Şimdi Ara

Boğaziçi'nde Mühendislik Okuyacağım LYS'ye Girmiyorum[YGS 6K] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
12
Favori
10.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slovenya S kullanıcısına yanıt
    tüm türkiyenin katılabildiği bir sınavda birinci olmadın . daha önceden madalya almış bu işin piri olan hiçkimsenin girmediği sınavda birinci oldun. burda bilmeyenleri kandırabilirsin ama olimpiyatın içinden gelen birine işlemez koçum. zaten daha önceleri bu madalya almak bu kadar kolay değilken (devlet okulları için) kazanan ve gerçekten çok zeki olan insanlar böyle başlıklar açmıyodu. seviye baya yerlerde bu tubitak olimpiyatı siktiğinden beri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkirazli

Tipe bak ibibik kuşu gibi. Şöyle tipim olsa deseler ki Oxford'da oku, siktir derim. "Egoist biri değilim, egoist biri değilim" başka birşey yok. Aynen egoist değilsin ama takdir bekliyorsun. İnsanlarda seni takdir etmiyor doğal olarak. Çünkü herkes ne kadar ineklediğine şahit. Tamam tamam üzülme akıllı çocuksun. Ama bu tip iş görmez haberin olsun. Git biraz sipor neyim yap yiyenim. Kendine bak ıcık. Böyle oturmaya gelen teyzeler gibi takılma tamam yeter artık yaptığın netler de iyi biraz kendine bak siktir et Boun'u falan. 2-3 gün önce Aselsan'da mülakata gittim. Bir çocuk vardı ODTÜ elektronik ilk 500'le kazanmış. Çok da mutlu değildi. Yani yolun sonu boka da çıkabiliyor dikkat et.

Hızlı giden atın boku seyrek düşermiş.

Burayı iyice "gelinlerin tatlı telaşı" grubuna çevirdiniz.

Genel olarak adamı çekememe durumu var. Ne güzel, adam bizden farklı yoldan yürümüş. Ülkeye katkı sağlama durumu yüksek. Neden sürekli aşağı çekme çabasındayız ?

• Son durum?

• quote:

Orijinalden alıntı: OneShotHeadShot

quote:

Orijinalden alıntı: Revolved

quote:

Orijinalden alıntı: Justlikefire8

quote:

Orijinalden alıntı: Revolved

öncelikle ben de bilgisayar mühendisliği istiyorum.

varan 1: 2 matematik 1 fen 7 türkçe yanlışım var. ben 6k yım, o fen netiyle 6k nasıl oldun?
    varan 2: tipinle şununla bununla dalga geçmeyeceğim. ya da zekam var diyip ucuz havalar kasmaya çalışmanla. ben de burada zekam hakkında birçok şey yazabilirim ve emin ol, senin gibi itici gözükmek istemediğim için yapmayacağım bunu. ortaokul ve lise döneminde yatmış bir insanım. son yıl ygsye çalıştım. ama lysyi çok/istediğim düzeyde bilmediğim için mezuna kalma durumum var. bu sınavda da 6k olmak çok başarı değil ortalama zeka düzeyinde çalışan her insan yapabilir.
    varan 3: senelerce böyle bi taraflarını yırtıp izole olmana gerek yok, ha ben mezuna kalınca çok büyük bir terslik olmazsa odtüyü de, bounu da kazanabilirim. ve fedakarlık yaptığım bu 1 yıla karşın, kalan seneleri sosyal bir ortamda geçirdiğim için cebim nelerle doldu inanamazsın. bir kere duygusal zeka gelişimi çok önemli bir olgudur. insanlarla ilişki kurabilmek, bu meslekte en önemli şeylerden birisidir. insan çevresiyle her türlü ilişkide bulunmalı, sevgilisi olmalı çok sevmeli, ayrılınca ölmeyeceğini öğrenmeli, dost kazığı yemeli, insanlara güvenirken 2 kere düşünmeli. sen sanıyor musun ki iş hayatın bunlardan bağımsız olacak, iş arkadaşlarınla, patronlarınla int kahvaltıya gidelim mi; diye mi yazışacaksın?
    varan 4: lisemin mezunu çok başarılı bir doktorla tanışmıştım. kendisi isviçre'ye burslu seçilmek için bir kişiyle daha son aşamaya kalıyor. bursu sağlayan kadının kocası doktor ve vefat etmiş. bizim doktor, müzikle ilgilenmiş, hatta eurovision'a katılmış biri. sırf bu yüzden kadın benim eşim de müzikle ilgilenirdi, müzik insanlara değişik bir zeka ve bakış açısı katar diyip bizim doktoru burs programına alıyor. yani senin kağıt üstündeki başarın bir yana, duruşun, tipin, hobilerin bile bu işte bir faktördür. tusla seçilmeyeceksin sonuçta.

ve bu konuyu açmanın da tamamen bir ego mastürbasyonu olduğunu düşünüyorum. kendince hayatta tek başarılı olduğun şeyi insanların gözüne sokmaya çalışıyor ve bundan zevk alıyorsun.
    ne diyelim allah başka zevkler versin ama sanmıyorum :)

Hocam sonuc ne geldi

9k dan mezuna bıraktım hocam :)

Sonuç?

Odtü bilgisayar mühendisliği :)

• Şu burakkirazlı denen şahsın yorumunu okurken çok sinirlendim her kelimesinden kıskançlık ve nefret akıyor başlığı açan arkadaş yerinde olsam direk mahkemeye verirdim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.