Şimdi Ara

Boğaziçi İşletme YGS-LYS ortalama kaç net ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
4.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boğaziçi İşletmeye gitmek istiyorum. OBP 92 falan sıkıntı olmaz sanırım.YGS-LYS ders ders kaç net yapsam tutar?

• YGS: Türkçe 39 Matematik 39 Sosyal 40
    LYS: Edebiyat 54 Matematik 45 Geometri 25
  • Sen soru kaçırmamaya bak her sene değişir o sınavlarin zorluguna göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dörtçeker kullanıcısına yanıt
    çok abartmışşsın.

ygs tr 35 mat 35 sos 30 fen 25
    lys mat 40 geo 25 edebiyat 40 cografya 17 bu seneye göre ortalama bu netler yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leko11 -- 20 Temmuz 2015; 16:21:14 >
  • En doğru neti söylüyorum.Kendimden sabit:
    Tr:27d 10y
    Mat:30d 10y
    Sos:30d 8y
    Fen:28d 7y

Mat2:48d 1y
    Geo:25d 5y
    Edb:54d 2y
    Coğ:17d 7y

Tm1:388 sıralama
  • Ygs
    Türkçe 30 D 10 Y
    MAT 39 D 1
    SOSYAL 32 D 8 Y
    FEN 30 D 10 Y

LYS
    MAT 44 D 6 Y
    GEO 19 D 11 Y
    EDEB 48 D 8 Y
    COG 20 D 4 Y

Kendi sonuclarim.
    Tm1 de 473
    TM2 de 346
    Tm3 de 333.

Yum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki seçeneğin var. Ya YGS'de 33-34 matematik, 34-35 Türkçe, 33-34 sosyal, 10-15 fen yapıp LYS'de 35 mat 46 edb 15 geo 18-19 coğrafya ile
    ya da YGS'de Türkçe ve sosyal yerine LYS'de matematik geometri kısmını fazla yapmak. Çok zor veya imkansız bir şey değil. Planlı ve programlı çalışmayla ortalamanın üstünde kapasiteye sahip herkes bu bölümlere girebilir. Ben tm 1 11k tm2 8k tm3 5k oldum ama çalışma stilimi günlük hayatımı görsen gülersin. Benden ekstra olarak yapman gereken geometriye göz atmak(lys geometriye hiç ama hiç çalışmadım 8 net geldi), türev - integral - trigonometri kısmından soru kaçırmamak. Geri kalanlar zaten çok basit. Edebiyatı öküzü soksan 44 yapardı bu sene(bak mesela ben 40.75 yaptım çünkü cumhuriyet edebiyatını son hafta çalıştım). Matematik kısmında ise türev ve integral sorularına hiç bakmadım, trigonometri bir soru ya yaptım ya yapmadım hatırlamıyorum 28.25 net geldi. Sen madem böyle ulvi bir amaçla yola çıktın, türev integral sorularını da halleder ve 35 net ile kendini kurtarırsın.

Ayrıca ben YGS'de geometri sorularına hiç bakmadım. 32 sorudan sürem yetmediği için 26 doğru 0 yanlış yaptım. Sen bu kısma daha fazla odaklanabilirsin, geometriden kek 3 soru kesin ama kesin olur. Matematikte de gene 27 tane yapsan 30 net yapar. Kalan açığını fen ile kapatabilirsin. Ben tm3 hedeflediğim için fene de bakmadım. Oradan 10 tane çok basit ilkokul düzeyinde soru oluyor diyorlar. Bilemem hiç bakmadım ama doğru galiba. Özellikle bu sene kolaydı.

Uzun uzadıya anlattık sadede gelelim: İhtiyacın olanlar YGS'de Türkçe - Matematik - Fen, LYS'de Matematik - Geometri. Bunlara odaklanırsan hedefine daha rahat ulaşırsın. Sosyali edebiyatı coğrafyayı zaten çerez niyetine çözmen gerekiyor işletme hedefliyorsan. İktisat hedefliyorsan tamam anlarım ama "işletmeci" olmak isteyen birisi bunlara karşı doğuştan yetenekli olmalı zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Akın Simsek

En doğru neti söylüyorum.Kendimden sabit:
    Tr:27d 10y
    Mat:30d 10y
    Sos:30d 8y
    Fen:28d 7y

Mat2:48d 1y
    Geo:25d 5y
    Edb:54d 2y
    Coğ:17d 7y

Tm1:388 sıralama

Ygsde kaç bine tekabül ediyor bu netler?

• who-tang W kullanıcısına yanıt
    25bin ediyor.YGS benim çok berbat geçtidi.
  • upppp
  • up
  • sedrik8 S kullanıcısına yanıt
    sayısaldan dönme misin düz eşit ağırlıkçı mısın ona göre değişir
  • Senesine göre çok değişiyo ama bu sene için kendimden örnek vereyim YGS: türkçe 35 mat 37.5 sosyal 30 fen 9.5 net (ygs5:2235) LYS: mat 45.25 geo 25.5 edebiyat 43 coğrafya 20.25 (tm1:186)

• diyegokosta D kullanıcısına yanıt
    Eşit ağırlıkçıyım ama 10da sayısalken 11de tmye geçtim.Okul geçirtmemişti kimseyi.Ygs fende çalışmadan 20 yapıyom şu an ve baya çalışmayı düşünüyom.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.