Şimdi Ara

Boğaziçi Hazırlık ve Okul Hakkında Sorular Alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
3
Favori
7.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yaklaşık 2 saat yolda olacağım. Tercih edecekler varsa sorularını cevaplayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hazırlık sınıfına ileri kurlardan başlayıp yıl arasındaki sınavda da başarılı olursak ikinci dönem bölüm derslerine başlayabiliyor muyuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: VurAppiah

Hazırlık sınıfına ileri kurlardan başlayıp yıl arasındaki sınavda da başarılı olursak ikinci dönem bölüm derslerine başlayabiliyor muyuz ?

Evet başlayabiliyorsunuz değil direk başlıyorsunuz hatta. Eğer 2. Dönem yatmak istiyorsanız bir sebeple kaydınızı dondurmak gerekiyor.

• Hacı şimdi ben boun bilgisayar yazcam da gelir de zaten. Dandik de olsa razıyım yurt çıkar mı. Yurtlardan bahseder misin

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞŞakira

Hacı şimdi ben boun bilgisayar yazcam da gelir de zaten. Dandik de olsa razıyım yurt çıkar mı. Yurtlardan bahseder misin

İl dışındaysanız kesinlikle çıkıyor yurt. Hazırlığı kilyosta okuyabilirsiniz veya sıralamanız çok iyiyse ana kampüslere çok yakın superdorm yurdu var uçaksavar kampüste, burası da çıkabilir. Eğer istanbuldaysan Kilyos yurt çıkması biraz sıkıntı olabiliyor

• ŞŞakira kullanıcısına yanıt
    hocam tutursa atar mısın bişi soracagım
  • Hazırlık nasıl geçiyor, boş vakit oluyor mu
    Pre-inter olabilirim okul açılasıya kadar, şuam berbatım da ağustosta çalışıp eski öğrendiklerimi falan hatırlayacağım çalışacağım
    Okul ne zaman açılıyor

Ortam nasıl

Oralarda olan biri olarak koçla imkanlar falan olarak karşılaştırırsan nasıl? Okul imkanları çevresi ortam
    Bilgisisayar düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 15 Temmuz 2017; 22:40:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

quote:

Orijinalden alıntı: VurAppiah

Hazırlık sınıfına ileri kurlardan başlayıp yıl arasındaki sınavda da başarılı olursak ikinci dönem bölüm derslerine başlayabiliyor muyuz ?

Evet başlayabiliyorsunuz değil direk başlıyorsunuz hatta. Eğer 2. Dönem yatmak istiyorsanız bir sebeple kaydınızı dondurmak gerekiyor.

hacı o nasıl oluyo 2. dönem başlayınca dönem dönem mi gidiyorsun ve 2. dönem başlayan çok kişi oluyor mu
  • kullanıcı-adıı K kullanıcısına yanıt
    Çok olmuyor bütün hazırlık binası birkaç kişi dışında olduğu gibi aynıydı 2. Dönem. Genelde 4. Kurdakiler geçiyor ocakta. 2. Dönem ilk senenin ilk dönem derslerini alıyorsun gelecek sene ikinci dönem derslerini vermen gerekiyor diye biliyorum. Biraz sıkıntılı bir iş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Çok olmuyor bütün hazırlık binası birkaç kişi dışında olduğu gibi aynıydı 2. Dönem. Genelde 4. Kurdakiler geçiyor ocakta. 2. Dönem ilk senenin ilk dönem derslerini alıyorsun gelecek sene ikinci dönem derslerini vermen gerekiyor diye biliyorum. Biraz sıkıntılı bir iş

anladım teşekkürler
  • hocam hangi bölümdesiniz ve ekonomi bölümü hakkındaki düşünceleriniz nelerdir erasmusla öğrenci yollama oranı çok yüksek 2015'te 38 2016'da 26 öğrenci yollamış diğer bölümlerde bu sayı 3-4
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar iyi seviyeye düşersen o kadar boş zamanın oluyor. Mesela 2. Seviyedeki arkadaşım hiç çalışmadı kaldı. Ben 3. Sevideydim biraz çalıştım portfolyoları yaptım verilen ödevleri yaptım sınavdan önceki iki gün çalıştım, rahat geçtim. Burada başlangıçtaki seviyen çok önemli, eğer çok iyi değilsen bayağı bir çalışman gerekecek. Proficiency'ye girip geçenlerin oranı %52 bu sene ve şuana kadarki en yüksek oranmış bu. Okul 18 Eylülde açılıyor ama 1 hafta önce seviye belirleme sınavı olur eğer proficiency'yi ağustosta geçmediyseniz. Okul imkanları, kulüpleri, lokasyonu Harika. Okul çevresinde vakit geçirilecek çok yer var aşağısı bebek zaten.

Koçta da çok yakın arkadaşlarım okuyor. Özel üniversite olduğu için her şey daha lüks tabi ki ama bir o kadar da pahalı, şehirden biraz uzak ama ulaşım aşırı zor değil birkaç arabayla gidip gelebilirsin. Yine de İstanbul'da bile otursam yurtta kalmak gerekebilir.

• Hocam peki hazırlıkta kaç kur var ? Pre-İnt'ten başlayan birinin bir dönemde hazırlığı geçme ihmitali hiç mi yok ?
  • Dofuber D kullanıcısına yanıt
    Ben yönetim bilişim sistemleri okuyacağım bu sene. Ekonomi tabi ki çok güzel bir bölüm zaten o kadar yüksek sıralamalardaki bölümlerden şüpheniz olmasın. Erasmus programı bayağı yaygın okulda, diğer bölümlerde de az değil mesela bizim bölümden bu sene başvuran 24 kişiden 12 si gitmiş.

• VurAppiah kullanıcısına yanıt
    4 kur var. Eğer ilk kurdan başlıyorsanız, yazın yazokuluna gitmek zorundasınız. Ocak'ta geçme şansı yok maalesef.

• hocam burs imkanları nasıl bulabiliyor musunuz kolayca? ayrıca şehir dışından geleceğim, yurt kesinlikle çıkar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptanknry

hocam burs imkanları nasıl bulabiliyor musunuz kolayca? ayrıca şehir dışından geleceğim, yurt kesinlikle çıkar mı

Şehir dışından gelip de Kilyos'ta yurt çıkmayan daha duymadım. Ama kilyos her yere uzaktır bütün senen çoğunlukla orada geçer haberin olsun. Burs ben bulamadım ama bulup alanlar vsr özellikle ilk 1000 de olanlar

• http://yurtlar.boun.edu.tr/duyuruek.aspx?duyuru=2017duyuru.docx

http://yurtlar.boun.edu.tr/2017-2018yurtucretleri.doc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 15 Temmuz 2017; 22:57:26 >
  • hocam bu yurtlarda
    DAİREDE dedikleriyle demediklerinin farkı ne oluyor dairede ne demek

ünide her yerde wifi var mı bedava, çimlerde falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 15 Temmuz 2017; 23:0:42 >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yardım için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.