Şimdi Ara

Boğaziçi-ODTÜ-TOBB İşletme,İktisat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu üniversiteler hakkında bilgisi olan, artıları eksileri, hangisini tercih ederdinz bu konuda çok düşündüm açıkçası çıkmaza girdim.
    İşletme iktisat konusundada yardımcı olursanız sevinirm hangisini seçmeliyim sizce işletme mi iktisat mı?
    Aralarında öyle bariz bi fark olduğunu sanmıyorum ama bu konudada düşüncelerinizi ve bilginizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

• En iyi iktisat bilkent de, boğaziçinin sadece puanları yüksek, en iyi öğretim kadrosu bilkentte. Ondan sonra Koç, sonra TOBB :)
  • Bilkente bi bakıcam ankarada oturuorum babamda düşün dedi, bilkenti koç bence cık iyi deil gibi, tobb da yıllardır tobb düşünüorumda iyi söyleyende var kötü söyleyende anlayamadım tobb'a da geç kalmadan bi gidicem.

Daha fazla bilgi lütfenn :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugra.han.k -- 21 Temmuz 2010; 17:01:05 >
  • Güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

bilkent harbi iyi mi bu kadar ?

Bilkent Üniv. Türkiyenin eniyi üniversiteleri arasındadır. Fakat ortada bir gerçek daha vardır. Türkiyede kurulan en eski vakıf üniversitesidir. Bunun yanında devlet yardımını çok iyi almıştır ve bunu çok iyi kullanmıştır. Birde üniversite bilinirliği çok yüksekdir. Yani bir marka olmuştur. Tüm bunları birleştirdiğinizde bilkent üniv çok iyidir diye bir algı oluşur. Halbuki pekçok arkadaşımın dediği gibi değerlendirmeyi yaparken bölüm bazlı yapılırsa çok daha isabetli olur. Örnek orta doğu teknik üniversitesi mühendislik alanlarına çok daha fazla yatırım yapar. TOBB mesela iktisadi idari birimler fakültesine çok daha fazla yatırım yapar. Bir öğrenci atıyorum bilkente güzel sanatlar fakültesi okumak için giderse beklentilerini karşılayamayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svs -- 21 Temmuz 2010; 17:57:40 >

• üniversiteler konusunda fazla bişey söyleyemem çünkü ben de boğaziçi tobb arasındayım, bilkent de var seçenekler arasında. ama işletme mi iktisat mı sorusuna gelince bu ikisi arasında şu şekilde bir fark vardır. iktisat bir bilimdir. yani teorik yönü fazladır fazlaca matematik kullanırsınız. yani matematikle aranın iyi olması gerekir. fakat işletme uygulama derslerini verir yani bir şirketi bazı alanlarda yönetmek (tbi bunların da çeşitli uzmanlaşma alanları var) gibi. işletme iktisata göre daha kolaydır. diploma geçerliliği daha fazladır. ama bana sorarsan ki ben öle yapmayı düşünüyorum. iktisat okuduktan sonra üzerine işletme y.lisansı yapıılabilir. bi yerde okumuştum. işletme 4 yıl okunacak kadar doyurucu bi bölüm değil diyordu boğaziçi işletmeli birisi. :))
  • başka bi arkadaşın sorusunu cevaplarken şöyle bi şey yazmıştım:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=41660739

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipsdontlie555 -- 30 Temmuz 2010; 14:31:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi İşletme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle boğaziçi işletme

çünkü; babamın kuzeni var .. boğaçiçi işletme okudu ..avusturyada master yaptı . 1 yıl avusturyada çalıştı 3 tane yabancı dili var geldi türkiyeye çırağan sarayında genel müdür yard. oldu..

ve maaşıda 15.00 tl....
  • Hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hort sa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.