Şimdi Ara

Boğaziçi Makina mı İTÜ bilgisayar mı?[ANKET] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
5
Favori
5.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git

Boğaziçi Makina mı İTÜ bilgisayar mı?[ANKET]

(En Son Oy Tarihi: 21.10.2024)
Giriş
  • Öncelikle ne okumak istediğine karar ver ikisi çok farklı bölümler. Beğenmezsen de en kötü merkezi yatay geçiş yaparsın.
  • altiyedisekiz A kullanıcısına yanıt
    Hocam İTÜ'nün düşmesinin sebebi yıllardır ana dil diye diretmesidir. Yoksa günümüzde çok daha iyi bir pozisyonda olabilirdi İTÜ.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eğer iki bölüme de aynı yoğunlukta ilgi duysaydınız direkt boğaziçi makine derdiniz bence.

bi kağıda itü bilg. müh - boğaziçi makine müh yazın kurşun kalemle. sonra itü ve boğaziçini silin :)

geriye kalanlar üzerinde iyice düşünün ibre hangisine kayarsa onu tercih edin derim ben.

anket sonucuna göre tercih yapılmaz bence.
  • Okula göre değil bölüme göre tercih yap. İkiside ülkenin sayılı okullarından. O bundan şu kadar iyi bu bundan şu kadar kötü diye takılmaya gerek yok. İlgin neyse onu yaz.

Ben itü bilgisayardan yana seçim yapardım.

Hiç bir okul dört dörtlük değildir itü de bounda bilkentte diğerleri de. Hepsinin bir eksiği vardır. Her şeyi mükemmel kusursuz olsun isterseniz hayal kırıklığına uğrarsınız. her alanda sadece okul değil.

Kimi 200 ile girmiştir adam kötü yanı varsada söylemez söylemek istemez belki yediremez belki o sıralama ile okulunu kötülemek havasına imajına zarar verir. Siz sanıyor musunuz 300 500 ile alan her okul kusursuz diye. Adam söylemez söylemek istemez kötü olsada bir şeyi.

Küçük farklara takılmayın yoksa hiç mutlu olamazsınız bu hayatta. Biri diğerinden bir gömlek daha iyi olsun at ile deve değil. Ne fark eder. Mutlu olmaya sevmeye bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ganara -- 16 Temmuz 2019; 2:23:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kararlı Adam

Turkiye’deki diger okullar bogazici’nin anca getir goturunu yapar
    Boğaziçi Üniversitesinde Makina Mühendisliği okuyorum ve sana verebileceğim tek cevap: "Yok öyle bir dünya."

• Ben de Bilkent makine istiyorum ama nedense makine mühendisliğine herkes soğuk bakıyor.halbuki mühendisliğin temeli.

• Bu sorudan anlaşılan bilgisayar istiyosun bu yüzden bilgisayar yaz

• Ankara düşünmüyor musunuz, odtü bilgisayarı da seçenekler arasına koymanızı tavsiye ederim

• trmeto kullanıcısına yanıt
    Hocam donanım ağırlıklı şekilde eğitim vermiyor. Sadece tam bir bilgisayar mühendisliği eğitimi veriyor bilgisayar bilimleri değil. Haliyle donanım dersleriniz de var elektronik bölümünden alacağınız. Gene de ağırlık yazılımda tabiki bilgisayar mühendisinin donanım bilgisi elektronikçinin yanında ilkokul bilgisi kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: legal tender

Arkadaşım sinemaya meraklıysan niye kendini okullarla kısıtlıyorsun. Istanbuldasın bir kere; iksv, salt, başka sinema etkinlikleri, beyoğlu sinema etkinlikleri vs. dolu. Yani kendini geliştirmek için okula bağlı kalmak aşırı saçma geliyor bana çünkü istanbuldasın abi çorumda değil birinin seni yönlendirmesine ihtiyacın yok. Eğer yönlendirme talep ediyorsan Böğazöçö yönetici yetiştiriyo abbiiii diyip oturur kalırsın, oradaki self-masturbated tipler seni geçer.
    Güzel kardeşim sadece okulla kendimi kısıtladığımı nereden çıkardın? Biri de okula parti yapmak için mi geliyorsunuz yazmış. Lafı nasıl anlıyorsunuz, nereden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri şaşırıyorum. Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden birisi olan İTÜ’nün sosyal bilimlerden bir haber, kültürsüz, sanattan anlamayan ot gibi mezun yetiştirmesi bu okulun bir eksikliğidir. Son kez söylüyorum; bir okul sizi tek bir alanda eğitiyorsa bu bir eksikliktir. İstanbul’da etkinlik mi yok demekle olmuyor.

• TheMechanicalEngineer kullanıcısına yanıt
    Hocam makine mühendisliğinin genel olarak zor olduğu söyleniyor ama BOUN'da dönemde alınan ders sayısının az olması vs. ile daha kolay diyorlar doğruluk payı nedir sizce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıdk -- 16 Temmuz 2019; 14:15:14 >
  • Bu konuya yazan kişilere teker teker teşekkür ediyorum, sayenizde hedefim şekillendi, 80 obp ye rağmen 520 puan yapmaya çalışacağım(12 ye geçtim).

• sıdk kullanıcısına yanıt
    Evet genel olarak makina mühendisliği zor bir disiplin. Sevmeyen kişiyi ağlatacak derecede zorlar. İTÜ ve ODTÜ'ye kıyasla bizim üniversitede daha rahat. Bizim üniversitede makine mühendisliğinde lisans seviyesinde seçebileceğimiz iki bölüm var ve bu aldığımız ders yükünü hafifletiyor. Sonuç olarak İTÜ ve ODTÜ teknik üniversiteler ve bu ünvanı gerçekten hak ettiklerini düşünüyorum.

• TheMechanicalEngineer kullanıcısına yanıt
    Bütün sırrı bozdun yaaaa

• Kararlı Adam kullanıcısına yanıt
    hocam sizce başka hangi okullarda okunur boğaziçi harici ?
  • Muhendislik olarak sabanci, belki koc. Ama bogazici egitim kurumu olarak kulturu ve kattiklariyla fersah fersah onde.

• quote:

Orijinalden alıntı: HoldenC

Güzel kardeşim sadece okulla kendimi kısıtladığımı nereden çıkardın? Biri de okula parti yapmak için mi geliyorsunuz yazmış. Lafı nasıl anlıyorsunuz, nereden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri şaşırıyorum. Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden birisi olan İTÜ’nün sosyal bilimlerden bir haber, kültürsüz, sanattan anlamayan ot gibi mezun yetiştirmesi bu okulun bir eksikliğidir. Son kez söylüyorum; bir okul sizi tek bir alanda eğitiyorsa bu bir eksikliktir. İstanbul’da etkinlik mi yok demekle olmuyor.

Alıntıları Göster
    ben senin itüye laf etmene kızmadım ki istanbulun imkanlarını söylüyorum, boğaziçine gitmene gerek yok. akbank kısafilm festivaline gitsen çevreni hemen kurarsın zaten, en açık örnek.

• legal tender kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş İTÜ'nün sosyal imkanlarının diğer ünilere göre az olduğundan yakınmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: TROHNET

Hocam arkadaş İTÜ'nün sosyal imkanlarının diğer ünilere göre az olduğundan yakınmış.
    sinemasever olarak işin bu yönünü ele aldım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.