam iyidir'' diye cevaplandırdı.

-LOTTO İLE SÖZLEŞME-

Brezilyalı futbolcu, Lotto Satış Müdürü Bülent Karabıçak'ın katıldığı törende, bireysel sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Bobo, anlaşma gereği 2 yıl boyunca, lig maçlarında, uluslararası ve milli maçlarda giyeceği Lotto'nun Zhero Leggenda model kramponuyla basın mensuplarına poz verdi.

Kaynak: AA

• Yakışıklı çocuk vesselam

BOBO: 'HOLOSKO İLE DAHA İYİ OLACAĞIZ'
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.