Şimdi Ara

Boğaziçi Elektronik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yukarda belirttiğim bölümde 1. sınıf öğrenciyim daha önce ben de zamanında çok aramıştım böyle biriyle konuşup farklı açıdan birkaç şey öğrenebilmek. Biraz ilham ,biraz da soru işaretlerini gidermek adına sorularınız varsa cevaplamaya çalışıcam.

• Bounu biraz anlatda gaza gelelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavi diploma vermiyomu boğaziçi bi bilgin varmı ? fizik için taktik verebilir misin ? ygs ve lys deki duygusal deneyimlerini anlatır mısın neler hissettin ?

• maystha1964 kullanıcısına yanıt
    hocam matematik temeli nasıl atılır onu anlatsan yeter birde fizik temeli
  • Bulutlar zirveyi belirsiz kılar derler. Boun da Türkiye'nin zirvesi olduğu için buraya gelen insanlar arasındaki uçurum çok farklı olabiliyor. Birisi başarılı bir lise hayatı geçirip kazanmış olabilir, diğeri başka üniversitelerden geçiş hakkıyla gelmiş olabilir veya bir diğeri Almanya'da 1 sene gymnasium da eğitim görüp gelmiş olabilir. Boun hepsini bir araya getiriyor senin yapman gereken bu fırsatları iyi değerlendirmek. Aklına gelebilecek her şey mevcut. Peteklerde boğazdan gemilerin geçişine bakmak, manzarada kahve içerken arkadaşlarla konuşmak,kuzeyde kantinde oturup ders arasını geçirmek veya arkadaşlarla toplaşıp kilyos hazırlıkta rakı-balık için sahile inmek. Sayısız kulüplerde sizin hobilerinizi paylaşan insanlarla tanışmak. Boğaziçi her zaman burda
  • Dersler için genel bir taktik söylersem şundan bahsedebilirim : Beni önde kılan şey yapamadığım soruları herkesten daha çok önem vermekti. Çoğusunu not alıyordum ve detaylı bir şekilde nasıl çözüleceğini yazıyordum eğer bulabilirsem aynı tipte en az 1-2 soru da peşi sıra çözüyordum. Fizik matematik çok soru çözülmesi gerektiren dersler. Aslında bir dersi ikiye ayırabiliriz: soru ve konu kısmı. Konu kısmını aşağı yukarı bütün öğrenciler bilir. Asıl farkı yaratan soru kısmı. Sistemde belirli çeşitte sorular mevcut bu soruların birkaç farklı yaklaşım tipleri var. Bu sistemi anlayıp buna göre plan oluşturduğunuzda istediğiniz dereceyi elde edebilrsiniz. Temel atmak istiyorsanız mat ygs lys konuları çalışıp 2 ygs lys soru kitabı tamalarsanız temel atılmış olur.

mavi diploma konusunda bilgim yok
  • Kardeş ben tıp istiyordumda bi kaç zamandır Mühendisliğe kafam gitmeye başladı tutturabilirsem de boğaziçi ee veya bilgisayar filan düşünüyorum sana soracağım aslında mühendislikle ilgili mühendislikde çok Atılgan olmak filan gerek limi ben kendimi bu konuda normal insanlar gibi görüyorum gerekmedikçe konuşmayı da sevmem mühendisler ilerde Patron yönetici filan da oldukları için bunlar gerekiyor diye düşünüyorum ağzı laf yapmak tarzı yoksa genel olarak senin yapdın işin kalitesi ne mi bakılır sen ne düşünüyorsun

• Bölüm çok vasat diyorlar doğrudur herhalde değil mi

• dostum sen tıptan vazgeçme bu şeyler öğrenilecek türden değil yetenek gerektiriyor

ozancan özeni tanıyor musunuz
    hocam şunu sorayım sana
    ygs için sadece 1 tane fizik soru bankası bitirsem yeterli gelir mi sence?
    esen yayınları var elimde hani ygs fizik soruları öyle aman aman değil yeter mi sence?
  • yani yeter bence de ancak bunun kararını kendin vermen gerekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.