Şimdi Ara

body hakkında bilgili olanlar yardımcı olursa sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim boy 177 kilo 54 ben bi body salonuna kayıt oldum kilo almak için ama hoca hiç ilgilenmiyo ordakii admında bilgili olduğunu hiç sanmıyorum neyse
    6 ay gittim 7 kg aldım ilk başta 47 kiloydum ama program değişmedi hala başlangıç programındayım bilgili olan bana günlük program verebilirmi
    kol 28 cm göğüs yok denecek kadar az

• salon değiştir demeyin en ucuz ve en yakın yer orası kendi kendime bişey yapmak zorundayım
  • p90x
  • D0CT0R D kullanıcısına yanıt
    kilo almalısın yoksa senden bi cacık olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: D0CT0R

benim boy 177 kilo 54 ben bi body salonuna kayıt oldum kilo almak için ama hoca hiç ilgilenmiyo ordakii admında bilgili olduğunu hiç sanmıyorum neyse
    6 ay gittim 7 kg aldım ilk başta 47 kiloydum ama program değişmedi hala başlangıç programındayım bilgili olan bana günlük program verebilirmi
    kol 28 cm göğüs yok denecek kadar az

forum.donanimhaber.com/m_72247013/tm.htm

Benim spor ve yemek programım. fikir edinebilirsin. Birebir uygulamak zorunda değilsin
  • Başlangıç programında nasılsın 1. ay 3 bölge çalışıtılır veya biraz daha ağır bi program olur 2.ay programında bütün kas grupları çalışır 3.ay farklı bi program uygulanır veya kişiye özel program çıkarılır sen hocaya gidip demedin mi ben bunu kaç ay uygulayacağım ya da bana yeni program yaz en geç 4. aydan sonra kişiye özel program yazılmalı veya nette araştır sana uygun programlar var çıktı olarak al hareketleri öğrenip set tekrar dinlenme süreleri uygula derim hocalar zaten ilgilenmez paraya bakarlar kendiniz bir şeyler öğrenin.

Programını yazar mısın acaba ?
  • Kilo almanız lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.