Şimdi Ara

Body yapanlar gelebilir mi bi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yaklaşık 1,5 aydır spor salonuna gidiyorum, 1.85 boyunda 71 kiloyum, kilo almaya ihtiyacım var yani.

Akabinde dün elime hediye olarak 2 koli Nestle Nutrition Resource geçti, 3 farklı türü var

İlki Resource Energy olarak geçiyor, 300 kcal kalori 11.2 gram protein içeriyor

İkincisi Resource Protein, 250 kcal kalori 18.8 gram protein

Üçüncüsü de Resource 2.0+fibre, 400 kcal + 18 gram protein

Sizce bunları nasıl kullanmalıyım, ya da hangisini kullanmalıyım, ne önerirsiniz?

• ben daha önce duymadim bahsettigin ürünü ama sana tavsiyem supplementlerden fazla sey bekleme :) adam gibi yemek ye, tavuk ve hindi gögüsü,pirinc,yulaf,haslanmis patates,cökelek ve ton baligi tavsiye edebilecegim besinlerdir.. zaten düzenli olarak antrenmana gitmessen ve beslenme aliskanligini degistirmessen kilo alamassin.. he derdin kas kütlesi yapmak degilde sadece kilo almaksa weight gainer alabilirsin.. bu arada protein tozu alacaksan optimum nutrition dan 100% gold whey'i tavsiye ederim antrenmandan sonra 1 ölcek yeter antrenmana gitmedigin günler sabah adam gibi kahvalti yap kalkar kalkmaz shake icmek yerine daha fazla yararini görürsün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 23 Haziran 2012; 20:58:37 >
  • Hocam kullandin mi etkileri nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.