|
Bildirim
|
hocam sakın gelme git didime falan bodrum cok bozuldu
herkez bodrumda evine ayda 1 hırsız girer kekolar karına kızına laf atar ikoncanın biri gelir arabana carpar yasam zaten cok pahalı bodrumda sinle aksam dısarda bi yemek yiyeyim desen sahilde dünya para ödersin nerde oldugunu bilmiyorum ama sakın gelme buralara yaznı gel 1 hafta takıl sonra dön memleketine benden sana tavsiye Bodrumluyum |
Bodrumun sadece adı var.
Türkiyedeki en gereksiz pahalı memlekettir. Bodrumda kısa süreli eğlenip gezip gitmek en iyisi. Uzun süreli yaşayacaklara tavsiye etmem. |
Konuyu bastan sona okumustum gecenlerde ama
tekrar okuyacagim konu cok guzel. Yasim 26 hedefim 30 olmadan bodruma yerlesmek. Hadi temelli yerlesemedim diyelim en kötü yazin 2-3 ay kalabilecegim bir yazlik alabilirsem de olur :) |
Ailem çeşme’de yaşıyor. Boyalık mevkii’nde. 1,5 yıl once müstakil ev aldılar. Merkeze yürüyerek 10 - 12dk, arabayla 2-3dk. Kışın merkez ve alaçatı hariç tüm mahalleler in cin top oynuyor. Adam kessen kimse duymaz. Tek şikayetleri belediye. İyi çalışmıyor. Yol kenarları, boş araziler çöp içinde. Aşısız sokak köpekleri var. Mahalleler boş olduğu için sokak lambaları yanmıyor. Tek sıkıntı bunlar. Bir de geçen yaz sonu merkezdeki pazarlarda fiyatlar epey uçtu. 4 liralık domates 1 haftada 7 lira oldu. Karpuz kilosu 90 kuruştan 1,25’e çıktı her yerde. Çeşme’nin nesi güzel? Gelişmiyor. Gelişmedikçe göç vs almıyor. Zaten evler pahalı. Merkezde yeni yapılmış sıfır apartman dairesi almaya kalksan şu an 700 bin liradan başlıyor. Bir de Avm bile yok çeşme’de bu güzel bir şey.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|