Şimdi Ara

Hindistan'a taşınacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
3.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilir kişileri davet ediyorum uzun zamandır kafamı kurcalıyor, Hindistan beğendiğim bir ülke Mumbai'ye hayran kaldım. Mumbai veya Delhi'de yaşamak istiyorum. Hindistan'ın insanları ve gelenekleri bana çok samimi geliyor. Türkiye ve Hindistan arasında ki ilişkiler nasıldır. Orada yaşamak için nerelere müracat etmek gerekir.

•  Hindistan'a taşınacağım

SELAMETLE BRO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sisilik -- 25 Haziran 2013; 18:51:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisilik

Hindistan'a taşınacağım

SELAMETLE BRO

Bunlar gerçekler ama Mumbai ve Delhi Hindistan'ın İstanbul'u diyebiliriz.
  • En son yaşayacağım ülke
  • nickin haxballdan tanıdık geldi sanki?ha ayrıca gidebileceğin onca ülke varken niye hindistan?
  • ineklere de taparsın artık
  • Xda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İki şehir de çok pahalı diye duymuştum bir arkadaşımdan, maddi durumunuz elverişli mi?
  • Doğal güzellikleri çok hoşuma gidiyor insanları çok sevecen ve cana yakın. Dinlerine, geleneklerine çok bağlılar asıl hoşuma giden tarafı bu zaten dinlerine çok bağlı olmaları karşısındakilere karşı ellerinden geldiğince hoş görülü olmalarını sağlıyor dünya'da insanlığın ölmediği yerlerden biri olduğuna inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firaterd

İki şehir de çok pahalı diye duymuştum bir arkadaşımdan, maddi durumunuz elverişli mi?

Aslına bakarsanız artık hayata atıldım, babadan sıyrılma durumları. Şuan için durumum müsait değil ama 2-3 yıl içerisinde gerekli bütçeye ulaşabileceğimi düşünüyorum.
  • adam tanrı olmaya gidiyor
  • 50 sene sonra....

Hindistan'a taşınacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

50 sene sonra....

Hindistan'a taşınacağım

Onlar sadece inandıkları şeyleri yapıyorlar Hindistan'ın %50 müslüman'dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

quote:

İki şehir de çok pahalı diye duymuştum bir arkadaşımdan, maddi durumunuz elverişli mi?

Aslına bakarsanız artık hayata atıldım, babadan sıyrılma durumları. Şuan için durumum müsait değil ama 2-3 yıl içerisinde gerekli bütçeye ulaşabileceğimi düşünüyorum.

Bir de şöyle bir şey var, Hindistan internette ya da diğer kaynaklarda gördüğünüz gibi bir ülke mi? Kısa bir araştırma yapıldığında İstanbul da harika bir şehir gibi görünüyor ancak ben hiç sevmiyorum. İnternette bulunan görseller sadece şehirlerin en güzel yerlerini gösteriyor maalesef, oraya yerleştiğinizde şehrin o kadar da güzel olmayan kesimlerinde yaşayabileceğiniz ihtimalini gözardı etmeyin. Sadece belli başlı şehirleri gelişmiş Asya ülkelerinde bu tip durumlar çok görülüyor.

edit: Hindistan'ın %50si müslüman değil. Ülkede 138 milyon müslüman var, yani %11,5 gibi bir müslüman oranı var. Ki bildiğim kadarıyla müslümanlar daha çok kuzey ve kuzeybatı bölgelerde yaşıyorlar, yani yerleşmek istediğiniz şehirlerde o kadar da çok müslüman olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaflip -- 25 Haziran 2013; 19:12:04 >

• quote:

quote:

quote:

Bir de şöyle bir şey var, Hindistan internette ya da diğer kaynaklarda gördüğünüz gibi bir ülke mi? Kısa bir araştırma yapıldığında İstanbul da harika bir şehir gibi görünüyor ancak ben hiç sevmiyorum. İnternette bulunan görseller sadece şehirlerin en güzel yerlerini gösteriyor maalesef, oraya yerleştiğinizde şehrin o kadar da güzel olmayan kesimlerinde yaşayabileceğiniz ihtimalini gözardı etmeyin. Sadece belli başlı şehirleri gelişmiş Asya ülkelerinde bu tip durumlar çok görülüyor.

Araştırdım ve Mumbai'ye bir dostum gitti, döneceği gece ağlamaklı gözlerle binmiş uçağa yani o kadar çok beğendiğini söyledi sürekli Hindistan hakkında konuşurduk benim anlattıklarıma göre dikkat edince aslında güzel olduğunu söyledi. Ama mesela şu tarafıda var kalabalık gürültülü insanlardır fakat bunu eğlenmek için yapıyorlar işte bu detayı bildiği için insan rahatsız olmak yerine onlarla eğleniyor.

Müslüman oldukları için gitmiyorum o yüzden o durum pek rahatsız etmeyecektir fakat sonuçta müslüman kitle var ibadetimi yerine getirebileceğim cami ve benimle aynı inanca sahip insanlar var. Bunu bilmek bile yetiyor, inanç sorununa çözüm olarak söyledim arkadaşlar Hindistan'ı hindulardan ibaret sanıyorlar. %50 olarak biliyordum tam rakamla ilgili bilgim yoktu düzelttiğiniz için sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 25 Haziran 2013; 19:15:53 >

• Sana orda iyi saygı duyarlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Araştırdım ve Mumbai'ye bir dostum gitti, döneceği gece ağlamaklı gözlerle binmiş uçağa yani o kadar çok beğendiğini söyledi sürekli Hindistan hakkında konuşurduk benim anlattıklarıma göre dikkat edince aslında güzel olduğunu söyledi. Ama mesela şu tarafıda var kalabalık gürültülü insanlardır fakat bunu eğlenmek için yapıyorlar işte bu detayı bildiği için insan rahatsız olmak yerine onlarla eğleniyor.

Eh tabi o da size kalmış bir şey. Ben küçük ve refah seviyesi ortalama veya üstü bir ülkeyi hiçbir şeye değişmem Umarım yerleşir ve pişman olmazsınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eh tabi o da size kalmış bir şey. Ben küçük ve refah seviyesi ortalama veya üstü bir ülkeyi hiçbir şeye değişmem Umarım yerleşir ve pişman olmazsınız

Refah konusunda sorun yok ama küçük denilemez ne yazık ki

• Hindistanı da beğenenler varmış
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.