Şimdi Ara

BÖCEK FOBİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
5.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Giderek artan bir böcek fobim var. Bunu nasıl yenebilirim ? Ufak böceklerden , ufak arılardan pek korkmam fakat büyük böceklerden korkuyorum. Böcek fobisi olanlar nasıl yendiklerini yazarlarsa böcek fobisi olanlarda yararlanmış olur.

• Aynı olay bendede var küçüklüğümde kulağıma böcek kaçtığını düşünerek başladı bu fobim aslında öyle birşey yoktu ben öyle sandım neyse şuan 18 yaşındayım ve bazı böcekler haricinde hepsinden korkuyorum ben bakamıyorum bile öyle diyim yani eğer odama girerse babamı falan çağırıyorum öldürmesi için olmazsa kapıyı kitleyip başka odada yatıyorum çok kötü bişey.Benim ki aslında fobi değil de biraz iğrenme gibi daha çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Aynı olay bendede var küçüklüğümde kulağıma böcek kaçtığını düşünerek başladı bu fobim aslında öyle birşey yoktu ben öyle sandım neyse şuan 18 yaşındayım ve bazı böcekler haricinde hepsinden korkuyorum ben bakamıyorum bile öyle diyim yani eğer odama girerse babamı falan çağırıyorum öldürmesi için olmazsa kapıyı kitleyip başka odada yatıyorum çok kötü bişey.Benim ki aslında fobi değil de biraz iğrenme gibi daha çok.

Bende direk odanın kapısını kapatıp baska odaya kaçıyorum . Benimki bazı böceklere karşı iğrenme , fakat büyük böceklere karşı fobi. Genelde benimki uçan böceklere karşı fobiye dönüştü. Sana tavsiyem raid al . Sprey şeklindekilerden. Zaten böceğin üzerine sıktığında hemen ölüyor.

• benimde küçükken sırtıma tırtıl kaçmış ve uzunca bir süre kalmış ve sırtım dehşet bir şekilde alerji olmuştu tedavi için yapılmadık işkence kalmadı bana sonra dan anlaşıldı tırtıldan olduğu o gün bu gündür herhangi bir böcek dokunursa bana deli gibi kaşınırım duş almam lazım rahatlamam için bir nevi alerji oldu şimdi böcek gördüğüm yerleri komple ilaçlayıp dezenfekte ediyorum pek fobi denmez ama asla cildime temas etmemeli böcek türevi şeyler
  • Bende sıcak bi yaz günü pencere açık yatmıştım sabah 5 gibi bi uyandım elimde bişey geziyor :) Uçan hamamböcegi allahdan sıkmadım sonra elimi pencereden attım gitti.

Öldürürüm ama tarantula filan öldüremem korkarım onlardan. Bi ara uzandım koltuga sırtımın solundan tarantula çıktı bende kaçtım sonra öldürdük sopa ile yeşil yeşil renkler çıktı ıyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

Bende sıcak bi yaz günü pencere açık yatmıştım sabah 5 gibi bi uyandım elimde bişey geziyor :) Uçan hamamböcegi allahdan sıkmadım sonra elimi pencereden attım gitti.

Öldürürüm ama tarantula filan öldüremem korkarım onlardan. Bi ara uzandım koltuga sırtımın solundan tarantula çıktı bende kaçtım sonra öldürdük sopa ile yeşil yeşil renkler çıktı ıyy

Ben hamamböceğini öldürürüm fakat uçanları çok kötü oluyor , çok fena tırsarım. Tarantulalardan yada diğer örümcek türlerinden pek korkmam. Fakat uçan çoğu böcekten çok fena tırsarım .

• Benim daha vahim o konuda. Eskiden korkmazdım hatta örümcek toplar örümcek dövüşü yapardık ama intikamları kötü oldu banyoda yüzümü yıkadıktan sonra havluyu aldım suratıma meğer örümcek varmış surata gelmesi ile hayatımın dengesi kaydı çığlık çığlığa. Bir daha böceklere yanaşamadım gördüğüm an şehri terk edercesine kaçarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KEDİ GÖZ HASTALIĞI
    9 yıl önce açıldı
    Böcek ısırdı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de pek korkmazdım fakat geçen sene uçan hamamböceği salona girdiğinden beri korku başladı . Bundan kurtulmanın yolu yok mu ? Korkuların üstüne gidin diyorlar fakat ben denemeye kalktım daha kötü oluyor.
  • AYnı dertten bendede var :( çok kötü bişey böcek (harhangi bi böcek farketmiyor) elim ayagım titremeye başlıyor. Çok kötü oluyorum. Bi kaç kez arabadayken arabayı ben kullanmamama ragmen aracı deviriyordum bunun yüzünden. ( son olayda arka koltukta oturuyordum içerden tuhaf bi ses geldş yanımda annemler ve kuzen oturuyordu kuzen küçük böcek fln diye bagırınca ben o panikle şöför koltuguna atladım uzun yolda arabayı zor topladılar ) Aynı olay bikaç kezde şehir içinde oldu. Bundan kurtulabilecegimi sanmıyorum benimki çok ileri düzeyde çünkü en çok askerde ne yapacagımı düşünüyorum. Çünkü orda böyle birşey anlarlarsa ki mutlaka bi böcek çıkacaktır karşıma o zaman üstüme gelebilirler (şakayla karışık üstüme böcek atma veya yatagıma böcek koyma gibi ) offf offf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan Paşa -- 22 Temmuz 2011; 1:16:11 >

• Çok şirin değil mi ya?

BÖCEK FOBİSİ

• Ben de böceklerden değil de sülük, salyangoz, kurbağa gibi hayvanlardan çok iğrenirim. Iyyy.
  • Bütün Boceklere Fobım Var Ama Örümceklere Ayrı Korkuyorum Vallaha Evı Terk Ederım Allaha Sukurler Olsun Su Ana Kadar Görmedim Evde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Çok şirin değil mi ya?

BÖCEK FOBİSİ

ne şirini ya gögsüm kaşınmaya başladı iğreniyorum böyle hayvanlaradan üffff

• Bende acayip tırsarım.Hiç farketmez modeli rengi.Valla kelebek bile olsa önce yadırgarım ama sonra o zararsız hayvanları alıp atabiliyorum ama bi kere tırsıyoruz (anlık).Nasıl yeneceğim bilmiyorum.Hani bazı proğramlar vardı ağızlarına akrep filan alıyolar.Öyyykkkkk nasıl bişeydir ya nasıl yeneceğimm..

• Hiç böcek fobisini yenen biri yok mu forumda yardımcı olacak ?
  • O resmı kaldır arkadasım.

Envayı cesıt laflar ısıttın benden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73EC99CC3 -- 22 Temmuz 2011; 18:51:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR] P.E.K.E.R

O resmı kaldır arkadasım.

Envayı cesıt laflar ısıttın benden.

+1111
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Çok şirin değil mi ya?

BÖCEK FOBİSİ

ağzını ortasına küreknen vurarın bak. örümcek fobim var.
    tuvaleti yıkarken 6 yaşında çok iyi hatırlıyorum birden örümcek suratıma zıpladı (örümcekler çok pis zıplıyor) tuvaletten çıktım bbam falan aldı ondan sonra örümcek gördüğüm yerde kaçıyorum yada öldürmeye çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

Bende sıcak bi yaz günü pencere açık yatmıştım sabah 5 gibi bi uyandım elimde bişey geziyor :) Uçan hamamböcegi allahdan sıkmadım sonra elimi pencereden attım gitti.

Tarantula olayı nerde oldu?
  • Cogu insanın; surungen hayvanlara karsi bir fobisi vardir zaten. Timsah olsun,yılan olsun.

Fare,tarantula,böcek de sevilmeyen hayvanlar arasinda. Kim sever ki

Edit: Kertenkele,sülük,kurbaga,kaplumbaga vsvs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 23 Temmuz 2011; 0:10:42 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.