Şimdi Ara

Okula Gitmek İstemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen ergen deyip dalga geçmeyin biraz anlayışla karşılayın, sabah 6da kalkıyorum günde 9 saatimi okulda geçiriyorum. Eve gelince yorgunluktan uyuyakalıyorum neredeyse tüm günlerim böyle geçiyor en son ne zaman dışarı çıkıp gezdiğimi hatırlamıyorum belki haftasonları arada çıkıyorum o da sınavlar olmazsa. Şu sistem o kadar saçma ki tutturmuşlar seçmeli ders diye bir şey her dersten 2 kez sınava giriyoruz neredeyse, haftada 4 ders coğrafya var bir normal bir de seçmeli olarak karnede 2 ders coğrafya oluyor ama hoca 2 saatini işliyor geri kalanında boş oturuyoruz günde 8 saat ders işliyoruz çoğu seçmeli zaten yok diksiyonmuş yok bilişim teknolojileriymiş bilmem ne bunlar bizim hiçbir işimize yaramayacak. Zaten 46 kişilik sınıfta ders işlenmiyor hoca anlattığını bir daha tekrar etmiyor gürültüden de anlayamıyorum hiçbir şey. Beden eğitimi bile 4 ders sırf okulda daha fazla kalalım diye bilerek yapıyorlar ayrıca ben üniversite kazanmak istiyorum ama bu tempoda yazılıya bile çalışasım gelmiyor gelecek kaygısı bir yandan bastırıyor psikolojik olarak çökmeye başladım. Açıköğretime geçmek istiyorum ama ailem önyargılı yaklaşıyor okuluna git adam ol dediler resmen şok oldum ailem normalde anlayışlı insanlar ama çevredeiler çok düz kafalı okula gitmeden adam mı olunur demişler bizimkiler de onların etkisinde kalıyor bir yandan ailemi ikna etmeye çalışıyorum ne yapacağımı bilmiyorum umarım sınıfta kalmam

• Okumayin BALIKLI TİŞÖRT

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nickten sonrasını okumadım.
  • canım istemiyosa gitmiyorum ben #madlife
  • aynı durumdayim kardeşim.

• Anadolu lisesi veya meslek lisesinde mi okuyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tipik 1 Doksanbesli

Anadolu lisesi veya meslek lisesinde mi okuyosun?

Düz lise okuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Staja gitmek istemiyorum ağlicam
    11 yıl önce açıldı
    Okula Gitmek İstemiyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 48 kişi çok fazla bizim sınıf 19 kişi
  • 9 saat nasıl oluyor ya bende düz lisedeyim en fazla 7 saat bizim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pollos

9 saat nasıl oluyor ya bende düz lisedeyim en fazla 7 saat bizim ?

Öğle arası, teneffüsler eve gidiş geliş günümün toplam 9 saati okula gidiyor. Toplasan günde 1 saat anca işe yarar bir şeyler öğrenebiliyorum o da zorlaya zorlaya
  • anadoludayım ben napıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: LecterHannibal

anadoludayım ben napıyım?

Sizin sınavları falan da zor yapıyorlarmış galiba gerçi bizimkiler kadar zor olacağını sanmıyorum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulun kıymetini sonradan anlayacaksınız ama çok geç olaak.

• Benim sartlarim senin kadar kotu degil hocayi duyabiliyorum ama sorun suki hocalar bisey bilmiyor dolayisiyla bende kendi kendime calisiyorum sende boyle yapabilirsin anlamadigin yerleride hocanin yanina gidip sorabilirsin

• Çare açık lise kardeyş hem desleri geçmesi de çok kolay...

• quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

quote:

Düz lise okuyorum

Düz lise mi? Kaçıncı sınıfsın ki sen? Düz lise dönemi bitti diye biliyorum ben, yoksa yanlış mi biliyorum?!?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

quote:

quote:

Düz lise okuyorum

Düz lise mi? Kaçıncı sınıfsın ki sen? Düz lise dönemi bitti diye biliyorum ben, yoksa yanlış mi biliyorum?!?!

Hayır doğru biliyorsunuz, ben 10. sınıfım ben girerken düz liseler kalkmamıştı bu sene kaldırıldı.

• Bende seninle aynı hayatı yaşıyorum ve bu durumdan çok mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum biz 10 saat ders işliyoruz (teneffüsler ve öğle yemeği arası HARİÇ) nerdeyse yatılı okul gibi bizim okul. Ben 9. sınıfa gidiyorum teknik meslek lisesi anadolu bölümü. Psikolojik açıdan zaten çöktüm, sınav haftası günde 2 yazılı oluyoruz hem sayısal hem sözel derslerin sınavları aynı gün olduğu zaman hiçbişey anlayamıyorum ve dolayısıyla sınavlarıma da kötü olarak yansıyor. 8,7,6,5 hepsinde teşekkür aldım ama 9. sınıf gerçekten psikolojik ve dersler olarak çok büyük bir çöküntü yaşattı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

quote:

quote:

Düz lise okuyorum

Hayır doğru biliyorsunuz, ben 10. sınıfım ben girerken düz liseler kalkmamıştı bu sene kaldırıldı.

Sanıyorum 46 kişilik bir sınıfta öğrenim görüyorsun. Eğer çok çok zorlanıyorsan Açık Öğretime geç, bu konuda neler yapman gerekeceğini tek tek anlatırım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.