Bildirim
Bobo Türk Vatandaşlığına Geçmiş, A Milli Takımda Oynayabilirmiş+Kaynak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sanada medeni cesaretinden dolayı helal olsn -
özelliklerinin saçmalıga bak -
quote:
Orijinalden alıntı: Abrek Cestav
sanada medeni cesaretinden dolayı helal olsn
Hayırdır küfür mü ediyodun -
Ulan ben de dedim gitmeyecek Beşiktaşım'dan, kurtulamayacağız. Sonradan FM olduğunu görünce yüreğime su serpildi bir anda
Bu arada sana bir bizi kandırdığın için. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih S.A
Ulan ben de dedim gitmeyecek Beşiktaşım'dan, kurtulamayacağız. Sonradan FM olduğunu görünce yüreğime su serpildi bir anda
Bu arada sana bir bizi kandırdığın için.
Bende Beşiktaşlıyım Ama Bobo gitmesin bence
-
quote:
Orijinalden alıntı: Separation_[FRT]
quote:
Bence gitmeli. Çok verimsiz ve istikrarsız bir oyuncu. Ayrıca onun yerine alınabilecek çok çok iyi forvetler var
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Separation_[FRT]
quote:
Bence gitmeli. Çok verimsiz ve istikrarsız bir oyuncu. Ayrıca onun yerine alınabilecek çok çok iyi forvetler var
Para var mı?
-
172 maç 78 gol gerçekten verimsizmiş. -
Bobo'yu sat yerine Cristaldo'yu al daha genç zaten bobo'nun yaşına geline Türk vatandaşı olur ve daha kaliteli.Kaleye Sinan Bolat'ı al.
bi de oyuncu arama yerine crouch yazmış.Salla crouch'u viduka'yı al bi sene idare eder.Bu arada kupa maçı hiç yok la
değiştirme:crouch
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailovic -- 20 Mayıs 2010; 13:50:10 > -
@bobo1903
adam haklı
@ismailovic
Ben bu arada man city'im. Ve yıl 2012
Crouch'u da eng. oyuncu 8e tamamlansın diye aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Separation_[FRT] -- 20 Mayıs 2010; 14:27:56 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X