Şimdi Ara

Staja gitmek istemiyorum ağlicam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turizm stajı yapıyorum daha ilk stajım oho yatıcam ne güzel falan diyodum aralıksız çalıştırıyorlar çok sıkılıyorum isteğim yok diye fırçada yiyorum arada valla çekilcek dert değil ne yapıcam beyler

• Ağla yürekli çocuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim çalıştığım yerdede bir stajyer var aynı senin gibi ne tembel adamlarsınız yaw Sen kimseyi takma işine yap akşam çık git. Yarın öbür gün iş hayatına atılacaksın o zamanda böylemi yapıcan?

• sırf bu yüzden bizim firmaya gelen stajerleri eşek gibi çalıştırıyoruz. Alayı yatış için geliyor, üçkağıt peşinde valla bu yüzden yemek molası hariç boş bırakmıyorum hiç birini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bundeskanzler -- 27 Mayıs 2014; 11:12:37 >
  • geçer zaman bende senin gibiydim benim 13'nde bitiyor haziranın az kaldı
    sayılı gün akıp gider dostum
  • Stajbkadar sacma sey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green Pears

Stajbkadar sacma sey yok

Doğru düzgün yapılırsa staj çok yararlı. Ama sen gidip yazılım okuyan adamı belediyede staj yaptırırsan boşuna harcanmış zaman demektir. Ben stajda edindiğim bilgi ve tecrübeyle iş bulabiliyorum, buldum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazın Askere Gitmek
    5 yıl önce açıldı
    Amerikaya gitmek istiyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

quote:

Stajbkadar sacma sey yok

Doğru düzgün yapılırsa staj çok yararlı. Ama sen gidip yazılım okuyan adamı belediyede staj yaptırırsan boşuna harcanmış zaman demektir. Ben stajda edindiğim bilgi ve tecrübeyle iş bulabiliyorum, buldum.

Turkiyede staj sacma

• 2005 yilinda lise de okurken staja gitmemek icin sahte muhur yaptirip staj dosyasi kendin dolduran adamim

• Bundeskanzler kullanıcısına yanıt
    Aynisini bizdede yapiyorlar, bende staj yapiyorum ve hayatimda kimselere bu kadar kufur etmemisimdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Stajbkadar sacma sey yok

Staj aslinda cok onemli. Calisma ortamlatina, takim calismalarina hazir oluyirsun ama gel gelelim bi universite staji bulamadik

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain[Js]

Aynisini bizdede yapiyorlar, bende staj yapiyorum ve hayatimda kimselere bu kadar kufur etmemisimdir.

kardeşim size şuan sıkıcı geliyor olabilir ama ilerde iş hayatına atılınca anlarsınız neden böyle olduğunu. özel sektörde patron stajyere,işçiye kızmaz onun amirine atar fırçayı. senden kim sorumluysa onun başı yanar.
  • Ben stajı antalyanın en büyük otellerin birinde yaptım teknik serviste elektrikçi olarak.Eylül ayından hazirana kadar.Çok çalıştık ama acayip zevkliydi
  • turizmse geçmiş olsun kardeşim

• Bundeskanzler kullanıcısına yanıt
    Dostum amele gibi calistiriyorlar, bolumumle alakasiz is yaptirtiyorlar hatta gun sayiyoruz diger arkadaslarla...

Alt tarafi stajyeriz serbest biraksalar nolucakki isci degiliz, personel degiliz.. Gelmedigimiz gun hesap soruyorlar. Hayatimin hatasini yaptim zaten bu arada safağa 3 gun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiye'de stajyerim olmustu donem donem. "Isterseniz benimle birlikte sahaya cikarsiniz, sorarsiniz ogrenirsiniz isterseniz yatarsiniz size kalmis" derdim hep. 1 tanesi haric hepsi hevesli cikmisti. O 1 taneden zaten bi baltaya sap olmaz, santiyeye sifir 308 CC ile gelen stajer mi olurmus. Sefine ayip lan! Neyse isterse maybach ile gelsin sorun degil. Ogrenmeye gram hevesi yoktu butun gun ipad'de angrybirs oynar sonra giderdi. 1 hafta tesrif etti zaat-i muhterem. Ama iyi cocuktu, ailesinin verdiklerine ragmen mutevaziydi. Pek simarik degildi sadece ilgisiz alakasizdi.
    Bir ara 3 tane stajerim oldu hepsi super cocuklar. 1 kiz 2 erkek. Kiz herzaman erken geliyor erkekler tam birer lale. Bigun yine gec geldi bu iki cocuk, o gun de ciddi demir isi var, 1000 metre kare doseme demiri baglaniyor. Kiza dedim "sen projeyi eline aliyorsun, demirleri kontrol ediyorsun. Baglari kontrol ediyorsun." cocuklara da dondum verdim ellerine kerpeteni "siz de eksik demirleri bagliyorsunuz, sefiniz bu kiz. O ne derse o! Neye yanlis derse duzeltiyosunuz" dedim bunlari dosemenin uzerine biraktim gittim uzaktan izliyorum Hepsine helal olsun o gunesin altinda gule eglene ne dediysem yaptilar. Hatta kiz bunlara burasi yanlis diyor, bunlar aliyor projeyi eline kizla tartisiyor 45 dakika sonra gittim yanlarina "hadi birakin elinizdekileri yemege gidiyoruz" dedim aldim bunlari bir gefsane bir yemek ismarladimGuzel anilardi hem onlar icin hem benim icin

• Benim ki 2 hafta sonra bitiyor

Edit: lise stajı

• Stajerlerın ayakcı olarak goruldugu turkıyede staj kadar sacma bır uygulama yok,adamın bırı de demıs bos bırakmıyorum hıcbırını napıyorsun allah askına cocuklara getır gotur ıslerı ddısında naptırıyorsun,keske gelenlere bısey ogretılse ama nerdee adam. Stajyer tutmus fatura yatır,fotokopı cek,cay getır dıyor

• Çok şükür bitti bu sene benimde. Kabus gibiydi be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fesbd

Turizm stajı yapıyorum daha ilk stajım oho yatıcam ne güzel falan diyodum aralıksız çalıştırıyorlar çok sıkılıyorum isteğim yok diye fırçada yiyorum arada valla çekilcek dert değil ne yapıcam beyler

Yapmayın yapmayın sonra doğudan kurdish boy lar gelsin onlar yapsın götürsünler süt gibi rusları

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.