Şimdi Ara

Hindistan'a taşınacağım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
3.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -berkay-

Sana orda iyi saygı duyarlar

Neden
  • Çok temiz oraları
  • hocam hindistanı çok seviyorum imkanım olsa yerleşirdim ( ama sadece filmlerden gördüğüm kadarıyla bunu söyleyebiliyorum yorumumu çok ciddiye almayın bence filmler ne kadar gerçeği yansıtır onu bilemiyorum )
  • Suyu temiz değil falan diyorlardı.Hastalıktan ölürsün falan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

En son yaşayacağım ülke

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden Dhalsim'a selam söyle
  • Giderken bir ton Hacı Şakir ve böcek ilacı götür.

• adamlar ölülerini suya bırakıyorlar cesetler kokuşup çürüyor kargalar falan deşiyor bağırsakları talan olmuş şekilde etrafta cesetler dolu ve ayrıca o suya girip çamaşır yıkıyorlar kendilerini yıkıyorlar geri o suyu içiyorlar en büyük şehrinde bile kanalizasyon altyapısı hiç yok her binanın altında depolara dışkılar doluyor günlük bal kovanı adını verdikleri kamyonlar gelip alıyor ve o bokları 25 dolara satıyorlar kurutulup hindistan cevizi ve muz yetiştirmede doğal gübre olarak kullanıyorlar. evet hindistan çok çok ama çok güzel bir ülke fakat insanları çok çok ama çok pis... yinede gidip gezmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

adamlar ölülerini suya bırakıyorlar cesetler kokuşup çürüyor kargalar falan deşiyor bağırsakları talan olmuş şekilde etrafta cesetler dolu ve ayrıca o suya girip çamaşır yıkıyorlar kendilerini yıkıyorlar geri o suyu içiyorlar en büyük şehrinde bile kanalizasyon altyapısı hiç yok her binanın altında depolara dışkılar doluyor günlük bal kovanı adını verdikleri kamyonlar gelip alıyor ve o bokları 25 dolara satıyorlar kurutulup hindistan cevizi ve muz yetiştirmede doğal gübre olarak kullanıyorlar. evet hindistan çok çok ama çok güzel bir ülke fakat insanları çok çok ama çok pis... yinede gidip gezmek lazım

Temizlik konusunu düşündüm, gerçekten pis bir ülke ama temizlik önlemlerim var ve ne yazık ki aslında pis olan yerler varoş mahalleleri şehir merkezleri pek öyle değil.

• ya japonya neyse de hindistan nedir
  • şöyle söyleyeyim sana;

abim denizci ve hindistanın kokusu kilometrelerce öteden geliyor diyor, kokudan anlıyorum yaklaştığımızı diyor

ve mumbay da deniz kıyısı
  • bende hindistanı çok merak ediyorum. Yurt dışına çıkma imkanım ve fırsatım olsa ilk hindistana gitmek isterim.

• Orda kızlar daha kolay diyorlar
  • valla genelde nerede mok var bana çekici gelir, hindistana ben de gitmek istiyorum. pisliklerinde bir hafta kadar yaşamak istiyorum, elleri bandıra bandıra acılı soslu baharatlı ecili ücülü yemekleri löpürdetmek istiyorum. hele çorba yenen ince ekmekleri

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

şöyle söyleyeyim sana;

abim denizci ve hindistanın kokusu kilometrelerce öteden geliyor diyor, kokudan anlıyorum yaklaştığımızı diyor

ve mumbay da deniz kıyısı

Hindistan ile ilgili enerji sektöründe iş planlarımda var başta ufak olsada. Zaten illa ki yaşarım yaparım demiyorum herşeyi düşündüm eğer olurda yapamassam beğenmessem ki sanmıyorum ama beğenmedim diyelim işlerimi büyütürsem yatırımlarıma devam edip Türkiye'ye dönerim. Eğer kendi yağımda kavrulur bir haldeysem işler yerinde sayıyor ve Hindastan'dan bıkmış bir haldeysem valizimi alır dönerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

valla genelde nerede mok var bana çekici gelir, hindistana ben de gitmek istiyorum. pisliklerinde bir hafta kadar yaşamak istiyorum, elleri bandıra bandıra acılı soslu baharatlı ecili ücülü yemekleri löpürdetmek istiyorum. hele çorba yenen ince ekmekleri

Biryani kesinlikle denemelisin hintlilerin beğendiğim bir pilav çeşididir.

Hindistan'a taşınacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

Orda kızlar daha kolay diyorlar

Efendi insanları seviyorlar, aşk meşk olaylarına yatkın insanlar duyguları ön planda dinlerinden gelen bir özellik. Duygularınızı hissettirirseniz evet kolaylar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

quote:

valla genelde nerede mok var bana çekici gelir, hindistana ben de gitmek istiyorum. pisliklerinde bir hafta kadar yaşamak istiyorum, elleri bandıra bandıra acılı soslu baharatlı ecili ücülü yemekleri löpürdetmek istiyorum. hele çorba yenen ince ekmekleri

Hindistan'a taşınacağım

adamlar baharatta aşmış olduğu için her aklıma geldiğinde karnım kazınıyor gibi hissediyorum, o dediğim çorba gibi şeyin adını bulun bana
    />

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wRei

quote:

Hindistan'a taşınacağım

adamlar baharatta aşmış olduğu için her aklıma geldiğinde karnım kazınıyor gibi hissediyorum, o dediğim çorba gibi şeyin adını bulun bana
    />

Tam kestiremedim ama dokla var onuda çok beğeniyorum.

Hindistan'a taşınacağım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.