Şimdi Ara

Boğaziçi'nde Mühendislik Okuyacağım LYS'ye Girmiyorum[YGS 6K] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
12
Favori
10.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her şey güzel tebrikler de bizi yeme şimdi ben rahat olmaktan bahsetmek istedim diye. Sınavda rahat olmanın önemini anlatıyorum ayağına kendi başarılarını anlatmışsın. Çünkü bu kadar ayrıntı önemli ayrıntılar değil sınavda rahat olma konusu için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında cidden haklısınız hocam ben bile yazdıktan sonra yeme bizi olum dedim kendime. Yani rahat olma sebebimi vermek istemiştim konuyu açarken de ygs için açtım ama çok ayrıntıya girdim sanırım. Yani olimpiyat falan pek bilinmeyen şeyler olunca açıklamak zorunda kaldım ama direk, olimpiyat sayesinde sınavsız geçiş hakkım var, gibi bir cümle kullansam daha mantıklı olabilirmiş

• Anlamadığım şey konunun amacı ne? bakın ben çok iyiyim çok süperim boğaziçi okuycam lölölö mü?
  • Çözmüşsün kardeşim

• Ne oldu la

• quote:

Orijinalden alıntı: jonherk

Ne oldu la

http://codeforces.com/blog/entry/46321

Tubitak uluslararasi yarismaya katilmayacagini aciklamis o yuzden yarisip madalya alan olamiyor. Sinavsiz gecis ile boun da okuyamiyor.

Umarim sorunlar bir an once cozulur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğim kadar başarılı olayim ama o tiple yasanmazki be abi suratıni kapatsaydin keşke. Senin tipin ne lan falan diyceksen kendimi bişey sanmıyorum ama insana benziyorum konu dışında takildiysan adım Yahya

• gecmis olsun acıkcası üzüldüm gidemeyecegin icin . Belki egolusun belki de degilsin bilmiyorum ama gene de böyle bir sansızlıgın kimsenin basına gelmesini istemezdim . Bir daha kesin olmayan seyler icin kesinmis gibi bakmamayı ögrenmissindir umarım . Hayatta hicbir sey belli olmuyor gördügün üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Rand_al_Thor_ -- 2 Ağustos 2016; 23:17:54 >
  • Nekadar çekemeyen adam varsa toplanmış ,arkadaşın tek hatası mütevazı olmayi başaramaması. Sizin yorumlariniz daha hatalı orasi ayri . Evet bu adam hepinizden daha zeki ,çoğunuz daha lys seviyesi integral sorusu çözemiyorken bu adam kac yaşında algilayabilmis. Özet:Adam zeki bunu dile getirmesi sizi çekememezlik noktasına getiriyor . Burda sosyal zekam felan ayaklarına girmeyin ,yok ben daha kulturluyumde felan zirvalamayin bos boş. (Mobilden yaziyorum k.b )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA6EED738 -- 2 Ağustos 2016; 23:27:05 >
  • slovenya S kullanıcısına yanıt
    şimdi sen nere gitcen onu söyle
  • Ever bu ülkede insanların nekadar kıskanç olduğunu bir kez daha anladım. Gerzek adamlar bilirkişi gibi bos bos yorum atmışlar. Yazık.Acıyorum böyle insanlara çekememezlik hatsafhada. Herkes benden zeki adam olamaz kafasında ama mutlaka acı gerçekle bir gün yuzlesceksiniz Boş adamlar ya blok .

• quote:

Orijinalden alıntı: HayaliEjderha

Kendini akıllı görme boşuna ülkede kü çoğu çocuk doğru yönlendirme ve "gece gündüz" çalışarak yaptıklarını yapabilir tek şansın etrafında seni yönlendiren birilerinin olması, he çok çalışmışsın helal olsun

Ne bos adamlarsiniz anca kendinizi avutma pesindesiniz. Sen o yasta toplama cikarmayi zor ogreniyorken adam integralde hacim hesaplamayi ogrenebilecek bir algisi varmış. Bu onun zeka seviyesinin ortalamanin ustunde oldugunu gösterir. Abi anlamiyorum bu kiskancliginizi sizin gibi insanlar yasamasin,utaniyorum senin gibilerle ayni havayi soludugum icin . Yok calissa cogu yaparmista bilmem ne herkes einstein zaten. Bos zirvalarinizla kendinizi avutmaya devam edin . Kimiside olimpiyat gibi ivir zivir diyor, ben bu adami muhattaba alarak kendimden utanıyorum. Allah affetsin.

• Simdi mezuna ki kalmis oldu?

• Adınız güzelmiş hocam ben de Erdem neden söylediniz bilmiyorum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: ChrissyCostanza

gecmis olsun acıkcası üzüldüm gidemeyecegin icin . Belki egolusun belki de degilsin bilmiyorum ama gene de böyle bir sansızlıgın kimsenin basına gelmesini istemezdim . Bir daha kesin olmayan seyler icin kesinmis gibi bakmamayı ögrenmissindir umarım . Hayatta hicbir sey belli olmuyor gördügün üzere

Evet biraz üzücü ve fazlasıyla komik bir durum oluştu ama hani bu kimsenin aklına gelmeyecek ve çok düşük bir olasılıktı o yüzden çok büyük bir ders aldım diye bakmıyorum. Biraz şanssız bir ülkede doğmuşuz sadece :(

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihErayK

Nekadar çekemeyen adam varsa toplanmış ,arkadaşın tek hatası mütevazı olmayi başaramaması. Sizin yorumlariniz daha hatalı orasi ayri . Evet bu adam hepinizden daha zeki ,çoğunuz daha lys seviyesi integral sorusu çözemiyorken bu adam kac yaşında algilayabilmis. Özet:Adam zeki bunu dile getirmesi sizi çekememezlik noktasına getiriyor . Burda sosyal zekam felan ayaklarına girmeyin ,yok ben daha kulturluyumde felan zirvalamayin bos boş. (Mobilden yaziyorum k.b )

Mütevazılık konusunda özür dilerim herkesten. Normalde cidden öyle bir insanımdır ama burda ne sorun oldu onu anlayamadım. Sorduğum kimse de cevap vermedi. Ben de pek takmadım saçma sapan triplere girdiği için çoğu kişi. Ama siz beni tebrike ederken bunu söylüyorsunuz yani tavsiyeniz varsa dinleyebilirim

• Cok emin konustugun icin pek hosuma gitmedi tavirlarin ve durust olmak gerekirse katilip kazanamasaydin gecis hakkini oh olsun derdim muhtemelen. Ama sansin elinden alindigi icin uzuldum. Kendi kaderine yon vermene izin verilmemis cunku. Tercih yaptin mi?

• Tobb yazıcam hocam ulusal madalyayla gidebiliyorum. Ya da bi sene daha bekliycem dediğiniz gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ygs166

Cok emin konustugun icin pek hosuma gitmedi tavirlarin ve durust olmak gerekirse katilip kazanamasaydin gecis hakkini oh olsun derdim muhtemelen. Ama sansin elinden alindigi icin uzuldum. Kendi kaderine yon vermene izin verilmemis cunku. Tercih yaptin mi?

Kararsızım. Ama bir insanın tavrı hoşunuza gitmedi diye hayatında bir şeylerin çok kötü gitmesine oh olsun diye bakıyorsanız orda biraz sorun var gibi :(

• Seni eleştirenlere karşı küçümseyen tavır benimsemişsin hep,zeki olduğunu vurgulamışsın satır aralarında.Konunun açılma amacıda belli.Kazanamadığına üzüldüm ama böyle bir tavır benimsemen de yanlış bence.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.