Boğaziçi ile alakalı hiçbir hayırlı haber görmedim bu yıl. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boğaziçi'nin Bu Gidişle Sıralamalar Düşmeye Devam Eder

-
-
Açılın!
ODTÜ geliyor!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devlet okullarının devri kapandı. Şu an Türkiye’nin en iyi üniversitesi açık ara belli.
Koç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Harbi devlet okulları çok geriledi , ya adam akıllı özelde okiycan ya da sbü gibi yerlerde okiycan yoksa eğitim sıkıntı
Derece öğrenci planı bellidir: full burs koç sabancı bilkent dener, olmazsa boğaziçi odtü itüye gider...
En iyisi sabancı dünyadan haberin yok tuzlada tatil köyünde takılıyorsun
Sıralamalar artmaz mı eger bolum kapanırsa(artmaktan kastım 500 den 450 ye düşmesi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TornadoOfSouls0 -- 21 Aralık 2023; 13:52:35 >
odtü iibf ilk 1000'e doluşmaya başlar bu seneden itibaren.
-
Hocam SBÜ klinik manyak iyi, preklinik manyak kötü diyorlar. Yorumunuz nedir? Bir de siyasi hava var mı okulda?
SBÜ'nün geneline direkt manyak kötü diyorlar hocam. Klinik, preklinik fark etmez.
Özellikle (Fen) Edebiyat Fakültesi (Psikoloji, Sosyoloji, Felsefe, Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih) ve Eğitim Fakültesinde (BÖTE hariç) taban sıralamalar seneye düşebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 21 Aralık 2023; 17:5:34 > -
Doğru diyo
*gebze
*orhanlı
-
Siyasi hava yok temelde eğitimi orta , labları iyi , kliniği iyi . Diğer elemanlar kendi okulları düşüşte diye iftira atıyolar bi de biraz kıskançlık var doğal olarak
Mesela bu eleman çok bilgili değil kafasına göre yazıyo bişiler :))
Hocam Allah var bütün kaynakları SBÜ'ye tahsis etmiş durumdalar şu an. Ortopedi'de Baltalimanı, KVC'de Siyami Ersek vs. her alanda tüm Türkiye'nin en iyi okullarını bu adamlara vermişler. Klinik'te çok kötü olması mümkün değil bu halde. Ama temel bilimlerde bayağı eksik oldukları da söyleniyor, o yüzden sordum zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OddNegotiator -- 22 Aralık 2023; 3:11:25 >
Ne var mesela eksik temelde merak ettiğim için soruyom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Koç
![]() |
Açılın!
ODTÜ geliyor! ![]() |
Harbi devlet okulları çok geriledi , ya adam akıllı özelde okiycan ya da sbü gibi yerlerde okiycan yoksa eğitim sıkıntı
|
Benzer içerikler
- en iyi vakıf üniversiteleri
- geometri kaç ayda biter
- tyt türkçe nasıl fullenir
- gre sınavı örneği
- özcan aykin ayt fizik pdf telegram
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X