Şimdi Ara

Bodye gitmek istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar bodye gideceğim yeniyim 20 yaşındayım 55 kilo 1.75 kiloyum Bodyde kilo almak istiyorum fakat arkadaslarımın cogu görünüşüm 60 kilo varsın diyorlar fakat 55 kiloyum herhangi resmimide atayım fakat ben simdi body gitmeyi düşünüyorum body kesin kilo aldırıyor mu ve Bodye kayıt olurken nelere dikkat etmeliyim bodyde ortalama aylığı ne kadardır fiyatları Bizim arkadas var aylığı 50 tl diyor acaba güvenli iyi yermidir.

Benim Fiziğim boyle Acaba body kilo aldırır mi bana kilo aldıktan sonra kas yapmak istiyorum.
     Bodye gitmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel yok mu yardım eden :(

• beslenme/antrenman ikilisini istikrarlı sürdürdüğün sürece kilo alırsın. kesinlikle istikrarlı olman gerekiyor.
    kilo aldıktan sonra kas yaparım diye bir şey yok. zaten kas yaparak kilo alacaksın.

edit: salon fiyatları yerine, büyüklüğüne, kalitesine göre değişiyor. Git bir incele arkadaşının salonunu, beğenirsen, içine sinerse yazılırsın. Fiyatlar 50-100 arası oluyor genelde. ben 80 veriyorum aylık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 13 Mart 2014; 13:58:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

beslenme/antrenman ikilisini istikrarlı sürdürdüğün sürece kilo alırsın. kesinlikle istikrarlı olman gerekiyor.
    kilo aldıktan sonra kas yaparım diye bir şey yok. zaten kas yaparak kilo alacaksın.

edit: salon fiyatları yerine, büyüklüğüne, kalitesine göre değişiyor. Git bir incele arkadaşının salonunu, beğenirsen, içine sinerse yazılırsın. Fiyatlar 50-100 arası oluyor genelde. ben 80 veriyorum aylık.

Body kayıt olurken nelere dikkat etmeliyim aylık 50 tl olanda var aylık 100 tl ye olan var.

• Güncel.

• 1.74 53kg başladım 2 ay oldu 56 kg civarıyım baya bir sabretmen gerekecek git ve sakın pes etme
  • Başladıktan sonra bana pm at yardımcı olayım elimden geldiğince.Şu an için söyleyebileceğim tek şey kesinlikle ama kesinlikle spora başlamalısın.Vakit kaybetme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazın Askere Gitmek
    5 yıl önce açıldı
    Staja gitmek istemiyorum ağlicam
    11 yıl önce açıldı
    Amerikaya gitmek istiyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

Başladıktan sonra bana pm at yardımcı olayım elimden geldiğince.Şu an için söyleyebileceğim tek şey kesinlikle ama kesinlikle spora başlamalısın.Vakit kaybetme.

Kardeş simdi tek sıkıntım bir sürü bodyler var ben iyi body salonu olup olmadıgını nasıl anlayacağım bunuda söylerseniz sevincegim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aezakmi

quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

Başladıktan sonra bana pm at yardımcı olayım elimden geldiğince.Şu an için söyleyebileceğim tek şey kesinlikle ama kesinlikle spora başlamalısın.Vakit kaybetme.

Kardeş simdi tek sıkıntım bir sürü bodyler var ben iyi body salonu olup olmadıgını nasıl anlayacağım bunuda söylerseniz sevincegim :)

Salona git salonu görebilir miyim de bak bakalım içerisi çok kalabalık mı body için çalışma alanı geniş mi vs.İlk 1-2 ay her salon işini görür zaten git biraz bak maddi sıkıntın yoksa biraz daha ortalama üstü profile sahip bi yere git yani sokak arası küçük salonlar yerine daha iyi salonlar tercih et.

• aezakmi A kullanıcısına yanıt
    çektiğin resimdeki yer çok tanıdık geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reisas

çektiğin resimdeki yer çok tanıdık geldi

Gulhane Parkı orası :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.