pandemiden dolayı ailemle beraber köye geldik,köydeki evde Kazanlı kalorifer sistemi var ama alt kat bodrum olduğundan dolayı ısı kaybımız çok oluyor,yerler buz gibi zaten terliksiz basılmıyor.Bodrumun tavanını mantolamak işi çözer mi sizce(evin dışında da mantolama yok) hangi malzeme kullanmalıyım? Yaparsam kendim yapıcam mecbur, yapması pratik midir? Hiç bi bileğim yok açık cası,tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bodrum tavan yalıtımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
iyi olan malzeme
https://ytong.com.tr/multipor-tavan-isi-yalitim-sistemi.asp
pratik, idare eder için
strafor olanı kendim tavana silikonize mastik ile yapıştırdım, baya işe yaradı (20-25mm eps, 8-9 liraya bulunabiliyor), dışardan işe yarar mı bilmiyorum. tabi herhangi eps yapıştırmak da işe yarayabilir görsel önemli değilse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 11 Aralık 2020; 23:8:5 >
-
Kendi evimin garajına 4 cm eps köpük yaptirik sıva ile kapattirdik.alttan soğuk kesildi .Faydası oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vidaladınız mı tavana köpükleri yoksa sadece yapışkanıyla mı yapıştırdınız
Hem dübel hemde yapıştırıcı kullanıldı.konusunda uzman bir firma yaptı.
m2 fiyatı ne kadar verdiler hocam?bi de bu yıl mı yaptırdınız.malum fiyatlar katlayarak gidiyor son bi kaç senedir
2017 de yaptırdım.40 TL idi o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kombi yoğuşma tahliye hortumu nasıl takılır
- demirdöküm atromix parametre ayarları
- airfel kombi termostat ayarı nasıl yapılır
- kombi petek su sıcaklığı kaç derece olmalı
- petekler sürekli hava yapıyor
- az yakan elektrikli ısıtıcı tavsiye
- en iyi kombi markası
- ısı pompası nedir
- en iyi elektrikli şofben hangisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X