Şimdi Ara

Boğaziçi Bilgisayarı Bırakıp Öğretmenliğe Geçmek (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
179
Cevap
9
Favori
10.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kocaelinde biglisayar mühendisliği okuyan ve bölüme ısınamamış biri olarak tam olarak hissetiklerim ve tam olarak aklımdaki f/p tanımını yapmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 10 Mart 2020; 0:21:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    Her tercih döneminde Batı açılmıyor. Birkaç yıllık aradan sonra iki yıldır yeniden açılmaya başladı. İleriki yıllarda açılma garantisi yok. Biraz çalışarak 90 hepten hayal. 90 alan kişi, üstün bir başarı göstermiştir. Eğitim bilimleri ve ÖABT çıkmış sorularına birkaç gün boyunca bak, anlarsın.
    Seçim senin tabii ki. Ancak yine de iyi düşün derim. Yıllarca atanamamak büyük bir olasılık. Böyle çok fazla öğretmen var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 10 Mart 2020; 18:42:37 >
  • faydin33 F kullanıcısına yanıt
    Ben de ortaokul öğretmeniyim ama bugün KPSS'yi geçmek bayağı zor hocam. Atanalı 1 yıl olmak üzere. 13 yıl önce ile bugünün sınavları çok farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 10 Mart 2020; 18:36:3 >
  • SM01_VXG kullanıcısına yanıt
    İkili eğitimi duymamışsın. Sabahçı-öğleci okullar ikili eğitim olarak adlandırılır. Özellikle Batı'da çoğu okul ikili eğitim yapıyor. Öğleciler, okuluna bağlı olarak akşam 7-8 arasında çıkıyor.

• Haklısın. Ben 2007 de 78 ile atanmistim. Simdi sistem de degisti.

• mesajım bulunsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

Maaş coşsa ne olur her şey para değil. Bakın para gerekli ama her şey para değil. Tüm gününü çalışarak geçirip yüz bin kazansan ne yazar. Önemli olan kazandığını harcayabilmek ve huzurlu bir hayat sürebilmek. Bu da "F/P" olarak nitelendirdiğim meslekler aracılığıyla oluyor. Sürekli çalışıp 10 bin kazanacağına az çalış 5 bin kazan. Az çalışmak emin ol daha iyi olacaktır
    Ogretmenlik ne sacma sapan veletlerin agiz kokusunu cekeceksin. Yani para huzur vs bunlar bahane, ve oyle olmaz bence. Gunumuzde ogretmenlik yapilmaz. Hic degilse bolumunu oku, ama meslegini yapma. Ticarete atil vs.

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Zaten konu sahibi troll. Böyle bir riski alamayacaktır.

• Yusuf1653 kullanıcısına yanıt

Alakası yok. Hayvan gibi çalışmak istemiyorum diyor sadece.

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albequerr -- 23 Nisan 2021; 9:43:33 >
  • Yiğidim tam da yıllarca aradığım ama farkına varamadım veya cesaret edemediğim kafa bu işte? Naptın hocam ? Merak ettik?

• neselihayalet kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/tip-birakip-bogazici-matematik-ogretmenligi-ve-gtu-pc--150324767#150324767

Hocam eşiniz Boğaziçi Mat Öğretmenliği okumuş bu açtığım konuya Yorumunuz var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Come to MEB

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam aynı dediklerine katılıyorum. ben de aynı tarz bir çalışma şekli arıyorum. özel sektörüde muhendislik yapıyorum ama aynı ortamdan sabah 8 akşam 5.30 bunaldım. herşey para değil kesinlikle hayatı yaşaman gerek biraz da. evinde daha çok zaman geçirsen dizi film vs izlesen, çocuğuna eşine ailene daha çok zaman ayırsan hayat daha güzel. herkes farklı düşünür tabi ama ben o kafadayım. bu sebeple uzaktan okul okuyorum. ing öğretmenliği hefedim. ingceyi seviyorum ve iyiyimdir de. şahsen destekliyorum.

• Hort

Naptı bu arkadaş acaba, bir güncelleme gelir mi?

• 480mrt kullanıcısına yanıt

Vücut paris kafa şırnak

• Hazirlik okumadiysa mezun olmus olmali sanirim. Su son zamlara kadar yazilimci maaslarinin ucmasi, memur maaslarinin kusa donmesi karsisinda vazgecmistir, ama son donemde yine bir acaba diyecek olabilir guzel bir staj mtaj gelecegi net goremiyorsa diyecegim de boun ceng mezunu adam her turlu yolunu bulur.

• izayoi kullanıcısına yanıt

bir benzer iş de ben yaptım, böyle düşünmüyorum o yüzden. Yazılım herkese göre değil.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.