Şimdi Ara

Body ci arkadaşlar gelsin acil yardım Ss li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben 186 boyunda 75 kg ım. Koronavirüs yüzünden eve 80 Kg halter ve dumbell set aldım. Dün başladım. Bir gün aralıklarla güzel bir şekilde antrenmanlarıma devam ediyorum. Fakat bir sorum olacak. Ben çok şeker çikolata ve cips yerdim ve bunu bıraktım. Fakat karantina zamanlarından kalma bir göbek oluştu maalesef. Bir kaç arkadaşım bana sen zayıfsın boyuna göre diyor bir yandan yemeğe aban bir yandan sporunu yap diyprlar ama yerken korkuyorum göbeğime popoma gidecek diye. Siz yardımcu olur musunuz ne yapayaım. Şeker, çikolata, kola, her şeyi kestim. Sadece mısır gevreği var süt ve bal ile ara öğün olarak. Sizce yemeğe abansam yardımcı olur mu yoksa kötü mü olur teşekkürler ss lwr aşağıda. Body ci arkadaşlar gelsin acil yardım Ss li Body ci arkadaşlar gelsin acil yardım Ss li

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• selamlar dostum öncelikle gördüğüm kadarıyla göbeğin yok o kadarı dert etme öncelikle günlük bazal metabolizmanı öğren 1.55 ile çarp çıkan sonuçtan 300-400 kalori fazlasını al kilonun 2 gr katı protein al 2 gr katı yağ al tabiki sağlıklı yağ çiğ kuruyemişler zeytinyağ gibi kalan kalorini de kompleks karbonhidratlardan karşıla örneğin haşlanmış/fırında patates pirinç bulgur kahvaltıda 1-2 dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsin yeni başladığını söylemişsin 2-3 ay full body çalışabilirsin sonuç alamazsın diyenlere bakma söyliyeceklerim bu kadar bi de spor sağlık için yapılır bunu sakın unutma bol şans.
  • trainerv kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim dediğin her şeyi yapmaya çalışacağım fakat ben çok kalori sayamıyorum ve ailemle yaşıyorum şuan normalde şehir dışındayım. Bizimkler de evdeyken kendi kafama göre çok yiyemiyorum onlar da sağlıksız yemek yapmıyor gerçi ama etli sebzeli yemekler sürekş sıkıntı olur mu? Şeker vs yok zaten çğ kuruyemiş yiyorum pilav ye diyorlar bana arkadaşlar ara öğünde bir pilav yesem oşur mj? Veya normal bir şekilde sağlıklı beslensem direk şekersiz falan öyle de vücut yapamaz mıyım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam ben şuan besyo öğrencisiyim ben bile imkanım olmayınca ailemin yaptığı yemekleri yiyorum 1 tabak yiyeceğine 2 tabak ye yine gelişirsin imkanlar dahilinde yapmak önemli gelişemezsin diyenlere bakma onlar spor yapmaya üşenip laklak yapan insanlar pilavı ana öğünlerinde yiyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trainerv -- 23 Eylül 2020; 17:32:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony yardım SS'li
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.