Şimdi Ara

Bodrum mu? Marmaris mi? Yıllık izin için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 10 gün yıllık izne çıkıyorum herşey dahil sistemli güzel bir otel ayarlayacağım güzel fiyatlar buldum ama bu sene hangi taraf daha hareketlidir bilemedim. Hem Bodrum u hem Marmaris i gördüm önceki yaz dönemlerinde ama mesela geçen sene marmaris çok ahareketli cıvıl cıvılken Bodrum da insan yoktu, bütün barların önü inşaat işçileri ile çevriliydi baya şaşırmıştım.

Şu an o taraflarda olup güncel bilgi verebilecek varmı 1 temmuzda tatile çıkıyorum.

• Güncel bilgi veremem. geçen yaz oradaydım. ikisinede gitmişsin fakat öneri dersen marmaris derim. daha samimi bir ortam var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam benimde gönlüm marmaristen yana ama bi arkadaş 2 hafta önce oradaydım marmaris bomboş bu sene dedi benim kafamı karıştırdı. Tamam tatile çıkıyoruz dinlencez falan ama genç adamız sonuçta birazda ortam olması lazım.
  • Bodrumdayim su an tamam burasi eglence mekanlari ile dolu hareketli ama diger faktorler adami sogutuyor buradan ,marmarisi hic bilmiyorum onerim kafa dinleyecegin ve istedigin zaman eglenecegin gumusluk yalikavak gibi yerlere gitmen belki maddi durumun iyiyse cesme tarafi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

Bodrumdayim su an tamam burasi eglence mekanlari ile dolu hareketli ama diger faktorler adami sogutuyor buradan ,marmarisi hic bilmiyorum onerim kafa dinleyecegin ve istedigin zaman eglenecegin gumusluk yalikavak gibi yerlere gitmen belki maddi durumun iyiyse cesme tarafi

Hocam zaten İzmir deyim yani hafta sonları istesem çeşmeye giderim. Bodrum daki gece hayatı ve oteldeki farklı ülkelerden insanlar beni cezbettiği için o tarafları düşünüyorum. İngilizceyi geliştirmek için faydalı oluyor. Ama gece dışarı çıktığımızda abazan topluluklar içinde kalacaksam gerek yok oralara gitmeme , bende geçen sene bodrumdaydım ve çok vahim durumdaydı.
    Siz hangi taraftasınız şu an?
  • Bodrum merkez-Barlar sokağındayım şu anda.Dayımın dövme dükkanından giriyorum.Geçen yıllara göre Bodrum'da gözle görülür bir düşüş var.Sokakta insan yok! Sabahtan akşama kadar oturuyoruz.Bir kaç yerde hala inşaat sürüyor.Bence Bodrum emeklilerin mekanı olmaya başladı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.