Şimdi Ara

bogazici isletme mi sabanci yonetim bilimleri mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
7.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar tm-1 de 628. oldum.sizce bogazicini mi yoksa sabanciyi mi tercih etmeliyim?ayrica ilk 1000de yer alan devlet universitesi ogrencilerine burs veren bildiginiz kurumlar varsa yazarsaniz cok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yearism

arkadaslar tm-1 de 628. oldum.sizce bogazicini mi yoksa sabanciyi mi tercih etmeliyim?ayrica ilk 1000de yer alan devlet universitesi ogrencilerine burs veren bildiginiz kurumlar varsa yazarsaniz cok sevinirim.

netlerin nasıl ygs ve lysde?
  • arkadaslar yok mu fikir verebilecek?
  • kesinlikle sabancı
  • boğaziçine gidelim birlikte
  • önümüzdeki hafta boğaziçinin tanıtım günleri var kendi sitelerinden de kontrol et. oradan çıkarken de kararını vermiş olursun zaten
  • Bilkent yada Koç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 21 Temmuz 2011; 23:41:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özelciler gelmiş yine, sadece gülüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodSmacker

Özelciler gelmiş yine, sadece gülüyorum

Özel dediğin Bilkent ve Koç, uluslararası arenada Boğaziçinden kat ve kat daha saygın, özellikle Bilkent.

112, en iyi üniversite seçildi Times tarafından, İşletme de Avrupadaki en iyi okullar arasında. Hergün parkyerinde Ferrari görebilceğin nadir üniversitelerden ikiside, holding patronlarının oğullarıyla okuyorsun, bu zaten kafadan daha iyi çevre ve vizyon sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caipirinha -- 21 Temmuz 2011; 23:53:32 >
  • ahah aynı durumdayız :D ama ben işletme yerine iktisat düşünüyorum biraz daha teoriksel çalışmak falan var içimde. ben de 800.yüm.

çok kişiyle konuştum bugün, haftaya iki okulu da iyice gezecem bakalım. boğaziçini seçicem gibi, sabancı kısa vadede imkanları çok daha iyi olsa da yurtdışında çalışan akrabalar ve lisemin eski mezunları (kadıkoy anadolu) filan boğaziçini önerdiler daha çok.
  • Ben olsam Boğaziçi işletme veya iktisat yazardım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaebLis

ahah aynı durumdayız :D ama ben işletme yerine iktisat düşünüyorum biraz daha teoriksel çalışmak falan var içimde. ben de 800.yüm.

çok kişiyle konuştum bugün, haftaya iki okulu da iyice gezecem bakalım. boğaziçini seçicem gibi, sabancı kısa vadede imkanları çok daha iyi olsa da yurtdışında çalışan akrabalar ve lisemin eski mezunları (kadıkoy anadolu) filan boğaziçini önerdiler daha çok.

Seni de bi martı olarak bekliyoruz boun iktisata
    Gerçi özeller daha saygınmış amerikada kime sorsan gösterirlermiş tercihini ona göre yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodSmacker -- 22 Temmuz 2011; 15:05:50 >

• quote:

quote:

ahah aynı durumdayız :D ama ben işletme yerine iktisat düşünüyorum biraz daha teoriksel çalışmak falan var içimde. ben de 800.yüm.

Gerçi özeller daha saygınmış amerikada kime sorsan gösterirlermiş tercihini ona göre yap

bugün tüm gün telefonla konuştum neredeyse ve sanırım seçimim boğaziçi olacak

ben açıkcası pek sosyal biri olmadığım için iktisat diyordum ama bugün konuştuklarım sıran yetiyorsa işletmeye öncelik ver dedi. bu ikisi arasında bi karşılaştırma yapabilir misin :)

• bugun bogazici isletme bolum baskani aysegul tokerle telefonda gorustum.isletmeyle yalnizca iktisat ve politikanin cap yapabilmesinin degisecegini ve psikolojiyle ilgili calismalari oldugunu soyledi.zaten beni ilgilendiren de psikolojiydi.cap yapabilmek o kadar kolay olmasa da en azindan calismak icin bir nedenim olur.:D

tercihim
    1- bogazici isletme
    2- bogazici iktisat olacak.
    bu arada 28 inde ikti.ida.bil.fak.nin tanitimi var gelmek isteyenler burda paylasabilirler.
  • kesinlikle boğaziçi işletme derim. harika bir yer. daha okul bitmeden iş teklifleri geliyor diyorlar. tebrikler bu arada
  • "Holding patronlarının oğulları"yla okumanın vizyon kazandırdığı insanlar o "holding patronlarının oğulları" ile tanışmadan vizyon sahibi olamayacaklar mıydı merak ettim. Bu bir artı değil, bir üniversite böyle tanıtılmaz övülmez.

Ortada müthiş bir akademik kadro varken, akademik çalışmalar araştırmalar için inanılmaz emekler veriliyorken bilmem kimlerin oğulları vizyon kazandırıyor, kapıda otoparkta Ferrari, Jaguar var demek hala vizyon kazanamamış olmaktır. Bunun yanında saygısızlıktır.

Boğaziçi tercih edin, veya Bilkent. Şehir ve fiziki yapı gibi unsurlar fark yaratır artık bu durumda, ikisinde de pişman olmazsınız zaten.
  • bu arada ozel universitelerin hakkini vermek gerekir.bugun bogaziciden de daha iyi akademik kadrolara ve olanaklara sahipler.ustelik barinma ve burs imkanlari daha tatminkar.istanbulda koc konumuyla da one cikiyor.

koc
    bilkent
    tobb
    sabanci

hic de yabana atilmayacak universiteler,fakat ben yine de 250.000 olmus ogrenciyle ilk 1000 icine girmis ogrencinin bir arada okumasina anlam veremiyorum.
  • bu arada ilk 1000 basarisini onemseyen burs veren bildiginiz kuruluslari yazarsaniz sevinirim.cunku bu 2. universitem ve daha onceki tecrubelerimden biliyorum ki bana burs vermeye hicbir kurum yanasmaz.:D
    tek maasli emekli memur ailesi ferdi olmama ragmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zirkonyum92 -- 23 Temmuz 2011; 0:26:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yearism

bu arada ozel universitelerin hakkini vermek gerekir.bugun bogaziciden de daha iyi akademik kadrolara ve olanaklara sahipler.ustelik barinma ve burs imkanlari daha tatminkar.istanbulda koc konumuyla da one cikiyor.

koc
    bilkent
    tobb
    sabanci

hic de yabana atilmayacak universiteler,fakat ben yine de 250.000 olmus ogrenciyle ilk 1000 icine girmis ogrencinin bir arada okumasina anlam veremiyorum.

hah işte hocam o son cümle benim de rotamı boğaziçine çeviriyor
  • quote:

quote:

quote:

bugün tüm gün telefonla konuştum neredeyse ve sanırım seçimim boğaziçi olacak

ben açıkcası pek sosyal biri olmadığım için iktisat diyordum ama bugün konuştuklarım sıran yetiyorsa işletmeye öncelik ver dedi. bu ikisi arasında bi karşılaştırma yapabilir misin :)

Başka üniversitede olsa iktisat oku derdim, ama Boğaziçi İşletme ayrı bi yer. Hem bölüm olarak kolay, hem de en prestijli eşit ağırlık bölümü. Sadece akademik kariyer yapıcaksan veya benim ekonomiye özel bi ilgim var daha çok bu alana yönelmek istiyorum diyosan seç derim.
    Ha mesela benim işletmeye puanım tutmadı, iktisatta olduğuma üzülüyor muyum ? Tabii ki hayır. Şuan inanılmaz mutluyum, işletme olsaydı inanılmazdan biraz daha fazla mutlu olcaktım o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodSmacker -- 23 Temmuz 2011; 0:28:14 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.