Şimdi Ara

Boğaziçi'nde Mühendislik Okuyacağım LYS'ye Girmiyorum[YGS 6K] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
12
Favori
10.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    So what derler hocam bilir misiniz? Yani geçen sene kötü yapabilecek olmamın konuyla alakası yok nasıl batıyor size böyle anlamıyorum ki valla. Çok şükür onu da yapardım kendinizi yormayın neymiş boş işmiş de öyle gidicekmiş yav he he. Herkes yapsın olimpiyat da girsin o zaman. Bi de son olarak,

:DDDDDDDDDDD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsaac Khalatnikov İ kullanıcısına yanıt
    Ayneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

• Adamı niye kıskandınız?
  • TAnRının Gölgesi T kullanıcısına yanıt
    Ya sen kimsin. Olimpiyat falan boş iș diyorsun hayırdır ya uff .s.s, ben olimpiyatlara katildim oğlum siz hepiniz ben tek. Bu arada senin gibi cahile bir hikaye anlatayım simdi sen kitap da okumazsın ben zekiyim çünkü .s.s, neyse bir gün kafede oturuyoruz bir kız laf atti dedi ki çok salaksın. Bu arada dikkat çekerim sa-lak-sın dedi. Hani zekiyim ya belki anlamazsın diye heceledim. Ben de dedim ki seni Einstein'in izafiyet teorisine göre uzaya fırlatır, karadeliğin çekim kuvvettine kapılmanı sağlar tekilliğe ulaştırırım dedim. Arkadaşlarla kahkahalar atıyoruz. Hani çok zekiyim ya belki anlamazsın espriyi .s.s

• derece yap da gir o zman daha uluslararası derece yapamamissin burada felsefe yapıyorsun bende diyim o zman söyle söyle yaparım söyle olur diye kendini çok zeki mi sanıyor sun o zman LYS yi de yap 4 günde de ilk 1000 e gir analar ne çocuklar doğuruyor sizin okul iyi bile değil bu arada ezikletin arasında kendini bi şey sanmışsin

Abi valla böyle o kadar acıyorum ki böyle insanlara. Ama sizin suçunuz değil yani Allah vermemiş elinizden gelen bir şey yok

Allah sana vermemiş en çok bana vermiş. En çok bana. Saksı deilim ben. Allahım beni kutsal varlık olarak yaratmış. Uzaylılar gelip sen çok özeldin deyip sperm örneği aldılar. En çok ben zekiyim sen değil

• slovenya S kullanıcısına yanıt
    Hocam benim tavsiyelerimi sorarsan burası bi' YGS/LYS forumu yani çoğu insan buraya YGS/LYS'de birbirilerinden fikir almak için (kitap tavsiyeleri ders çalışma tavsiyeleri vs.) giriyor trollleri bunun dışında tutuyorum.Yani demek istediğim konularında ve mesajlarında yeşillendirdiğin gibi çok zeki bir insansan yani matematik fizik kimya falan çok iyi yapabiliyorsan burdaki insanlara verebilecek hiçbir şeyin olmaz yani kafan basıyorsa ve burdaki çoğu insandan daha hızlı kavrayabiliyorsan bu senin için geçerlidir yani senin 5 günde biyolojiyi baştan sonra bitirip full yapman bir çalışma disiplinine vs. bağlı değildir.İşte asıl mantıksızlık burda başlıyor ya çoğu kişinin söylediği gibi çok egoist birisin ki konuşmalarından mütevazi olmaya çalıştığın belli oluyor öyle sert bi' kanıya varmadım senin için ya da senin için alışılagelmiş bir durum olduğu için ve iyi bir sonuç aldığın için bir anlık rehavete kapılıp konuyu açtın ki son söylediğim tercihimdir :D ve sakın unutma üyeliğim yeni gibi gözükebilir fakat 2 senedir üyelik olmadan ziyaretçi biçimde forumu takip ediyorum ve aklının alamayacağı derece çok troll var sende farketmişsindir yani bilinçli bir şekilde yapmadıysan bence biraz kelimelerini tekrar tekrar düşünüp yazıya aktar yoksa hiçbir art niyetin olmadığı halde suçlu duruma düşürülmeye devam edersin tekrardan iyi forumlar diyip lafımı noktalıyorum

• adamın ilgisi bu yöndeymiş 3 yıl çalıştım diyor zaten bilgisayarı pek bilmem ancak mat fizik dallarında çalışan adamlar sizin son yıl ygs lys çalıştığınızın daha fazlası olimpiyat çalışıyor ben de deneyeyim dedim ancak okulla birlikte gidilecek iş değil ya bir yönergeci ya da bir hoca gerek kutlarım ancak gerçekten bu ygs artık lys de bir şeyi ölçmedi ve son olarak rahat olma kısmına katılıyorum.
  • Erron Blakkk E kullanıcısına yanıt
    Olimpiyat kısm olsaydı amaç ne biliyim konu dışında açarım ya da açmazdım. Amaç ygs lys rahat olmak falan öyle şeylerdi, neden rahattım olarak da sebebini söyledim. Konunun ana kısmı o değilken takılınması biraz garipti açıkçası.

• maebara keiichi kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ana fikir o rahat olma kısmıydı zaten. Yani sınav çalışmayı falan ölçse çok daha kötü yapardım. Ama benden çok çalışıp normalde benden iyi yapıp sınavı kötü gelen varsa sonraki sınavları için bi düşünsün, seneye girecekler okusun falan diye açıyım dedim. Yani sınava giren herkes stres olurken sizin olmamanız çok büyük bir artı oluyor. Çoğu kişi sınavda 10 net aşağı düşerken siz 5 net çıkarsanız bu çok işinize yarar

• iyi kıskanmışlar çocuğu.
    Manyak mısınız olum siz , başarılı çocuk işte.
    Ve ego olaraktaabarttığı birşey yok.Sİz kıskandığınız için çocuğun üstüne gitmişsiniz.
    Halen herkese düzgünce anlatmaya çalışıyor derdini.
    Yolun açık olsun takma milleti.Bas git bu ülkeden ilk fırsatta
  • bak yukarda küfür etmişim özür dilerim. ama bu senin egoist oldugunu degistirmiyor. son 2 sene kasarak girilebilen bir okula bütün hayatini vermişsin. 7 sinifta ygs cozmek ne. bi de bunu zekaya baglaman sacma. afedersin ama essek gibi calismissin. zaten olimliyatlarla ilgilenen az hele hele bilgisayar olimpiyatlari oldugunu cogu kisi bilmiyor bile. zaten max 1000 rakibin vardi. ugrasmissin 1. olmussun. hll dememizi mi bekliyorsun.

• Time wasting...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insancıtıp -- 22 Haziran 2016; 18:15:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: slovenya

Şu olayı bi kere daha belirtiyim. Tüm Türkiye'nin katılabildiği bir sınavda 1. oldum. Ve öyle şansa bir şey değildi 3 eleme sonucu gerçekleşti bu. Yani burda gelip herkes yapabilir demiycem çünkü az çok kafanızın basması bi fen lisesi anadolu lisesi seviyesinde olmanız gerekiyor. Zekayla alakalı cümleler ise şuydu hani zeki olduğumu düşünüyorum ama bu beni iyi yapan ya da insanlara "uff ben süperim" dememi sağlayan bir şey değil, çünkü doğuştan gelen bir şey. Yani bunu mütevazı bir şekilde olmak için belirttim, bunla gurur duymuyorum o kısım bana ait değil, demeye çalıştım. Yani inançlı biriyseniz Allah vergisi diye bakın, inançsızsanız denk gelmiş diye bakın falan ama birilerinden üstün bir özelliğim vardı doğduğumda. Ama bu en zekiyim falan demek de değil, benden çok ileride insanlar da vardır ama genel olarak kafam az çok basıyordu bir şeyler yapıyordum. Bu süreçler genel olarak 6. sınıfta bi özel okulun olimpiyat sınavına girip madalya almamla başladı. Yani devlet okulundaydım, kimse çalıştırmadı, kendim çalışmadım öyle aldım sadece. Alanlar da böyle alıyor zaten. Peki sınıfımdaki x değil de ben aldıysam bunun tek sebebi şans değildir. Ama bu beni cool yapan ya da süperim diye düşündürebilecek bir şey değil, aksine tamamen benden bağımsız olan bir olay.

forum köşelerinde gelip ego tatmini yapıyorsun.durmadan aynı şeyleri tekrar ediyorsun.konu başında psikolojik olarak yardım edicem diye başlamışsın ama konu içeriği tamamen kendini övmen.
    bu sana ağır gelebilir ama sadece zavallının tekisin.

• Kimsenin bu çocuğu kıskandığını düşünmüyorum, ben şahsen bu çocuğun yerinde olmak istemezdim; eğer bi başarı elde ettiysen bu çalışmanın ve azminin eseridir ama bu çocuk Allah bana bi beyin vermiş var ya 90 kiloysam 89'u beyin modunda

Cem Yılmaz'ın çok sevdiğim bi sözünü paylaşmak istiyorum, hangimiz it gibi çalıştık da başaramadık ki?

Bu söz gerçek arkadaşlar, hepimiz güzel bi beyine sahibiz; onu güzel yönde geliştirirsek ve kullanırsak başarı kaçınılmazdır zaten, "Allah beni zeki yaratmış siz aptalsınız o yüzden sizi küçümsemek istemiyorum" diyen biri bence istediği konuma gelsin başarılı değildir Adam olamadıktan sonra

Ve Başarı elde edilince olması gereken de bu Adam:

Türkiye 1.si olmuş ve 'ben çok zekiyim muhteşemim, bende bi beyin var of of of' demiyor ve hayvan gibi çalıştım diyor, işte ben bu adama büyük saygı duyarım

• Arkadaşlar bakın size anlatamadığım nokta şu. Benim eşek gibi çalışmakla ilgili sorunum yok çalıştım buna bi şey demiyorum. Ama hayvan gibi olimpiyat çalıştım, hayvan gibi YGS çalışmadım. Ama YGS'ye çalışan birisi 10K ya da 100K yaptıysa ben daha az çalışarak yaptıysam bunun sebebi süper olmam ya da onun beceriksiz olması değildir. Yani YGS'ye oturup bütün sene çalışmadım hatta lise konularını bile görmedim. Ama 6K geldi işte. Yani zeka falan demeyelim bir şey iddia etmiyorum zaten ama ne diycez? Hayvan gibi çalışmadım YGS için bunun neresi yanlış? 6K iyi değil diye çıkışanlar okuyor bir kez daha söylüyorum benim hayallerimle de uyuşmuyor çevremdekilerden de düşük ancak bundan daha kötü yapanlar var o yüzden 6K iyi değil ben de yaptım muhabbetine girmeyin lütfen.

Bi insanı zavallının teki diye nitelendirecek bir nefret seviyesine ulaşmak nasıl oluşur hepimiz farkındayız ama konumuz bu değil bence. "Hayır sen :))))))))" dedim sayın siz de.

Hll demenizi beklemiyorum zaten olimpiyatla alakalı bi şey beklemedim. 1000 rakip konusuna gelirsek aslında çalışan en fazla 100 kişi vardır ama bunlar fen liseleri, özel fen liseleri, büyük anadolu liseleri gruplarından oluşuyor. Yani rakip az olsa da amaç ilk 4'e girmek olunca it gibi çalışmak gerekiyor.

Son iki sene kasılan bi okula gitme hayalim yok açıkçası, yurtdışındaki top okullardan kabul almak için hayvani SAT skorları, adınızı duyuracak YGS birinciliği ya da uluslararası bir madalya en çok işe yarayabilecek şeyler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam asosyal PC mühendisi tipi var hocam sanki bu iş için yaratılmışsınız
  • 7.sınıfta Ygs çözdüm deyip Ygs ye çalışmadım diyorsun. Nelerle uğraşıyoruz lan.

• Bastım artıyı hocam çok haklısınız böyle çelişkili tipler geliyor diyor birinciyim çalışmadım bilmem ne

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.