Şimdi Ara

Bodrumda Öğrenci İşi Uygun Kalınabilecek Mekan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 23 temmuzdan sonra 1 ay civarı Bodruma gitmeyi düşünüyoruz. 5 Yıldızlı oteller falan bizi aşar. 2 arkadaş gidecez. Pansiyon tarzı yerler düşünüyoruz.

Netten araştırdım ama doğru düzgün birşey bulamadım. Tavsiyede bulunursanız sevinirim.

TŞK.

• pansiyon istiyorsanız nette bulamazsınız, bodruma gidip teker teker pansiyonları dolaşacaksınız, en iyi yöntem bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Camit

pansiyon istiyorsanız nette bulamazsınız, bodruma gidip teker teker pansiyonları dolaşacaksınız, en iyi yöntem bu.

Peki nette uygun nasıl biryer bulabiliriz.? En azından fiyatlara bakmak için.
  • dediğim gibi, ucuz bir yer arıyorsanız sanmıyorum internet sitesi olsun, anladığım kadarıyla siz sadece geceyi geçirmek için yer arıyorsunuz, bunun için apartmandan bozma pansiyonlar hem ucuz hem temizdir
  • Evet geceyi geçirelim veya sabaha gidip 3-5 saat uyuyalım diye biryer arıyoruz. Yemek falan dışarda hallederiz onlar sorun değil.
  • abicim o zmn sizin direk bodrm içinden bir yerde kalmanız lzmm çnk daha snr yol sorunu ortaya çıkar çok yorulursunuz. ben sadece bir oda kiralanan yerler duydum ve oralarda yatak başı para alıolarr. aama orası bodrum fiyat konusu hepimizi şaşkına çevrebiliri..!!!
  • söylemeyi unuttum, 1 ay tatil yapacaksanız bodrum her halukarda tuzlu olur, çok pahalı bir yer, siz en iyisi karadeniz'e yönelin, daha güzel yerdir, emin olabilirsiniz.
  • Zaten hocam her sene karadeniz. Gitmediğimiz yeri kalmadı. Ama bu sene Bodrumda olmamız lazım. Başka uygun yerlerede gidilebilir ama bodruma gitmemiz lazım farklı bir sebepten dolayı.
  • Up.
  • İlla 1 ay mı kalmak zorudnasnz daha az kalın daha kral bi yerde kalın
  • İlla 1 ay değilde 20 gün kesin kalmamız gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmet_Uzuncelebi

Başka uygun yerlerede gidilebilir ama bodruma gitmemiz lazım farklı bir sebepten dolayı.

O sebep turist kızlarsa en uygun zaman Eylül 15 veya sonrası.
  • 16-30 temmuz arası 6 yataklı devremülküm var isyersen kiralayabilrim pansiyondan daha ucuza gelir bodrum turgutreiste denizde 300 mt d-marine de yakın
  • Hocam biz 2 kişi kalacaz. Ve 23 temmuz 15 ağustos arası büyük ihtimalle. Kız arkadaşımın gidiş tarihine bağlı ama seçimden sonda gideceğimiz kesin. Minimum 20 maximum 30 gün kalacaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: Ahmet_Uzuncelebi

Başka uygun yerlerede gidilebilir ama bodruma gitmemiz lazım farklı bir sebepten dolayı.

O sebep turist kızlarsa en uygun zaman Eylül 15 veya sonrası.

bodrumun en güzel zamani 1-30 ağustostur. eylülde hele 15 eylülden sonra bodrum ölü

• ozaman durum değişir seçimden sonra gitmen isabetli olmuş ama gitmeden rezervasyon yaptır bi pansiyonda filan o dömnemde çok civcivli olur yer zor bulunabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.