< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 10 Mart 2020; 0:21:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 10 Mart 2020; 0:21:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 10 Mart 2020; 18:42:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 10 Mart 2020; 18:36:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Alakası yok. Hayvan gibi çalışmak istemiyorum diyor sadece. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albequerr -- 23 Nisan 2021; 9:43:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
hocam aynı dediklerine katılıyorum. ben de aynı tarz bir çalışma şekli arıyorum. özel sektörüde muhendislik yapıyorum ama aynı ortamdan sabah 8 akşam 5.30 bunaldım. herşey para değil kesinlikle hayatı yaşaman gerek biraz da. evinde daha çok zaman geçirsen dizi film vs izlesen, çocuğuna eşine ailene daha çok zaman ayırsan hayat daha güzel. herkes farklı düşünür tabi ama ben o kafadayım. bu sebeple uzaktan okul okuyorum. ing öğretmenliği hefedim. ingceyi seviyorum ve iyiyimdir de. şahsen destekliyorum. |
Vücut paris kafa şırnak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |