Şimdi Ara

boğaziçi kimya öğretmenliği, eczacılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eczacılık baba mesleği ama mezun olduktan sonra eczane açmayı ya da eczane almayı planlamıyorum. işletme ya da ekonomi ile yan dal yapabilirim. lisanstan sonra yurt dışına çıkmayı planlıyorum ne zaman dönerim onu da bilmiyorum. kimyayı seviyorum. boğaziçi kimya öğretmenliği de beni kendine çekiyor. boğaziçi olsun çöp bölüm olsun gözüyle bakıldığı için yazsam mı bilemedim. eğer boğaziçi bitirirsem yurt dışına çıkışım daha kolay olabilir. ileride eğitim sektöründe çalışabilirim. eğer türkiyeye döndüğümde eğitimci olmuş olursam yabancı liselerde çalışmak isterim. italyan, fransız, alman, amerikan vs.. ve bu işi iyi şekilde yapabileceğimi de düşünüyorum. ama boğaziçinde eğitim fakültelerindeki eziyorlarmış sanırım. okulun en düşük puanla gelen öğrencileri oldukları, mezun olduktan sonra eğitimci olmadıkları için vs..

aynı şekilde bir vakıf üniversitesinde diş hekimliği okuma ihtimalim de var. eğer diş okursam da yurt dışı işi biraz zor olur. türkiyede kalmam gerekir.

bu yollardan geçmiş birilerinden yardımcı olmasını isteyeceğim. teşekkrüler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.