Şimdi Ara

Boğaziçi Hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene Boğaziçi Üniversitesi' ne kayıdımı yapacağım. Ama merak ettiğim ve cevabını bir türlü bulamadığım bir konu var. 3 kampüste YADYOK binası var. Ama hangi kampüse gideceğim neye göre belirleniyor? Kendim seçebiliyor muyum? Sarıtepe denen dağ başına değilde evime ve arkadaşlarıma daha yakın olan Kuzey-Güney kampüslerinden birine gitmek istiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

• Sarıtepe yani kilyos kampüsüne okul yurdunda kalacak olanlar gidiyor.

Kuzey ve Güney kampüs ise seviyeye ve rastgele seçiliyor.Mesela benim girdiğim yıl Güney yadyok tadilatta olduğu için mecburi olarak Kuzey'de hazırlık okudum.

Evim İstanbul/Avcılar'da olduğu için yurda başvurmadım böylece Kuzey kampüste okudum eğer siz de okulun yurdunda kalmayacaksanız bu kampüslerde okuyabilirsiniz.
  • semender96 S kullanıcısına yanıt
    Çok saolun. Kyk yurtlarından birinde kalsam güzel olur. Evim Esenyurt' ta ama bu sene lise de olduğu gibi yurtta kalmak istiyorum. Üniye en yakın en iyi yurt hangisidir? Özel yurtta olur. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • motherwelll M kullanıcısına yanıt
    Vallahi ben yurtta kalmadım bu sene inşallah yurda veya bir eve çıkmayı düşünüyorum.Yurt olarak özel yurt var bir-iki tane bildiğim ikisi de cami altında bir yer onun dışında hiçbir bilgim yok kusura bakmayın.Avcılar okulun yurt verme konusunda sınır kabul ediliyor yani Avcılar'dan sonrasında oturanlar okulun yurtlarına başvurabilir eğer kalmak isterseniz bir deneyin derim.
    Dediğim gibi okulun yurdunda değilde, KYK ya da özel bir yurtta kalmak istiyorum. En kötü evden gidip gelirim. Gerçi tam olarak ne kadar tutar ne kadar zaman alır orasına hiç bakmadım ama Kilyos' tan mümkün olduğunca uzak durmak istiyorum. Yardımların için saol bu arada. Ben yurt araştırması yapayım biraz
    Dostum ben avcılarda metrobuse 5 dakika yürüme mesafesinde oturuyorum 1 saat 15 dakika ila 1 saat 30 dakika arası değişiyor esenyurtta iseniz ve metrobuse uzaksaniz 2 saati bulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Metrobüse yakın sayılırım. Ama yurt konusunu uzunca bir süre düşünüce, hem maliyet hem ders çalışma (sınava bir kere daha giricem) açısından okulun kendi yurdu cazip gelmeye başladı. Şu an kayıt işlemleri ile uğraşıyorum hatta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOUN HAZIRLIK
    2 yıl önce açıldı
    Sabancı Hazırlık
    geçen yıl açıldı
    Bilkent Hazırlık
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    O zaman kilyos sizin icin avantaj olur pek bir aktivite olmadıgı icin derslerinize çalışırsınız rahat rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynen öyle. Bir tek kitaplarımı getir-götür yapmak için eve uğrarım. Bir de hafta sonları Marmara' da okuyacak arkadaşımla buluşmak için kampüsten çıkarım. En mantıklı tercih bu olur galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.