Şimdi Ara

Boeing 737 İnceleme [VİDEO GELDİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • güzel hazırlamışsın ancak sesin çok değişik iyi anlamda bir değişik yani farklı bir tınısı var
  • Tip ve ses çok tuhaf
  • boeing'lerin döt yerleri neden dar hocam?
  • 79 ton 10 GRAM ağırlıkları var
  • Mazot örneğini misal vermiştim. Aslında THY inclemesi yapmıştım baya detaylı, yemeklerin fotoğrafları , uçaktaki radyo sistemi vb. Dönüşte de 837'ye binmiştim LCD ekrandan film izleye izleye onu ayrı inceleyecektim ama görüntüler kayıp. Bunu da şansa buldum öyle inceledim.

@Fiddlesticks
    Hocam 10Kg diyecektim hata yapmışım
  • Eline sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parmak şıklatmakta yeni moda oldu
  • Boeing 737 saniyede sadece,1.2 litre yakıta ihtiyaç duyar.
  • merhaba nasılsınız arkadaşlar : D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Sezer

merhaba nasılsınız arkadaşlar : D

Merhaba deme hocam taşlıyorlar, yalaka diyorlar
  • HAAltuntas kullanıcısına yanıt
    hayırdır ya ne alakası var hepimiz şurda dosthane bir şekilde bir şeyler paylaşıyoruz. yok öyle bir şey
  • quote:

hayırdır ya ne alakası var hepimiz şurda dosthane bir şekilde bir şeyler paylaşıyoruz. yok öyle bir şey

Ben de öyle olmasını temenni ediyorum ama işte arkadaşlar acımasızca hedef gösterip karalama kampanyalarında kurban edebiliyor.
  • quote:

Hiç sorma Haklının yanında olunca nedense yalaka damgası yiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvriL -- 6 Temmuz 2014; 17:58:13 >
  • olayın ne olduğunu bilmediğim için tam anlamıyla bi yorum yapamıyorum donanım haberi çok sevdiğiniz için laf attılar sandım
  • quote:

olayın ne olduğunu bilmediğim için tam anlamıyla bi yorum yapamıyorum donanım haberi çok sevdiğiniz için laf attılar sandım

DH reklamları için Gün beye şikayet yağdırıyorlardı bir konuda biz de eğer reklam görmek istemiyorsanız mağlum programı kullanın bu sitenin geliri reklamlardan diye söyledik konuda sonra yönetim yalakası diye çıktı adımız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.